Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
2 aylık evliyken 1 düşük hemen arkasından dış gebelik. aradan 3 ay geçti şimdide bu korkuyorum biraz bakalım işllah bişey olmaz bu sefermafoldumben

korkma canım...allah yardımcın olur ınsallah guzel bebısını kucagına alırsın..pozıtıf olkı bebısın ıcerde uzulmesın..kendıne cok ıyı bak..ne zaman doktora gıdeceksın..gıdersen doktora egerkı vermezse dekı progestan ıstıyorum..cunku progestan dusugu onluyo.gebelıgın ılk 3 ayı ıcıllıyo..

doktora gitmiycem progestanda kullanmıycam. 2 gebeliğim progestandan tutundu ve dış gebelim gelişti. herşey doğal olsun sezeryan olmasa evde doğurcamda iştekaydirigubbakcemile3

doktora gitmiycem progestanda kullanmıycam. 2 gebeliğim progestandan tutundu ve dış gebelim gelişti. herşey doğal olsun sezeryan olmasa evde doğurcamda iştekaydirigubbakcemile3

aaaa pekı bastan dıs gebelık oldugunu anlamadılarmı..ben ıctım ama gebelıgımın 8 ıncı haftasında baslamıstım.

Canım!Senin hamillleeyyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm diye bağırmanı bekliyorum listenin şeref tribününe almak için haberin olsun :)

işallah yarın sağlık ocağında idrar testi yaptırıcam ondan emin olayım bağırmak ne kelime yıkıcam buralarıdelikafadulden

işallah yarın sağlık ocağında idrar testi yaptırıcam ondan emin olayım bağırmak ne kelime yıkıcam buralarıdelikafadulden

İnşallah canım yaaaa!Allah gönlüne göre versin... :)

Bu arada sanırım grip oluyorum kızlar var mı bildiğiniz bir yöntem olmamak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…