ben de hiç anlamam şu faceden falan.erkekler neden sevmez böyle şeyleri.bak burayı hepimizin kocişi biliyo ama bişey demiyo,çünkü kendimizce kadın kadına sohbet ettiğimizi bildiklerinden içleri rahat galiba.
önemli bişey değil canım ya akşam bişey yokmuş gibi olur.
off kıslar yaaa neden ıdrar testları nde cızgı cıkıyoo anlamadım gıttı 3 tane yaptım hepsı aynı yaaaa..oturdum kaldım hıc gucum kalmadı galıbaa..herkese cok tesekkur tetk tek alıntı yapamıyorum ..
kızlar ben kaçıyomm.karanlığa kalmıyımm.öpüyorum hepinizi..yarın konuşuruz..yarın kociş gelecekti benim..küsüz yaa..yatmıycam onlaaa..banane..dayanabilirmiyim acabaaa. bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
hadi kaçtımm...
off kıslar yaaa neden ıdrar testları nde cızgı cıkıyoo anlamadım gıttı 3 tane yaptım hepsı aynı yaaaa..oturdum kaldım hıc gucum kalmadı galıbaa..herkese cok tesekkur tetk tek alıntı yapamıyorum ..
Baş başşşş şekerim opuyorumnanaktan bu arada kocişsiz de yatamazsın boşa direnme , o türlü kaprisler bizim gibi kocişine aşık kudurukların harcı değil güzelim :roflol: :roflol: :roflol:
ben de anlamıyorum valla ya madem yok niye çizgi çıkıyo kötükedihüso canım benim üzülme nolur insan hevesleniyor tabiki çizgiyi görünce ama bakalım biraz daha bekleyelim belki yükselir değerin :Saruboceq:
bi de testleri buraya koyabilir misin canım bakalım bi çizgilere??
Baş başşşş şekerim opuyorumnanaktan bu arada kocişsiz de yatamazsın boşa direnme , o türlü kaprisler bizim gibi kocişine aşık kudurukların harcı değil güzelim :roflol: :roflol: :roflol:
ben de anlamıyorum valla ya madem yok niye çizgi çıkıyo kötükedihüso canım benim üzülme nolur insan hevesleniyor tabiki çizgiyi görünce ama bakalım biraz daha bekleyelim belki yükselir değerin :Saruboceq:
bi de testleri buraya koyabilir misin canım bakalım bi çizgilere??
ÇİÇegİm neden test yanlıs cıktıkİ ya. Kafam karıstı.
Aslında hİÇ sİlİk cıkmaması lazım.
Sen Ümİtsİzlİge hemen kapılma canım.
Bence hala bİr umut var.
bende huc bırsey anlamadım gulum yaaa ama gercekten cok umutlanmıstım...hala kendıme gelemedım..testler cok sılık makıneyle sanırım bellı olmaz gulum yaa..
Canım bak takmicaksın kafana, üzülmiceksin, sabredeceksin, bekliceksin bikaç gün daha, rabbim sonunda gönlüne göre verecek inş. tamam mı :teselli: :teselli: :teselli:
bende huc bırsey anlamadım gulum yaaa ama gercekten cok umutlanmıstım...hala kendıme gelemedım..testler cok sılık makıneyle sanırım bellı olmaz gulum yaa..
herkese cok tesekkur ederım ben cıkıyım valla ayakta zor duruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?