Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar aslında öle çok sabırlı biri dilimdir. Çok fazla hayal kırıklıgı yaşadığım için artık beklemeyi öğrendim. siz olmasaydınız ben gitmezdimde...:sinifsinif:

bu arada ciddi belirtiler başladı bende gögüslerde acıııı :kedi: ya ben eger vucudumu azıcık tanıyosam kırmızı kart yeyip saha dışına atılmam yakındır

hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için son 2,5 saat kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

merhba kıslar.ben yeni katıldım.cok hosuma gitti bu site.ben 3 aylık ewliyim ve adet günüm 23-24 aralık arası.netten hamile kalabileceginiz uygun tarihlerle ilgili site var ya ordan 5-10 aralık arası bunun olabilecegini gördüm.bu süre zarfında ilişki yasadım.ovulüasyon günüm netteki yazıya göre 10 aralıkmıs.bi kaç gündür kasıklarımda agrı var.adet olacakmısım gibi.üstelik gögsümde de ağrı var dokunamıorum.bir de basım dönüo.acaba hamilemiyim.cewapppp

tabiki olma şansın var canım ama bu kadar erken belirtilerin hepsi olmaz diye biliyorum yanlışmıyım kızlar

hoşgeldin canım..aslında adetine 2-3 gün kalmış belirti yaşayabilirsin tabi ama bunlar psikolojikte olabilir..umarım hamilesindir a.s.

eşimle o kadar cok istıoruz ki bebegimiz olsun.yumurtlama dönemimde bacaklarımı yukarı kaldırdımki spermler dısarı cıkmasın die.netten öle okudum.ayyyy dua edin kıssslar.2 3 günüm kaldı.normalde adetten önce bu kadar kasıklarım agrımazdı.bi de sırtımdan alewler cıkcak gibi.ben dün idrar testi yaptım dayanamayıp.negatif cıktı.cok mu erken yaptım acaba.adetimin günü gecsin tekrar yapcam artıkkkkkkkkopuyorumnanaktan

kızlar biraz önce bebğimizin isimlerini kayınvalide ve kayınpeder koyacak diye bi topiği okuyordum
hakkaten zor bi durum allah yardımcı olsun o arkadaşlarımıza
ama bişeyede çok güldüm yazayım da dedim sizde gülün
bi arkadaş demişki valla benim öyle sorunum yok kayınvalidemin ismini koymak gibi
kayınvalidemin ismi eşimin eski sevgilisinin ismi olduğundan kimseden ses çıkmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…