Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnn kızlarrrr!!! nasılsınız?
karasucum ya dediğin gibi eski muhabbetler yok hele bu saatte dolardı burası...
insanlar her ay hüsrana ugramaktan çabuk sıkılıyor sanırım beklerken... boshayallersmile

karasu nerdesin canım.bi selam veriyosun kaçıyosun

karasu nerdesin canım.bi selam veriyosun kaçıyosun

yaa aplacım bak şimdi biz 13+4 üz yaa kaç gundur ıkılı test için randevu almaya çalışıyor
ama alamıyorum ancak yarına alabildim 13+5 iken yapılabilir değil mi yaa
çok mu geç kaldım yoksa yaaa bilmiyorumkismile

yok canım ya zaten ikili test dedikleri ultrasonda ense kalınlığına bakıyor ve de sana kan tahlili yapıyor.yaş sınırını geçmeyenlerde genelde zaten risk çıkmıyor.takma geç değil.

yok canım ya zaten ikili test dedikleri ultrasonda ense kalınlığına bakıyor ve de sana kan tahlili yapıyor.yaş sınırını geçmeyenlerde genelde zaten risk çıkmıyor.takma geç değil.

hee bu kadarcık mı bende başka bişey yapılcakta zaman geçersede aman ya olmassada
bi sürü şey düşünüyom yaa

hee bu kadarcık mı bende başka bişey yapılcakta zaman geçersede aman ya olmassada
bi sürü şey düşünüyom yaa

zaten ense kalınlığını şimdiye kadar söylemiştir doktor sana.çok da önemli bişey değil yani. ve de ailelerde yoksa zaten down sendromu Allah korusun hiç korkma.

zaten ense kalınlığını şimdiye kadar söylemiştir doktor sana.çok da önemli bişey değil yani. ve de ailelerde yoksa zaten down sendromu Allah korusun hiç korkma.

söylemedi doktor ense kalınlıgı da sülalemizde hiç öyle bi hastalık yok
inşallah da çıkmaz bişey :) yarına aldım randevuyu hadi hayırlısı inşallah :)

beren napıyo geliyo mu hiç

dün geldi yaa ama gitti hemen :)

günaydın tinker.naptın eşinle dün barştın mı? dün akşam da ben tartıştım aman Allahım çıldırıcam.

dediğim gibi özür diledi....ne manyak bu erkekler de mi onlarla da olmuyo onlarsız da ...sen nıye tartıstın canım özel değilse

dediğim gibi özür diledi....ne manyak bu erkekler de mi onlarla da olmuyo onlarsız da ...sen nıye tartıstın canım özel değilse

benim tek derdim var onun ailesi.başka derdim tasam baş ağrım yok onlarla ilgili bişey basit bi söylemle başladı tartışmaya dönüştü.eşim evlenmeden önce hep babasına falan para vermiş.şimdi de borcumuz falan var.demiş ki babası;hele bi borcları bitsın bakalım gonderir yine.burdan cıktı.attı kafam daldım yani

ben de 17 martta ikili teste gidicem nıyese korkuyom ya...umarım temız cıkar

ya bu erkek tarafı cok garıp oluyo ya...hıc dusunmuyolar sız yenı bır aılesınız bebegınız olucak onun ıcın bırıkımler yapcanız ....ona bı gelecek hazırlıcanız nıye sıze yuk oluyolar bır de sen de calısıyosun de mı...sonucta o yollucagı para senın de paran olucaksenın annen baban onlara para yollayasın dıyemı okuttu...ben bu konuda cok katıyım bızımkılerde ılk etapta o muhabbete gırdıler kucuk kardeslerını abısı var yengesı var onlar kutur dedıler ama ben bastan tavrımı koydum....benım nacızane bı fıkrım var ..bebegın dogdugu gıbı ona yonelık bı hesap acın ...bız ole dusunuyoz buyuyene kadar ...adamların elınde fazla para olunca dagıtmayı sevıyolar cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…