Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok belirtin varsa yap canım.yoksa bekle ama zaten varsa kan testinde çıkar.inşallah da vardır.

inşallah ipek..bilmiyorum ama burada yazılan bütün belirtilerim var ama sanırım psikolojik..yani adetimin bitiminden hemen sonra girilen iki ilişkiden beklentim bu çocuk ama böyle bi imkan yok diyo buradaki arkadaşlardan bazıları..bakalım kısmet..teşekkrler cevabın ve duan için..

canımsın ya. Bende okumak isterim canım.bizi düsünmen çok hos..

Bızı okudugunu bılıyorum .lÜtfen cevap ver canım. Senı Çok Özledıkkkkk..

merhaba asulay26, seninle hic konusmamistik, nasilsin?

selam canım. Merhaba. Ben valla ara ara giriyom belkide ondan.çogu kişiyle konusamıyom. Ama hepinizin paylasımları kacırmadan okurum canım.
Ben iyiyim çok sükür . Adeti bekliyoz bakalım. Ama bu ayda gelecek galiba. (

Ebrulııı canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bır ses ver yaaaaaaaaaaaa....

bende olye iste oldugum icinn yogun odlugumda cok bakamiyorumm..

olsun cnm gelirsede canini sIkma, hayirlis zaman ne zamansa bebis zaten kendiliginden gelicek,

buarada ne kadardir bebek dusunuyosun cnm, korunma yontemin neydi?

ben suanda yurtdisinda oldugum icin ve sartlardan dolayi d.k hapiyla korunuyorum 1.5 yil oldu.. ekim ayindada bakicam kismetse.. ondan sonrada allah yardimcimiz olsun artikk..

canım ben 3yıllık evliyim. Eşim korunmustu benim. Yaklasık br yılda bebek istiyoz bakalım. Kısmetse. Ama bende saglık sorunlarım oldu. Kist oldu. Bide hormon degerlerim yüksekti. Ilaç tedavisi oldum.

canım ben 3yıllık evliyim. Eşim korunmustu benim. Yaklasık br yılda bebek istiyoz bakalım. Kısmetse. Ama bende saglık sorunlarım oldu. Kist oldu. Bide hormon degerlerim yüksekti. Ilaç tedavisi oldum.

Suanda herhangi bir problem yok dimi, hersey duzene girdimi cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…