İnşallah canım yaaa....Topikciğimizde herkes en kısa zamanda şeref tirübününe geçse ne güzel olurdu.Düşünsene herkes hamile;
Angell diyor ki hala hiçbişey hissetmiyorum
Suozdek diyorki var gibi gibi
The_fts hala doktor arıyorum :)
çiçeğim;ağlamak istiyorum
karasu çok yoğundum daha yoğunum :)
butter,sonunda oldu
ebruli;kürler işe yaradı
senay;pozitif düşünelim
sen her şeyin zamanı var ..... Ve asını şu an yazamadığım daha bir çok kişi ve beraberinde bir çok yorum :lepi:
ve ben ;E ne zaman doğacak,çatladım ben artık :)
ocak ayında adet olacak olanlar, bir şeyler hissediyorlar mı acaba?
canım ne güzel yazmışsın ya harikasın süpersinn :lepi: kaydirigubbakcemile5
Farkındaysanız herkesşn genel bir tavrı var zaman zaman değişiklik gösterse de:) Onları özetlemeye çalıştım;sürç-i lissan ettiysem affola
canım cım yaaa daha ocak ayına 1 hafta var bırakın şu belirtileri takip etmeyi (diyene bakın düne kadar ben farklıydım sanki ) ama gerçekten yaaa akışına bırakın gelicek onlar biliyorum
iyi akşamalar canlarım ben kaçar öpt hepinizi dua edin bugünkü iş başında tutsun benimki:1hug:
selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin zehsel iyiyiz sen nasılsın bakalımmmm
üstüme alındım hemen geldim evet valla kuduruğuz ve bu hafta kuduracak olan çokda kii var canım.
şaka bi yana hemen ümitsizliğe düşme bi kaç gün içinde yine olmazsan kan testi yaptırırsın:1hug:
selam kızlar nasılsınız
Canımcım hoşgeldin;benim şimdi çıkmam gerekiyor.Biraz istirahat edeyim.
Kocaman öpüyorum hepinizi.... :)
canım cım yaaa daha ocak ayına 1 hafta var bırakın şu belirtileri takip etmeyi (diyene bakın düne kadar ben farklıydım sanki ) ama gerçekten yaaa akışına bırakın gelicek onlar biliyorum
iyiyiz canım sen nasılsın:1hug:
haklısın canım ama insan takip etmeden duramıyor ki... mafoldumben
Eşim karnımı okşayıp duruyor, iyice kaptırdı kendini...hamile değilsem eğer kendimi suçluyacam mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?