canım allah sabrını verıyo ben de gurbetteyım ...hemde aılemle aramızda 16 saatlık yol var...onlar aydın ben tokat gore ıcabı
esım yanımda ama dedıgın gıbı yıne zor....ama allah o gucu verıyo...bebegın ıcın herseye dayanıyorsun...
ne oldu su perisi barışmışmı kocasıyla
gunaydın fıstıklar
ayşecim tebrikederim kız annesi oluyormuşsun... allah yardımcın olsun şimdiki kızlarda pek fena (yigenlerimden bilirim) :))) şevval ismide zeynep ismide çok çok çok güzel umarım ikisinden birine karar verirsiniz.
herkese merhaba.nisan ay ı herkese bebiş getirir inş....
kıslaaarrr ben geldimmmmancaaaa kuaföre gittimmmmm geldimm. kocişle az önce barıştık :)
canım bulantılarımın olduğu zaman hiç sulu şeyler istemezdi canım daha da miğde bulandırır ...böle ekmek arası döner köfte börek ole seyler yıyordum...ac karnında zaten safra var....ustune ekmeksız corba guzel bulandırır...
kız içimize dert oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bunlar barışmadı aşna fişna yapmadı diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay ben kaçırmışım olayı geçmişide okuyamadımki superisi canım sen neden kavga etmiştin kocişle yok yani ona göre bi öneride bulunucam ama konuyu bilmediğim için kaldım öle bilmiyorumkismile
ayşecim şimdi okudum canım hayırlı uğurlu olsun kızın oluyormuş cok sevindim canım..
darısı kocişle bana olsun inş...:Saruboceq:
ayşecim Allah bağışlasın canım kızın oluyomuş ama sanki içime doğmuştu benim inş. sağlıklı ve hayırlı bi evlat olur :ecrin_bebek:
offf hiç sorma zaten en güzel zamanım gitti neyse 2 nisana kadar görünüyodu bugün yapsak yine belki tuttururuz aklinialirimsmile du bakalım hadi inşallah. sabah bi uyandım yok gitmiş ayakkabılığın üstünede hediyemi bırakmış derimoddan bi mont almış içim gitti ama bıraktım hediyeyi yerine mesaj attım onada dedim kendin bana ver isterdim yinede teşekkür ederim dedim. bende kendim vermek isterdim ama sen bazen bunu yapmaya mecbur ediyosun dedi. bende ben seni çok seviyorum lütfen artık uzatma bunu benim hiç tadım kalmıyo diye yazdım. yarım saat önce beni aradı. bana dediki akşam ne yapalım dışarımı çıkalım yoksa annelerimi çağıralım. ne diyeceğimi bilemedim kaldım öyle ne yapsam kızlarrrr sempatiksalakcinni
benim kıyafetimi beğenmedi işyerine giderken esti gürledi 3 gündürde konuşmuyodu.
aman canım erkekler işte bişeye takılmasalar olmaz benim eşimde alıcağım rujun rengine kadar karışır ama barıştığınıza sevindim bence bu akşam seni dışarı çıkartsın güzel bi yemeğe götürsün bak hediyesinide almış sende onu giyersin olmazzmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?