kimse yok iki gündür sıkıldım burda gelen gidiyo gelen gidiyo. sen nasılsınkaydirigubbakcemile5
bu arada senın nasıl varmı hıssettıgın bıseyler.???*
bende adetim gelmeden test yaptım pozitif çıktı ama hala korkuyorum bi sorun olcak diye yarın sağlık ocağında test yaptırıcam:sinifsinif:
sadece kasızlarım ağrıyor. bakalım ne olcak:sinifsinif:
aaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım yaaaa..pozıtıff superrrrr.tebrık ederım canım yaaa:lepi:
daha belli değil. 8 ayda bu üçüncü oluyor. keseyi göreyim sonra inanıcam
nasıl yanı.bıraz bahsedermısın canımm..
2 aylık evliyken 1 düşük hemen arkasından dış gebelik. aradan 3 ay geçti şimdide bu korkuyorum biraz bakalım işllah bişey olmaz bu sefermafoldumben
korkma canım...allah yardımcın olur ınsallah guzel bebısını kucagına alırsın..pozıtıf olkı bebısın ıcerde uzulmesın..kendıne cok ıyı bak..ne zaman doktora gıdeceksın..gıdersen doktora egerkı vermezse dekı progestan ıstıyorum..cunku progestan dusugu onluyo.gebelıgın ılk 3 ayı ıcıllıyo..
doktora gitmiycem progestanda kullanmıycam. 2 gebeliğim progestandan tutundu ve dış gebelim gelişti. herşey doğal olsun sezeryan olmasa evde doğurcamda iştekaydirigubbakcemile3
aaaa pekı bastan dıs gebelık oldugunu anlamadılarmı..ben ıctım ama gebelıgımın 8 ıncı haftasında baslamıstım.
ben anladım ama doktor anlamadı o yüzden eskiden nasıl hamileilk yaşıyorlarsa öyle yaşıycamdelikafadulden
slaaammmm smartcım gcmıs olsun canımm...uzuldum yaaa.....ama saglık olsun dımı...
Canımız sağolsun :))
daha belli değil. 8 ayda bu üçüncü oluyor. keseyi göreyim sonra inanıcam
Canım!Senin hamillleeyyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırmanı bekliyorum listenin şeref tribününe almak için haberin olsun :)
işallah yarın sağlık ocağında idrar testi yaptırıcam ondan emin olayım bağırmak ne kelime yıkıcam buralarıdelikafadulden
işallah yarın sağlık ocağında idrar testi yaptırıcam ondan emin olayım bağırmak ne kelime yıkıcam buralarıdelikafadulden
Canım!Senin hamillleeyyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırmanı bekliyorum listenin şeref tribününe almak için haberin olsun :)
o kadar şeyden sonra hakediyorum dimi.yık vallaaaa yakısıııırrrrrr
İnşallah canım yaaaa!Allah gönlüne göre versin... :)
Bu arada sanırım grip oluyorum kızlar var mı bildiğiniz bir yöntem olmamak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?