canım inş hayırlı zamanda gelecek seninde bebişin hatta bu topikde bekleyen herkesin inşşş.
Canım ne olduğunu anlayabilsem, anladığım kadarıyla eşinle çok sık bir arada olamıyorsunuz? bu mu seni üzen? eşinle iyice bir konuş bu durumu...ne demek bebek düşünmüyorum artık........???klava:
aynen öyle sempatiksalakcinni ya müşteriler kızıyo ''geldim kapalıydınız'' falan fıstık, dükkanın önünde bekleyenler heheh
ahhhh ahhh boshayallersmile benim de bir gün bulantılarım olacak mı sizin gibi...ben de şikayet edecek miyim....boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 iyidir canım nolsun sen nasılsınnnnn
valla dün akşam oda dedi..biz yine korunalım diye..hamile kalırsan napıcaksın yalnız dedi..valla doldum bi kaç gündür..iş yerinde elimde bitmeyen bi iş..yalnız..bunakların arasında kaldım..yani sizde olmasanız konuşmayı unutucam... :gitme:
valla dün akşam oda dedi..biz yine korunalım diye..hamile kalırsan napıcaksın yalnız dedi..valla doldum bi kaç gündür..iş yerinde elimde bitmeyen bi iş..yalnız..bunakların arasında kaldım..yani sizde olmasanız konuşmayı unutucam... :gitme:
olacak hatta hergün çıkarmaktan için dışına çıkacak o zaman görcem bende seni inş..
bak kızma bana ama bebk olsunda bulantında olsun ağrında boşver öyle tatlı oluyo zaten ben bazen daha belli olmayan karnımı okşayıp sen bi çık ordan ben poponu ısıracam diyorum
gunaydın fıstıklar
ayşecim tebrikederim kız annesi oluyormuşsun... allah yardımcın olsun şimdiki kızlarda pek fena (yigenlerimden bilirim) :))) şevval ismide zeynep ismide çok çok çok güzel umarım ikisinden birine karar verirsiniz.
ben iyiiymde senin hiç sesin çıkmıyo
sonuçlarını almanada varmış daha onun öncesinde bişe belli olmuyomu acaba
hayırrrrrrr ben değildim :)) akşam elektrikler gitti zaten giremedim maalesef :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay kızlarr çok alemsiniz :) herzaman beklerim niye kaçayim gelin tabi..benim zaten adam kesersiniz diye bi süphem yokki!! daha önce anlatmıştım :)) demek benden gizlice adresimi alcaksınız bunu duyduğum iyi oldu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana işallah buluşuruz süper olur valla :lepi:
tatlım benim biraz ayrıntılı anlatabilirmisin bi sakıncası yoksa şimdi senmi oraya gidemiyorsun omu sana gelemiyo yani ne zamn bitecek bu zamanı bellmi tayibn meselesi felanmı
:teselli: canım lütfen üzme kendini...çok zor bir durum, ama eşine kızdım şimdi...çocuk oyuncağı mı bu, korunalım korunmayalım korunalım korunmayalım
Hoşgeldin FATOOOOO Şeniz
ayy canım bebnim nedne bu kadar karamsızlaşdın bölee eşin le daha ne kadar ayrı kalacaksınız canım
canımcım ben en son ilaç kullandım tekrar kontrole gittim ve hiç bi iyileşme yokmuş doktor kolposkopi yaptırmamı söyledi yani daha detaylı bakılıyor rahim ağzına kamerayla...ben de yaptırdım doktor anormal birşey yok kötü birşey çıkmaz korkma dedi;ama yine de parça aldılar yani biyopsi yapıldıonların sonucu da taa nisan sonunda çıkıcak..bekliyorum öylee işte canımboshayallersmile
yicez seni kısımmmm kıtır kıtır kesip yağda kızartcaz cokacimcoook
sen şimdi hangi semttesin söle bakim bana olumunekankayizsmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
belli değil gülüm..o belirsizlik bizi deli ediyo zaten......
valla benim tayinim için müdür beye göre iki yıl geçmesi gerekiyor..ama torpil buldunmu herşey kolay o ayrı..müdür bey asalet tasdik sürecini uzatıyor..normalde severim kendisini ama şu bi haftadır onada sinir oluyorum..zamanımı çalıyo..nisan tayin dönemi..eşim buraya gewlebilir o özelde ama istemiyoruz..el memleketinde kimsemiz olmayacak..çokta gıcık biyer..sevimsiz..tabiki memleketimize gtmek sitiyoruz.... öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?