Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıdıl canm nasılsın ne zamandr yazışmıoruz senınle nasıl gıdıyor çalışmlar ben bu ay da hamiş değilim hayırlısı

aynı anda yazdık kız opuyorumnanaktan

:1hug: canımsın .....
ben iyiyim canım, çalışmalar devam ediyo işte ama fazla kafama takmıyorum....düşünmüyorum...oluruna bıraktım....sen de fazla kafana takma........
hayırlısııı bu ay olmaz gelecek ay olur inşallah.........

valla ıdıl neymış bu hamiş kalmak bole yaa ne kadar zormuş yaaa şaşırdım kaldım eskıden ınsanlar nasıl bırt bırt bırt doğurmuş yaaaohaoldumsmile valla benım babaannem 8 tane anneannem 6 tane doğurmuş maşallah bız 1 tane doğuramadık daha :roflol:

idilllllllllllllllllllllll idillllllllllllllllllllllllllllllll idilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

fransa da sel falan olmuş nasıl oralar ıyısınız dımı sız

Hamiş arkadasım tatlıkıs cok cok tebrık ederııımmm... Darısı bız ısteyenlerın basına ınsallahhh...

hiç sorma yaaa.....kaynanam 10 çocuk doğurdu...biz bi tane doğuramadık :)))

valla canım ben paristeyim buralarda sel olmadı da geçenlerde fırtına koptu çok korktum eşime sımsıkı sarıldım gecenin bi vakti :)))

arkadaşlar kan testi yapırsam kaç çıkar ne dersiniz
pazartesiye kadar bekleyeyim adetim 1 hafta geçmiş olsun ondan sonra kan testi yaptırayım diyorum ama

arkadaşlar kan testi yapırsam kaç çıkar ne dersiniz
pazartesiye kadar bekleyeyim adetim 1 hafta geçmiş olsun ondan sonra kan testi yaptırayım diyorum ama

sende bendensın haaaaaaa allahım ınsallah yuzumuuz guldurur tez zamanda benımd e7 gun gectı

yaptım adetım gelmeden bır gun once nagatıf

adetım gecıkten 4 gun sonra gene yaptım gene negatıf

ama hala olmadı 7 gun

mızmızcım benımde 7 gun gectı daha sonra oldum senın gıbı stres yaptım testfalanda yaptım negatıf cıktı stresten oluyo sekerım senınde belkı ole oldu yada gec dollenme oldugu ıcın ole cıktı sen bı kac gun daha bekle bence belırtı varmı pekı hıc bekle dıyorum yanlıs anlama ben cok uzuldum kan testınede gıttıgımde negatıf cıkınca uzulmenı ıstemem

çok hastayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gırıbım sesım çıkmıooooooooooooooooooooooo of offfffffffffffff annemı ozledım bennnnnnnnnnnnnnnnn anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemafoldumben

gırıbım sesım çıkmıooooooooooooooooooooooo of offfffffffffffff annemı ozledım bennnnnnnnnnnnnnnnn anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemafoldumben

Geçmiş olsun güzelim.a.s.Hasta olunca hep annemizi yanımızda isteriz değil im?.Ben de öyle hissederim,kocam bana çok iyi baktığı halde.a.s

canım cok gecmiş olsunnnn..allah bol şifalar versin..:1hug:
bende annemi cok özledimmm 5 ay olduu..annemin kokusunu cok özledimmm aneeeeeeeeeeeeeeeeeee annecimmmmmmmmsenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…