Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

the_fts..................................8 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
naneseker.................................19 ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
AnGELL...........................21 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................21ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clementine...........22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Son düzenleme:
uhuu uhuuu smartcım benden bu ay umdun yok galıba..içine mı dogdu yoksa.lısteye allmamıssınn:roflol:

Aaaa!Yazmşıtım yahuuuu :S Demek yenileyeyim derken eski listeyi getirdim buraya kadar.8 Ocak mı demiştin canımcım?Yazayım hemen.Sensiz listeye liste mi derim ben :)

Aaaa!Yazmşıtım yahuuuu :S Demek yenileyeyim derken eski listeyi getirdim buraya kadar.8 Ocak mı demiştin canımcım?Yazayım hemen.Sensiz listeye liste mi derim ben :)

13 ocakkkk saolasın canım ya bu arada gecmıs olsun..bende ıhlamur dıcektımkı yazmıs arkadas.sakın ılac ıcıyım deme sakııınnn.adetın degısmesın tamam mııı

Ihlmaurumu ocağa koyup geldim kzılar :)) ılaç içmekten hep nefret etmişimdir zaten yaaa Bağri iyi gelse yoksa rapor almak zorunda kalacağım,öyle de olunca öğrenciler iyice dağılıyor :S

tesekkur ettım canım ellerıne saglık...bu saatte ugrastırdım senı yaaaklava:

doktora gittim şeker, yumurtalarımı bile saydık :))) Tüp bebek için bir doktorla konuştuk, iyi ve kaliteli sperm için 3 günlük cinsel perhiz veriyorlar. Bunuda deniyoruz biz Bakalım artık her mantıklı yolu deneyeceğim ben :)))opuyorumnanaktan

neden önce aşılama yöntemini denemediniz

Hmmm!Üç gün ilişkiye girmeyin diyorlar yaaanii!Tamam bu ay tutturamazsak bir dahakine biz de onu deneriz yahhuu :) Denenmedik şey bırakmayacağız bu gidişle.Bana kalsa ben uuzn bir süre daha bebiş yapmam da eşim çok istiyooo yaaa;kıyamıyorum ona :gitme:

neden önce aşılama yöntemini denemediniz

canım eşimde bende, talasemi taşıyıcısıyız. genetik bilgilendirme aldık ve 3 farklı tüp bebekçiyle görüştük. bizim için risk faktörü normal yolla hamile kalırsam %25 hasta olma olasılığı. Tüp bebekte ise pgt tanı yöntemi işin içine giriyor ve maliyeti çok yüksek. onuda geçtim, %50 tutar dediler...oysa hormon değerlerim yumurtlama dönemlerim herşeym normalken.
genetikçimizinde desteğiyle ve teşvikiyle 9.-10. aylarda cvs (kordon villus biopsisi) yaptıracağız. En azından iyi veya kötü 1 kere denedik bu yöntemi diyelim diye düşündük.

işallah ilk denemde tutar bebeşlerini:kedi: alırsın kucağına

tatlım kaç senelik evlisiniz? Bizim 2 sene yeni oldu ama benimde eşimin isteği beni bu telaşa sürükledi...Şeniz

işallah ilk denemde tutar bebeşlerini:kedi: alırsın kucağına

kızlar ya, bişey sormak istiyorum. en kötü senaryo ile ben bebeğimin hasta olup olmadığını 11. en geç 12. haftada öğreneceğim. 12. ayda bebişimi normal doğum yaparak mı alacaklar benden? buda çok korkutuyor beni ya, psikolojim altüst olacak. tabi ben bunu hiç düşünmemeye çalışsamda korkuyorummm çok.:1no2:

tatlım kaç senelik evlisiniz? Bizim 2 sene yeni oldu ama benimde eşimin isteği beni bu telaşa sürükledi...Şeniz

Biizm de 3.5 sene bitti daha yazın bir niyetlenmiştik tutturamadık :) Sonrasında eşimle ayrıydık,yeni geldi.E,hala niyetli deneyelim dedik biz de bakalım hayırlısı...

Evet canım 4 aylık olmuş bebeği kürtajla alamazlar.Suni sancı verip normal doğum yaptıtıtlar;ama sen şimdiden neden o tarafını düşünüyorsun işin.Olacağı varsa zaten olacak ama pozitif düşünmek her zaman beraberinde pozitifliği getirir.

Bu arada ıhlamurun birinci batdağını bitirdim.Yudumlarken gayet iyiyim ama iki dakika içmeyeyim bıraktığım yerdeyin Sanıırm fayda etmeyecek bu bana yaaa...

Bu arada ıhlamurun birinci batdağını bitirdim.Yudumlarken gayet iyiyim ama iki dakika içmeyeyim bıraktığım yerdeyin Sanıırm fayda etmeyecek bu bana yaaa...

biraz meyve ye bence, c vitaminini vücut biriktirmezmiş. hergün alınması şart yani. greyfurt-portakal falan bağışıklık sisteminide güçlendirir hem...

Öyle tabii, şimdi bile sabırsızlanıyorum, o dönemlerde nasıl olurum bilmem. :))) herşey güzel olucak, biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…