kızlar benımde cumartesı kırmızlar geldı ahhh nasıl moralım bozuk bır bılsenız esımle cok uzulduk napalım bu ayda olmadı.......
yenı adet tarıhım
19 ocak
Hamile kalan arkadaslarimizi tebrik ediyorum...Her ay boyle hamis sayisi cok olur inshAllah...zemuszemus
Simdi bu arkadaslari bekliyoruz bakalim...a.s
AnGELL...........................21 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................21ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
digerlerinden ses cikmamis onlardan'da guzel haberler bekliyoruz...yerimseniben
Kızlar ben cumartesi kırmızı kartı yedim malesef mafoldumben ama girip haber veremedim hafta sonu, bu arada erken olduğuma göre siklusum değişti, ocak 15 bekliyorum artık önümüzdeki ayı,
smartcım beni düzeltirsin artık listede
Günaydın bu arada kızlar, smart hadi ver müjdeyi bugün :))
Aynı gün yemişiz kırmızı kartı, üzülme canım, ben de seninle aynı durumdayım ama hayırlısı böyleymiş napalım( inşallah bi gün biz de burdan müjdemizi vericiz arkadaşlara :teselli:, sen ne zamandır bekliyordun?
Canım test sonucundan sonra sen zaten umudunu kesmiştin ama ben yine de bekletmiştim listeyi. akannehir Bir dahaki ay hep birlikte bekleriz ne yapalım ,parola ne 'ÜZÜLMEK YOK'lmaz:
kızlar benımde cumartesı kırmızlar geldı ahhh nasıl moralım bozuk bır bılsenız esımle cok uzulduk napalım bu ayda olmadı.......
yenı adet tarıhım
19 ocak
evet canım aynı gun olmusuzmafoldumben
ben 3 dusuk yasadım canım dusuklerın arasında bırınde 2 ay beklemıstım korunmayı bıraktıktan sonra en sonuncusundada korunmayı bıraktıgım ay hamıle kalmıstım sımdı 4 ay oldu korunmayı bırakalı ama bu seferde hamıle kalamıyorum nedense.
adetım bıtsın hemen bı doktora gıtcem genel muayene olcam belkı bı sorun br neden vardır en azından kafam rahat etsın dıyorum.
sen ne zamandır beklıyosun?
Canım aslında çok benziyoruz birbirimize, tek fark ben hiç korunladım, evleneli 5 ay oldu ve 5 ayda 2 düşük yaşadıl malesef, birincisi ilk evlendiğim aydı, hamile olduğumun bile farkında değiyken şiddetli kasık ağrısıyla doktora gitmiştim, hamileymişsin ama düşük olmuş dedi, çok yeniymiş, iki haftalık bişeymiş, ama tutunamamış meleğim malesef( aynı olayı bi de 4. ayımda, yani geçen ay yaşadım, benim prolaktin tavan yapmış, ondan dolayı erken düşükler yaşıyorum, şimdi onu düşürmeye çalışıyoruz, ama ilacı bıraktığım an hemen yükseliyo, sürekli doktor kontrolündeyim anlican mafoldumben
artık hayırlısı, inşallah ocak ayına veririz biz de müjdeyi, allahtan ümit kesilmez dimi opuyorumnanaktan
gecmıs olsun canım.
bende gecen ay prolaktıne baktırmıstım degerın bıraz ustunde cıkmıstı ılac kullanmadım ben ama belkıde sımdı daha da yukseldı ondan hamıle kalamıyorum bılmıyorum.
senın cokmu yuksek kac cıkıyor?
Senden de bekliyoruz arkidişim;malum yarın ayın 22'si delikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız
Hahaha Ben kendimi unutmustum))thanks hatirlattigin icin!:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?