biliyorum snein hamile oldugunu :) canimcim benim icin demistin sen ins hamilesindir diye onu bekliyorum dedim gectiya gunum :) turkcem cok iyi degil diye yalnis anladin belki :)
slm kızlar ben hamıle değilim dun kan testı yaptırdım ...ama adet de olmadım daha ....
bilmiyorum canım .işallah düzene girmiştir. Ben bu ay gitmedim. Her ay baska doktora gittigim için.suanda herhangi bir problem yok dimi, hersey duzene girdimi cnmm..
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee ıpekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bana moral verır mısınız ?
diğer arklarım alınmasın tanışamadık o yuzden seslenmedım tanışamadığım arklarıma da slm edıyorummmmmmmm
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee ıpekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bana moral verır mısınız ?
diğer arklarım alınmasın tanışamadık o yuzden seslenmedım tanışamadığım arklarıma da slm edıyorummmmmmmm
arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum
bu arada alttaki testi öğlen yaptım diğerini az önce
cevaplarınıza şimdiden teşekkürler
arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum
sorma canım yaa bende 3 gündür fena halde gribim ölüyom ölüyoomm
hani attıydın hamişliği kafandan rahat ol ilk önce vitamın eksıklerını kapat
bebiş senden beslenıcek annesı hazılran sen gelir o muuck mucuk opuyorumnanaktan
inşallah vallahi kaç ydır heyecanlanıp heyecanlanıp duruyorum darısı herkesin başınatebrık ederım tatlı kız allah analı babalı buyutsun canım opuyorumnanaktan
arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum
inşallah ayşecım hayırlısı tabıkı ayh varya sankı beynım akıo yahu :roflol::roflol: bana da dua edın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah vallahi kaç ydır heyecanlanıp heyecanlanıp duruyorum darısı herkesin başına
tek olan dediğin üstteki değil mi?
lttakinin rengi zaman geçtikçe koyulaştı sanırım ondan işin enterasan yanı sabah yaptığım test daha da silikti, bu kadar kısa sürede bhcg yükselir mi yahu bilemedim
pozitif gözüküyo :) hayırlı olsun
valla ya bu kadar sıvı nerden gelıo bende merak edıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?