dayanamadım 17:30 da doktorda randevum var kızlarrrrrr
kızlar negatif çıktı:gitme::gitme:
dayanamadım 17:30 da doktorda randevum var kızlarrrrrr
canım üzülmeeeelmaz: bir daha ki ay tekrar denersin sabrın sonu selamettir kaydirigubbakcemile5
kızlar negatif çıktı:gitme::gitme:
gerçektenmi canım ya ama yanlış hatırlamıyorsam testte ikinci çizgi silik çıkmıştı :uhm:
artık eşime rezil olmaktan bıktım. hep hevesi kursağında kalıyo.
evet demkki test yanlışmış boşuna heveslendik. Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
o zaman silik çıkınca hiç ümitlenmeyelim ya CADIARZU
valla ben bundan sonra adetim geçikmeden hiç bir şey yapmıycam bıktım artıkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
valla ben bundan sonra adetim geçikmeden hiç bir şey yapmıycam bıktım artıkmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhba kıslar.ben yeni katıldım.cok hosuma gitti bu site.ben 3 aylık ewliyim ve adet günüm 23-24 aralık arası.netten hamile kalabileceginiz uygun tarihlerle ilgili site var ya ordan 5-10 aralık arası bunun olabilecegini gördüm.bu süre zarfında ilişki yasadım.ovulüasyon günüm netteki yazıya göre 10 aralıkmıs.bi kaç gündür kasıklarımda agrı var.adet olacakmısım gibi.üstelik gögsümde de ağrı var dokunamıorum.bir de basım dönüo.acaba hamilemiyim.cewapppp
merhba kıslar.ben yeni katıldım.cok hosuma gitti bu site.ben 3 aylık ewliyim ve adet günüm 23-24 aralık arası.netten hamile kalabileceginiz uygun tarihlerle ilgili site var ya ordan 5-10 aralık arası bunun olabilecegini gördüm.bu süre zarfında ilişki yasadım.ovulüasyon günüm netteki yazıya göre 10 aralıkmıs.bi kaç gündür kasıklarımda agrı var.adet olacakmısım gibi.üstelik gögsümde de ağrı var dokunamıorum.bir de basım dönüo.acaba hamilemiyim.cewapppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?