Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım ne olduğunu anlayabilsem, anladığım kadarıyla eşinle çok sık bir arada olamıyorsunuz? bu mu seni üzen? eşinle iyice bir konuş bu durumu...ne demek bebek düşünmüyorum artık........??? klava:

valla dün akşam oda dedi..biz yine korunalım diye..hamile kalırsan napıcaksın yalnız dedi..valla doldum bi kaç gündür..iş yerinde elimde bitmeyen bi iş..yalnız..bunakların arasında kaldım..yani sizde olmasanız konuşmayı unutucam... :gitme:

olacak hatta hergün çıkarmaktan için dışına çıkacak o zaman görcem bende seni inş..
bak kızma bana ama bebk olsunda bulantında olsun ağrında boşver öyle tatlı oluyo zaten ben bazen daha belli olmayan karnımı okşayıp sen bi çık ordan ben poponu ısıracam diyorum

kaydirigubbakcemile3 iyidir canım nolsun sen nasılsınnnnn

ben iyiiymde senin hiç sesin çıkmıyo
sonuçlarını almanada varmış daha onun öncesinde bişe belli olmuyomu acaba

:teselli: canım lütfen üzme kendini...çok zor bir durum, ama eşine kızdım şimdi...çocuk oyuncağı mı bu, korunalım korunmayalım korunalım korunmayalım

ayy canım bebnim nedne bu kadar karamsızlaşdın bölee eşin le daha ne kadar ayrı kalacaksınız canım

boshayallersmile

tatlım benim biraz ayrıntılı anlatabilirmisin bi sakıncası yoksa şimdi senmi oraya gidemiyorsun omu sana gelemiyo yani ne zamn bitecek bu zamanı bellmi tayibn meselesi felanmı

gunaydın fıstıklar

ayşecim tebrikederim kız annesi oluyormuşsun... allah yardımcın olsun şimdiki kızlarda pek fena (yigenlerimden bilirim) :))) şevval ismide zeynep ismide çok çok çok güzel umarım ikisinden birine karar verirsiniz.

ben iyiiymde senin hiç sesin çıkmıyo
sonuçlarını almanada varmış daha onun öncesinde bişe belli olmuyomu acaba

canımcım ben en son ilaç kullandım tekrar kontrole gittim ve hiç bi iyileşme yokmuş doktor kolposkopi yaptırmamı söyledi yani daha detaylı bakılıyor rahim ağzına kamerayla...ben de yaptırdım doktor anormal birşey yok kötü birşey çıkmaz korkma dedi;ama yine de parça aldılar yani biyopsi yapıldı onların sonucu da taa nisan sonunda çıkıcak..bekliyorum öylee işte canımboshayallersmile

yicez seni kısımmmm kıtır kıtır kesip yağda kızartcaz cokacimcoook

sen şimdi hangi semttesin söle bakim bana olumunekankayizsmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tatlım benim biraz ayrıntılı anlatabilirmisin bi sakıncası yoksa şimdi senmi oraya gidemiyorsun omu sana gelemiyo yani ne zamn bitecek bu zamanı bellmi tayibn meselesi felanmı

valla benim tayinim için müdür beye göre iki yıl geçmesi gerekiyor..ama torpil buldunmu herşey kolay o ayrı..müdür bey asalet tasdik sürecini uzatıyor..normalde severim kendisini ama şu bi haftadır onada sinir oluyorum..zamanımı çalıyo..nisan tayin dönemi..eşim buraya gewlebilir o özelde ama istemiyoruz..el memleketinde kimsemiz olmayacak..çokta gıcık biyer..sevimsiz..tabiki memleketimize gtmek sitiyoruz.... öyle işte..

:teselli: canım lütfen üzme kendini...çok zor bir durum, ama eşine kızdım şimdi...çocuk oyuncağı mı bu, korunalım korunmayalım korunalım korunmayalım

GÜLÜM O DA HAKLI..HEM BABA OLMAK İSTİYO..HEM YALNIZLIĞIMI DÜŞÜNÜYO..İKİ UCU ÇOKLU DENKLEM... :gitme:

ay canım benim ya sen için ferah tut inş bişecik çıkmaz rabbim şifa versin tez zamanda

yicez seni kısımmmm kıtır kıtır kesip yağda kızartcaz cokacimcoook

sen şimdi hangi semttesin söle bakim bana olumunekankayizsmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: çok komiksinnnnnnnnnnn zuzu

belli değil gülüm..o belirsizlik bizi deli ediyo zaten......

inş tez zamanda bir araya gelirsiniz canım ama zaten siz arasıra görüşüyorsunuz bence bebek işini rafa kaldırmayın bebişiniz size ugur getirir inş tek olamak o dönemlerde çok zor ama RABBİM bi kolaylıgını verir diye düşünüyorum

ya hakkaten zor tabi başka bi memleket ama senin tayin çok uzunmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…