Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya canım tabiki aslında gitmek lazım parasındanda değilde ne bileyim belkide ben gitmeye korktuğum için böyle düşünüyorumdur :gitme:

Ya ben de doktora gitmekten nefret ederim;ama bazen gitmemek gitmekten daha çok stres yaratıyor insanda.Varsa bir problem bilip çözmek en doğrusu;yalnız tabi bu ay aynı zamnada doktor da araştıracağım şöyleee en sağlamından. :)

Yok acnım burdayım;siz bişey yazmayınca sustum ben de...

canım ben de sana daha önce demiştim ya doktor yumurtalığın rahime yakın sıkıntı olabilir demişti diye,arkadaşım hastanede çalışıyor jinekoloğun yanında ben de o zaman yine o doktora gitmiştim bugün sordumdum niye öyle demiş diye o da yok canım hiç bir sıkıntısı olmaz gebelikle ilgisi yok onun adet olurken de sancısı az olur demiş :)) o zaman niye öyle demişti anlamadım ama içim rahatladı :)) arkadaşım ısrarla gelsene bi genel baktıralım diyor ama ben gitmiyorum :))

Aman bi öyle bir böyle demiş o da;umarım ikinci söylediği doğrudur ama ben yerinde olsam gideceksem bir başka doktora giderim;güvenim sarsılmış olur bir kere....

Aman bi öyle bir böyle demiş o da;umarım ikinci söylediği doğrudur ama ben yerinde olsam gideceksem bir başka doktora giderim;güvenim sarsılmış olur bir kere....

yani bilmiyorum ama zaten öyle kontrole gidersem başka yere giderim o konuda eşimin çevresi geniş yani buluruz iyi bir doktor yerimseniben

canım benm çok teşekkür ederim,aranıza yeni katıldım liste olayını bilmiyordum sıkıntı vermek istemem,yani düzen bozulacaksa eklemsende olur bitanem ben sorun etmem öyle şeyleri...yerimseniben

yani bilmiyorum ama zaten öyle kontrole gidersem başka yere giderim o konuda eşimin çevresi geniş yani buluruz iyi bir doktor yerimseniben

bence git.. çalışamalara başlamadan zaten genel bir muayene olup öyle başlamak lazım... doktorlar hep öyle diyor ve biz öyle yaptık... bişey değilki... inanın maddi olarakta pahalı bi yeri yok... sperm testi 30 lira tuttu özelde yaptırdığımız için... yoksa oda bedavaydı... benim bütün kan testlerim bedava tuttu... ben bi tek rahim filmine para ödedim özelde yaptırdım... 250 liraydı...

Tamam canım o halde sen ve eşin araştırsın ben de araştırayım konuşalım hangi doktorlar çıktı ön plana diye ona göre hareket ederiz.

canım benm çok teşekkür ederim,aranıza yeni katıldım liste olayını bilmiyordum sıkıntı vermek istemem,yani düzen bozulacaksa eklemsende olur bitanem ben sorun etmem öyle şeyleri...yerimseniben

Hayır!Kızlar da pek memnun oldu bu duruma Onlar da benim gibi düşünüyormuş :lepi:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...........22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
Kuzucugum....................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sedoss5476............................24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

evet haklısın canım birşey çıkmasında feda olsun para ya ( ama oraya gitmek strese sokuyo beni bakalım olmazsa mecbur gideceğiz :gitme:

ben çıkıyorum kızlar yemek yapıcam görüşürüz ıyı aksamlar

yaa çok kıskandım.. ben çalışıorum.. daha mesai biticek servise binicem eve gidicem... kafamçokkarıştı

Hayır!Kızlar da pek memnun oldu bu duruma Onlar da benim gibi düşünüyormuş :lepi:

çok teşekkür ederim hepinize benide aranıza kabul ettiginiz için...hepiniz çok samimi çok tatlı kişilersiniz iyi ki bu siteye üye olmuşum..Rabbim hepinizin gönüllerine göre verir inş...:Saruboceq:

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum,ben artık yemek hazırlıklarına geçeyim.Akşam görüşmek dilegiyle hoşçakalın... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…