Senin sırada git gide yukarılara çıkmaya başladı farkında mısın Daha dün akşam en sondaydın :)
Umarım herkes en alt listeye iner en kısa zamanda :)
A,bu arada ben 20 Aralığı bekliyorum. :) İsterimki burda paylaşımı olan arkadaşlarımızla bir de liste oluşturabilelim.Böylece güzel sonuçları da daha yakından takip edebiliriz :)
ARTI mümkünse sabah;ama çalışan insana o çok zor.Zaten sabahın kötründe kalkıp işe gidiyoruz.Bir de o saatte;DAHA NELEEERRRR.....
Arkadaşlar muhabbet çok tatlı ama ben artık yatmalıyım;tüm günün yorgunluğu var üzerimde.
Size iyi muhabbetler ya da tatlı rüyalar :)
ARTI mümkünse sabah;ama çalışan insana o çok zor.Zaten sabahın kötründe kalkıp işe gidiyoruz.Bir de o saatte;DAHA NELEEERRRR.....
selamm..guzel bı acılıs..bende 19 aralıgı heyecanla ve stresle beklıyorum
kızlar bana bir akıl verin lütfen. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz
Bu benim değil hepimizin sayesinde oldu ve gördüğüm kadarıyla sıcak bir ortamın zemini kurulmaya başlandı;inşallah böyle gider.Topikciiğimizin amacı çok kişi değil;az olsun ama samimi kişiler olsun.
Bizim gibi düşünen herkese açığız. :) Yorumun için teşekkür ederiz vereliniortak
Ben kaçayım artık;tekrar size iyi muhabbetler...
hayırlısı olsun hepimiz için kızlar. bu arada size birşey danışayım. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz
hepinize merhaba öncelikle bayanlar
benim bir problemim var sizlerin yardımlarına ihtiyacım var
ben 3 yıldır nişanlıyım nişanlımla ilişkiye girdik :çok üzgünüm: ama adet bitimimden 3 gün sonraydı ve 3 gün üst üste ilişkimiz oldu ve korunmadan yaptık bunu :kedi: aslında oda bende istiyoruz bu bebeği hem evlilik sürecimiz kısalmış olur diye düşünüyoruz ama bir yandan korkuyorum size sormak istediğim şu en son ilişkiye girdiğimiz geçen hafta pazar günüydü ama şu bir kaç gündür midem bulanmaya başladı psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama sürekli tuvalet ihtiyacım oluyo gazım oluyo sürekli vs nerdeyse bütün belirtiler var belirtiler için erken mi onu da bilmiyorum test yapmak istiyorum ama sanırım 10 - 14 gün geçmesi gerekiyormuş sizce ne zaman test yapmalıyım? ve bu belirtiler hamile olduğumu mu gösteriyor ?
bu arada yazdığınız yorumlar için de çok teşekkür ederim. tabiki insan kendini anne olmaya hazır hissettiğinde bu işe girişmeli. başkalarının sözü baskısı önemli değil...
hepinize merhaba öncelikle bayanlar
benim bir problemim var sizlerin yardımlarına ihtiyacım var
ben 3 yıldır nişanlıyım nişanlımla ilişkiye girdik :çok üzgünüm: ama adet bitimimden 3 gün sonraydı ve 3 gün üst üste ilişkimiz oldu ve korunmadan yaptık bunu :kedi: aslında oda bende istiyoruz bu bebeği hem evlilik sürecimiz kısalmış olur diye düşünüyoruz ama bir yandan korkuyorum size sormak istediğim şu en son ilişkiye girdiğimiz geçen hafta pazar günüydü ama şu bir kaç gündür midem bulanmaya başladı psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama sürekli tuvalet ihtiyacım oluyo gazım oluyo sürekli vs nerdeyse bütün belirtiler var belirtiler için erken mi onu da bilmiyorum test yapmak istiyorum ama sanırım 10 - 14 gün geçmesi gerekiyormuş sizce ne zaman test yapmalıyım? ve bu belirtiler hamile olduğumu mu gösteriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?