Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inanki bende sevmiyorum facei..hiç o boş muhabbetlerde bana göre değil.zaten ben çabuk sıkılırım öyle şeylerden...daha yeni bi arkadaşa ulaşmak için girmiştim.ilkokul arkdaşlarımı falan buldum tesadüfen..e merak ediyo haliyle insan..duygulanıyosun.. gerçi kesinlikle hiç erkek yok listede..kesinliklede olamaz ..okadar saçma bişeyden girdikki birbirimize...gülersiniz...

ya cnm bekle bi kaç gün daha olmazsa. karasunun dediği gibi tekrarlarsın kan testini. ama üzme kendini.olsada Allah'tan,olmasa da.. sen ve kocan sağlıklı olun da bebişin gelir Allah'ın izniyle.

Baş başşşş şekerim opuyorumnanaktan bu arada kocişsiz de yatamazsın boşa direnme , o türlü kaprisler bizim gibi kocişine aşık kudurukların harcı değil güzelim :roflol: :roflol: :roflol:

ben de anlamıyorum valla ya madem yok niye çizgi çıkıyo kötükedihüso canım benim üzülme nolur insan hevesleniyor tabiki çizgiyi görünce ama bakalım biraz daha bekleyelim belki yükselir değerin :Saruboceq:

bi de testleri buraya koyabilir misin canım bakalım bi çizgilere??

Baş başşşş şekerim opuyorumnanaktan bu arada kocişsiz de yatamazsın boşa direnme , o türlü kaprisler bizim gibi kocişine aşık kudurukların harcı değil güzelim :roflol: :roflol: :roflol:

sanırım haklısınnn....bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Evet iyi fikir, imkanın varsa koysana bi görelim yerimseniben

:roflol:
doğru valla

ÇıÇegım neden test yanlıs cıktıkı ya. Kafam karıstı.
Aslında hıÇ sılık cıkmaması lazım.
Sen Ümıtsızlıge hemen kapılma canım.
Bence hala bır umut var.

bende huc bırsey anlamadım gulum yaaa ama gercekten cok umutlanmıstım...hala kendıme gelemedım..testler cok sılık makıneyle sanırım bellı olmaz gulum yaa..

ÇİÇegİm neden test yanlıs cıktıkİ ya. Kafam karıstı.
Aslında hİÇ sİlİk cıkmaması lazım.
Sen Ümİtsİzlİge hemen kapılma canım.
Bence hala bİr umut var.

bılmıyorum canım yaaa ben belkı ıstedıgım ıcın ole gorurum dıye bırkac kısıye baktırdım onlarda gordu..off offf..

bende huc bırsey anlamadım gulum yaaa ama gercekten cok umutlanmıstım...hala kendıme gelemedım..testler cok sılık makıneyle sanırım bellı olmaz gulum yaa..

Canım bak takmicaksın kafana, üzülmiceksin, sabredeceksin, bekliceksin bikaç gün daha, rabbim sonunda gönlüne göre verecek inş. tamam mı :teselli: :teselli: :teselli:

tamam canımcım uğraşma boşver..
evet haklısın gerçekten zor bi durum yani kim olsa umutlanır 3 testin 3'ü de yanlış olamaz ya :teselli: canım benim hayırlı neyse o olsun :teselli:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz,ben sizin için kocişi feda ettim, yemek yapmadım, siz kayboldunuz yaaaa mafoldumben

E ben de gideyim bari hoşçakalın kepeleklerim, yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
ebruli016.......................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
cns22...........................9 NİSAN
gokcegokce..................13 NİSAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

çiçeğim yaaa inan çok üzüldüm ama yinede adet olmadığın için hamile olma ihtimalin var belki geç döllenme falandır değilsede sen üzme yinede canını inş. en kısa zamanda gelir meleğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…