Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....................piyangodan falan para çıksa bıraversem hemen şu işiiiiiiii...................... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ah eşim yanımda olsa...kimseyi aramıycam....çok zor çoooooooooooookkkkkkkkkkkk. senağlama

kıslaaarrr ben geldimmmm ancaaaa kuaföre gittimmmmm geldimm. kocişle az önce barıştık :)

YA KIZLAR Bİ SÜRÜ İŞ YIĞILMIŞTI ANCAK BİTİRİP GELEBİLDİM :1ninca:

ELSON LÜTFEN ÜZÜLME SEN YAZDIKÇA VALLAHİ ÜZÜLÜYORUM KIZ İSTER İNAN İSTER İNANMA
YALNIZLIK ÇOK KÖTÜ BİLİRİM BİLİYORUM LÜTFEN KENDİ MORALİNİ YÜKSEK
TUTMAYA ÇALIŞ SIKMA GÜZEL CANINI RABBİM NE KAPILAR AÇAR BİLİNMEZ
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK TAMAM MI olumunekankayizsmile

Çok teşekkür ederim fatoşcum :)
gercekten bu zamane çocuklarının tamamı çok bilmiş kızları da cadı kaydirigubbakcemile

olumunekankayizsmile

İnşallah Allah ım sizlerede nasib eder sağlıkla :)

herkese merhaba.nisan ay ı herkese bebiş getirir inş....

merhaba hoşgeldin amin amin inşallah :)

kızlarrr merhaba
ohh ohh ne güzel burası ne kadar kalabalık..
ben hiç gündüz girmemiştim..gececilerdenim yani..
bugün işten ayrıldım gibi birşey oldu..memleketime gidiyorum yupppiiiii:lepi:

kıslaaarrr ben geldimmmm ancaaaa kuaföre gittimmmmm geldimm. kocişle az önce barıştık :)

kız içimize dert oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bunlar barışmadı aşna fişna yapmadı diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aynen güzel bulandırdı kaydirigubbakcemile3

su periis iyi çok sevindik hadi bakalım çalışmalara devamm.göbeğimde batma var kızlar ya bugün neden acaba

ayşecim şimdi okudum canım hayırlı uğurlu olsun kızın oluyormuş cok sevindim canım..
darısı kocişle bana olsun inş...:Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr ben geldiiiimmmm
ayyyyyyyyy ben neler gördüm öleeeeeeee
topik coşmuş hamileler çoğalmış
tebrik ediyorum beren ve rufeyda sizleriiiiiiiiiiii :teytey:
beren kupanı aldınmı canım :hooray: al ben vereyim kimse vermediyse
ay çok sevindim kızlar topik git gide küçülüyooooooo
kızlar bizim içinde dua edin bizlerde tez zamanda hamile kalalım ve meleklerimize kavuşalım
tüm hamile arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum hihoyyyt

ayşecim Allah bağışlasın canım kızın oluyomuş ama sanki içime doğmuştu benim inş. sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur :ecrin_bebek:

kız içimize dert oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bunlar barışmadı aşna fişna yapmadı diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

offf hiç sorma zaten en güzel zamanım gitti neyse 2 nisana kadar görünüyodu bugün yapsak yine belki tuttururuz aklinialirimsmile du bakalım hadi inşallah. sabah bi uyandım yok gitmiş ayakkabılığın üstünede hediyemi bırakmış derimoddan bi mont almış içim gitti ama bıraktım hediyeyi yerine mesaj attım onada dedim kendin bana ver isterdim yinede teşekkür ederim dedim. bende kendim vermek isterdim ama sen bazen bunu yapmaya mecbur ediyosun dedi. bende ben seni çok seviyorum lütfen artık uzatma bunu benim hiç tadım kalmıyo diye yazdım. yarım saat önce beni aradı. bana dediki akşam ne yapalım dışarımı çıkalım yoksa annelerimi çağıralım. ne diyeceğimi bilemedim kaldım öyle ne yapsam kızlarrrr sempatiksalakcinni

ay ben kaçırmışım olayı geçmişide okuyamadımki superisi canım sen neden kavga etmiştin kocişle yok yani ona göre bi öneride bulunucam ama konuyu bilmediğim için kaldım öle bilmiyorumkismile

ay ben kaçırmışım olayı geçmişide okuyamadımki superisi canım sen neden kavga etmiştin kocişle yok yani ona göre bi öneride bulunucam ama konuyu bilmediğim için kaldım öle bilmiyorumkismile

benim kıyafetimi beğenmedi işyerine giderken esti gürledi 3 gündürde konuşmuyodu.

ayşecim şimdi okudum canım hayırlı uğurlu olsun kızın oluyormuş cok sevindim canım..
darısı kocişle bana olsun inş...:Saruboceq:

sağol haticecim :) amin amin inşallah diyeyım bende duana :)

ayşecim Allah bağışlasın canım kızın oluyomuş ama sanki içime doğmuştu benim inş. sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur :ecrin_bebek:

sağol canım :) amın inşallah ben hariç herkesın içine doğmuş yaa :)
doktor da dedi içine ne doğuyo anneler hisseder diyo yok deidm bişi hissetmıom nedense
zaten açmış bacakları bizi beklıomuşş kızım menim :)

darısı başınıza canım evet dediğin gibi çember daralıyo hadi bakalım :lepi:

hadi bakalım belkım yakalarsınız ipin ucundan aklinialirimsmile

dışarı çıkın bence konuşursunuz hem boshayallersmile sonradaaaa aklinialirimsmile

benim kıyafetimi beğenmedi işyerine giderken esti gürledi 3 gündürde konuşmuyodu.

aman canım erkekler işte bişeye takılmasalar olmaz benim eşimde alıcağım rujun rengine kadar karışır ama barıştığınıza sevindim bence bu akşam seni dışarı çıkartsın güzel bi yemeğe götürsün bak hediyesinide almış sende onu giyersin olmazzmı

olur bencede ama annesinide çağırcaktı şimdi sanki ben annesini istemiyomuşum gibi olmazmı yanlış anlamaz demi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…