Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bu arada kızlar sıze anlatacaklarım var ben dün aksam prof. olan ürolojı doktoruna maıl attım sunu yazdım ben "MERHABALAR BEN 16 AYLIK EVLIYIM 6 AYDIR BEBEK ISTEDIGIMIZ HALDE > OLMUYOR BÜTÜN TAHLILLERIM YAPILDI SUANDA HERSEY NORMAL GÖZÜKÜYOR BENDE > DAHA ÖNCEDE ESIM KORUNMUSTU KADIN DOGUM UZMANI DOKTORUM ESIN GITSIN > DOKTORA SPERMLERINE BAKILSIN DEDI ESINDE BIRSEY ÇIKMAZSA O ZAMAN SENI > AYRINTILI INCELERIZ DEDI SIMDI BEN NE YAPMALIYIM TEST ıÇıN GELMELIMIYIZ > YADA SORUN NE OLABILIR ÇOK ÜZÜLÜYORUZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN SIMDIDEN > TESEKKÜRLER SAYGILAR" yazdım ben doktorda bana maıl atmıs bakın ne cevap vermıs "Sizin durumunuzda sperm saydırmak şart. Bunun için 4 günlük cinsel perhizdensonra spermogram yapılacak.Telefonla randevu alın muayene ve tetkik edelim" demıs egerkı hamıle degılsem kesın gıdıyorum artık doktora kızlar

ıyıyım tatlım bende mutfaktayım işte kocişime güzel seyler hazırlıyorumopuyorumnanaktan

muzun üzerine çikolatalı sos dök... ve ceviz serp... bomba yap... yemekten sonrada bombayı patlatırsınız artık... :jeyyar: sonrada gelsin bebişlerrrrrrrrr... hihoyyyt:lepi:

muzun üzerine çikolatalı sos dök... ve ceviz serp... bomba yap... yemekten sonrada bombayı patlatırsınız artık... :jeyyar: sonrada gelsin bebişlerrrrrrrrr... hihoyyyt:lepi:

canım sanırım test yapmıssın sen negatıf çıkmıs hemen üzülme sakın belkıde daha beta hcg ıdrarına yansımamıstır geç döllenme oldu belkıde bıraz daha bekle bakalım ınsallah güzel haberler alırız tatlım dedıgınıde yapıcam ınsallah canım ama bızım yumurtlama dönemi geçtı ınsallah bu ay olmazsa bebiş bırdahakı aylara tatlım

duaların için çok teşekkür ederim canımcım... valla eğer 2 gün daha gelmezse kırmızı bir daha test yapıcam... bakalım kısmet.. :1rolleyes:

canım ya bir keresinde ben de yazdım öyle hemen randevu alın gelin diyorlar bence biraz daha bekle..hem 1 sene olmazsa gelin demiyorlar mı senin daha 6 ay olmuş bekle derim ben onlar ne yazsan hemen randevu alın gelin bakalım diyorlar :umursamaz:

ya canım öyle ama ben hiç korunmadım öncelerıde esım korundu hersey normal görünüyor ama hala bebek olmuyor ben kafamdakı soru işaretlerınden kurtulmak ıstıyorum artık sorun çıkmazsa en azından derım sorun yok demekkı zamanı var bekleyecegız derım kuzu kuzu beklerım ama ne oldugunu bılerek beklerım tatlım

ama işte doktorlar bile kafanıza taktığınız için olmuyor diyor yine de tabi sen bilirsin canım için rahatlayacaksa o zaman bi görün işallah bir sorun yoktur canımm:1hug:

ama işte doktorlar bile kafanıza taktığınız için olmuyor diyor yine de tabi sen bilirsin canım için rahatlayacaksa o zaman bi görün işallah bir sorun yoktur canımm:1hug:

bence kafaya takmakla hiç alakası yok be canım bak benım arkadasım 5 aydır bebek ıstıyordu o kadar çok kafasına takıyodukı çok sıkıntı stres oluyodu en son ay doktora gıttı hormon tahlılı falan yaptırdı hersey normal çıkmıs ama yınede o ay çok gergındı çok umutsuzdu çok streslıydı neden olmuyor hala dıye yıne olmasaydı esı gıdecektı sanırım doktora ve o ay hamıle kaldı eeee o zaman bu nasıl oldu en yakın örnek bana yanı sımdı ben nasıl ınanayım kafaya takınca olmuyor lafına dımı

yani canım haklısın ama öyle diyorlar işte ne zaman kafama takmadım o ay hamile kaldım diyorlar :sm_confused: demekki arkadaşına o zaman kısmet olmuş valla ne diyim :)) ama ben 1 sene olmadan gitmem doktora

Ben doktora gitmeye kesinlikle katılıyorum;bu ay bizim de olmazsa direk doktora gideceğiz;tabiki spermlerin de sayılması lazım artı sperm olsa bile kimininki kuyruksuz oluyo;yani hareket edemiyor ya da az ediyor bu da umurtaya ulaşmasını engelliyor vs vs bir sürü farklı sebep oluyor;o yüzden gidip varsa bir sıkıntı öğrenmek şart!

Ona göre bakarız başımızın çaresine diye düşünüyorum;herkese de tavsiye ederim...En başından beri de bunu söylüyorum;ne yapalım olmasın 250TL miz her ay 'acaba' demekten iyidir.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...........22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
Kuzucugum....................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sedoss5476............................24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

ya canım tabiki aslında gitmek lazım parasındanda değilde ne bileyim belkide ben gitmeye korktuğum için böyle düşünüyorumdur :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…