Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslarrrr ay cok stersliyim.umarım hepimiz hamile oluruz.kasıklarıma ar sıra sancılar girio.acaba yumurtamı catleoooo

ya kızlar bence aklımızı kaçırıyoruz -tatlicadiarzu-
yok yumurtladım... yok soğan suyu içtim... yok ayakları havaya diktim... kafamçokkarıştı

yakında ya gıdaklamaya başlıycaz... yada içtiklerimizden zehirlenip, ayakları diil nalları dikicez... delikafadulden:roflol:

yanlış anlamayın bunlar benim içinde geçerli kafamçokkarıştı:roflol:

çok doğruuu:roflol::roflol:

kıslarrrr ay cok stersliyim.umarım hepimiz hamile oluruz.kasıklarıma ar sıra sancılar girio.acaba yumurtamı catleoooo

canım stres yapmamaya çalış.rahat ol ki sancıların psikolojik olmasın.diğer bi topikte okudum.adetim 2 gün geçmiş hiç farkında deildim hemen test yaptım pozitif çıktı die.ne güzel inşallah bizde görces o çift çizgiyiii:ecrin_bebek::Saruboceq:zemuszemus

aynen katılıyorum sana :roflol:

valla çok doğru.aşkım da bana ah benim tavuk karım bi yumurtlayamadın gitti dioookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende valla hep düşünmekten sonunda deliricek gibi oluyorum. Herkes kafaya takmayın diyo ama demesi kolayyy.....

hihoyyyt
valla çok doğru.aşkım da bana ah benim tavuk karım bi yumurtlayamadın gitti dioookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya ben hamile kalmaytı düşündüğüm vakit öğrendim bu yumurtanın catlamasını..bebegin yerleşmesini falan.cahilim braz yardımcı olursanız sewinirimmm

hamişler hamilelik belirtileriniz arasında kasıklarda agrı falan var mıydı yani adet olacakmıs gibi.bi de sanki bu aralar daha cok cıkıyorum tuvalete.adet oldum die gidiorum tuvalete.bişi yok.bu stres öldürcek beni yyyaaaaaakafamçokkarıştı

bu kadar takmamaya çalış strestten tutunamıyacak yavrucak sakin ollll relaxxx lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…