ya canım tabiki aslında gitmek lazım parasındanda değilde ne bileyim belkide ben gitmeye korktuğum için böyle düşünüyorumdur :gitme:
Geldim geldim küçük bir işim vardı;istirahat dışında :)
geldın ama yıne gıtmıssın yaaa:
pardon asrewya arkadaşımız hamile:))
Yok acnım burdayım;siz bişey yazmayınca sustum ben de...
canım ben de sana daha önce demiştim ya doktor yumurtalığın rahime yakın sıkıntı olabilir demişti diye,arkadaşım hastanede çalışıyor jinekoloğun yanında ben de o zaman yine o doktora gitmiştim bugün sordumdum niye öyle demiş diye o da yok canım hiç bir sıkıntısı olmaz gebelikle ilgisi yok onun adet olurken de sancısı az olur demiş :)) o zaman niye öyle demişti anlamadım ama içim rahatladı :)) arkadaşım ısrarla gelsene bi genel baktıralım diyor ama ben gitmiyorum :))
Aman bi öyle bir böyle demiş o da;umarım ikinci söylediği doğrudur ama ben yerinde olsam gideceksem bir başka doktora giderim;güvenim sarsılmış olur bir kere....
Kızlar bu arada asrewya listemizde yoktu;hani listemizde olmayanların hamiş haberlerini eklemiyoruz biliyorum ama o hamişle olduğunu öğrendiği günden beri bizimle ve herkes ne sorduysa cevap vermeye çalıştı ve çok içten bir arkadaşımız .Ben de listemizde olması gerektiğini düşündüm sizin de izninizle :kedi:
yani bilmiyorum ama zaten öyle kontrole gidersem başka yere giderim o konuda eşimin çevresi geniş yani buluruz iyi bir doktor yerimseniben
yani bilmiyorum ama zaten öyle kontrole gidersem başka yere giderim o konuda eşimin çevresi geniş yani buluruz iyi bir doktor yerimseniben
canım benm çok teşekkür ederim,aranıza yeni katıldım liste olayını bilmiyordum sıkıntı vermek istemem,yani düzen bozulacaksa eklemsende olur bitanem ben sorun etmem öyle şeyleri...yerimseniben
bence git.. çalışamalara başlamadan zaten genel bir muayene olup öyle başlamak lazım... doktorlar hep öyle diyor ve biz öyle yaptık... bişey değilki... inanın maddi olarakta pahalı bi yeri yok... sperm testi 30 lira tuttu özelde yaptırdığımız için... yoksa oda bedavaydı... benim bütün kan testlerim bedava tuttu... ben bi tek rahim filmine para ödedim özelde yaptırdım... 250 liraydı...
Tamam canım o halde sen ve eşin araştırsın ben de araştırayım konuşalım hangi doktorlar çıktı ön plana diye ona göre hareket ederiz.
Hayır!Kızlar da pek memnun oldu bu durumaOnlar da benim gibi düşünüyormuş :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?