Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
lütfen benim bugün çok işimvar takip edemiyorum ama çok da merak ediyorum sizleri aklım burda kalıyor çalışamıyorum bugün sizde biraz yavaş gidin

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.......................6 NıSAN
yemyeshill...................6 NıSAN
cns22............................9 NıSAN
bayankarasu...............12 NıSAN
gokcegokce................13 NıSAN
deryainci....................14 NıSAN
oba_cigdem.................15NıSAN
idilcan.........................16 NıSAN
anggelll.......................16 NıSAN
superisiyim..................16 NıSAN
clemantine..................17 NıSAN
SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol: çok komiksinnnnnnnnnnn zuzu

:roflol: :roflol: :roflol:

lütfen benim bugün çok işimvar takip edemiyorum ama çok da merak ediyorum sizleri aklım burda kalıyor çalışamıyorum bugün sizde biraz yavaş gidin

kız topik şenlesin eski havasına gelsin diye ugraşıoz :roflol: :roflol: :roflol:

suuu beni listeye yazsana 23 nisan umut yok ama liste kabarık olsunnn

Son düzenleme:
az önce çok komik bişi oldu:)))) paronum alucak adam benim odama bakim derken salak omzunu kapıya çarptı kendini bişi sanıyo hıhhklava:

kızlar feci belim ağrıyoo yaa bide şua adte tarihimi bi bilebilsem şubat ayında haptan dolayı olamadımmartta oldumama bu ay ne zaman olcam yaaa hamişsem hamişim değilsem hasta olimm yaaa çok muallakta kaldım ben yaaa:uhm:

aaa bu ay naneşekerimle bekliyoz
ya o nerelerde neden görmüyorum artık

herkes nereye gittiiiiiiiiguclubacismile

afiyet olsun herkeseeee güsel güsel yiyinki hamiş olanlar bebişlerine hemde kendilerine iyi bakmış olur hamiş kaklam isteyenlerde çalışmalar için güç toplamış olurlar hehehe :)))

amin canım benim..çok sağol..inş rabbim yardımcımız olsun..bebek olsun tabi olmasını çok istiyoruz ama iki gündürde böyle düşünüyoruz...... kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ay evet ya aç karnına pek ii gelmedi ekmekde yemedimya ondan sanırım

canım bulantılarımın olduğu zaman hiç sulu şeyler istemezdi canım daha da miğde bulandırır ...böle ekmek arası döner köfte börek ole seyler yıyordum...ac karnında zaten safra var....ustune ekmeksız corba guzel bulandırır...

amin canım benim..çok sağol..inş rabbim yardımcımız olsun..bebek olsun tabi olmasını çok istiyoruz ama iki gündürde böyle düşünüyoruz...... Kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canım allah sabrını verıyo ben de gurbetteyım ...hemde aılemle aramızda 16 saatlık yol var...onlar aydın ben tokat gore ıcabı
esım yanımda ama dedıgın gıbı yıne zor....ama allah o gucu verıyo...bebegın ıcın herseye dayanıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…