Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

iyiymiş valla kaydirigubbakcemile3

niye canım? ay ben olsam bu heyecanı paylaşırdım seninle gelip yerimseniben

herkese sinir oldum yaaaa kötükedihüso eşimle gitmek istemiyorum o çok umutlu yoksa çok üzülür annemlerin zaten haberi yok arkadaslarıma söledim biri izmirdeymiş birinin parası yokmuş offf yaaa:gitme:

herkese sinir oldum yaaaa kötükedihüso eşimle gitmek istemiyorum o çok umutlu yoksa çok üzülür annemlerin zaten haberi yok arkadaslarıma söledim biri izmirdeymiş birinin parası yokmuş offf yaaa:gitme:

o zaman mecburen tek gidicen :teselli:

pinkayacım üzülme ya önümüzdeki ay inşallah hamişimiz daha çok olucak inan buna kesme sakın ümidini

aycancım ayyyy seni hamile olarak görüoduk biz.üzüldüm.peki bu kadar gec adet olmanın nedeni neymiş gitiinmi doktora

kızlar benim adetime 10 günvar kasıklarım ve belim çok ağrıyor sizce neden olabilir?

aycancım ayyyy seni hamile olarak görüoduk biz.üzüldüm.peki bu kadar gec adet olmanın nedeni neymiş gitiinmi doktora

canım nasipse yarın gidiyorum doktora.2 ay önce gittim herşey normaldi inşallah bişi çıkmaz.nekadar stres yapmadım desemde yaptım herhalde psikolojik diycekkaydirigubbakcemile3.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin cnm :Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…