Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan amma kalabalığız bugün, ne güsel bi gün dimiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan hepinizi çoooooooooooooooooooooook seviyorum canlarım boshayallersmile

hoşgeldinnnn tatlımmmmm...nasılsın? :1hug:

ya tinker ama beşik çok hoşuma gitti ya
sallanır beşik mi ?
bend ebu beşikten alayım çok şeker duruyo ya şuna bak oyy

canım ıster buyyenı var ıstersen sallanan modelı de var...hangısı sana uygunsa al ...kız bebk için cici oda takımı var o cok guzl.ablamınkı o dıye almıyom ben..ama kızım olsa ısterdım

canım ıster buyyenı var ıstersen sallanan modelı de var...hangısı sana uygunsa al ...kız bebk için cici oda takımı var o cok guzl.ablamınkı o dıye almıyom ben..ama kızım olsa ısterdım

ben pembe mavi kesın renkler almak istemıorm sneınkıkı tam istedıgım gibi
sallananı varsa ne ala :) fiyatınada baktım uygn geldi :)

ben pembe mavi kesın renkler almak istemıorm sneınkıkı tam istedıgım gibi
sallananı varsa ne ala :) fiyatınada baktım uygn geldi :)

evet ıkıncın olursa ondada kullanırsın kız cıbındırıgı de cok guzel
nevresımıne de bayıldım ben o da hedıyesı bızımkınde belkı sallananda da oledır

nasılsınız bayanlar?

ben cok heyecanlıyım az evel hastaneden geldım kan tahlılı yaptırdım sonucunu saat 13:00 de alıcam bakalım hayırlısıyla hamıleyımdır ıns.

nasılsınız bayanlar?

ben cok heyecanlıyım az evel hastaneden geldım kan tahlılı yaptırdım sonucunu saat 13:00 de alıcam bakalım hayırlısıyla hamıleyımdır ıns.

hayırlısı canım ama sılık çıktıysa hamılesındır bence:asigim::dance:

selamlar kızlar zemuszemus
kan verdim sabah yine. bakalım bu da normal çıkarsa 1hafta sonra ult.a gidiyorum opuyorumnanaktan

selamlar kızlar zemuszemus
kan verdim sabah yine. bakalım bu da normal çıkarsa 1hafta sonra ult.a gidiyorum opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin okudum haberlerini çok sevindim bak herşey yolunda gidiyo çok şükür
inş keseciğinide kalp atışlarınıda görürsün bi an önce

canım merhaba nıye bır daha verdın sen vermemısmıydın ..kusura bakma takıp edememısım

yok gülüm doğru söylüyosun
normalde benim test günü 2siydi. ben 31inde dışarda yaptırdım:jeyyar:
bu yüzden merkez kendi testini görmek istiyomuş. :1rolleyes:

canım hoşgeldin okudum haberlerini çok sevindim bak herşey yolunda gidiyo çok şükür
inş keseciğinide kalp atışlarınıda görürsün bi an önce

inşallah canım ya.. ayy varya hamile kaldımmı kalmadımmı stresinden daha başka bişi bu
yok ikiye katlıcakmı yok düşük tehdidi olabilirmi yok kese yok kalbi testler 2li, 3lü falan
benneyaptımki :tomato:

anladım canım ay olsun bu streslere herbıseye degmez mı....

bu hafta için randevu alcam canım çok heyecanlıyım

ole oluyo canım ....hersey yolunda gıder umarım..ya ben cok heycanlı gıtıım ızlıcem dıye..
adam hodugun tekı cıktı baktırtmadı fazla ekrana kendıne donuktu...gıcık oldum ...cınsıyetını sordum 5.ayda daha var dedı...uyuz etmıstı benı..inşallah gıttıgın yer acıklayıcı olur...ben de sevıyorum bole konusan anlatan doktorları...

:roflol: ya böle hanzolara sinir oluyorum bende
sen dur bi düşün bakalım dimi bu insan 1ayı nasıl atlatıyo heyecandan stresten
tam o an gelmiş sen göstrmiyosun bebeği gıcıkk Çok üzgünüm çoook

değer tabi de korkuyu atabilsem bi içimden. :çok üzgünüm:

al işte bak heyecana :teselli: benim yaşlı kalbim bunlara nasıl dayanacak :roflol:
kuzummm korkma inşallah bi sorun çıkmıcak :1hug:

içini ferah tut canım ya..ama sana dıyom bende hala da var o..sımdı 3 haftadan fazla oldu gormeyelı o kadar tedırgınım kı...acaba ıyı mı dıye...portatıf ultrason cıhazı cıksa varya ...super olur benım ıcın:)herhalde dogurana kadar gecmıcek o endıse...allah korusun bebişlerimizi

:roflol: ya böle hanzolara sinir oluyorum bende
sen dur bi düşün bakalım dimi bu insan 1ayı nasıl atlatıyo heyecandan stresten
tam o an gelmiş sen göstrmiyosun bebeği gıcıkk Çok üzgünüm çoook

aynen ..gerızekalılar uyzuluguna yapıyolar bence...ruhsuz seyler

değer tabi de korkuyu atabilsem bi içimden. :çok üzgünüm:

al işte bak heyecana :teselli: benim yaşlı kalbim bunlara nasıl dayanacak :roflol:
kuzummm korkma inşallah bi sorun çıkmıcak :1hug:

yok ben sadece bebeğimi merak ediyorum acab ne kadar büyüdü diye test sonuçlarını felan düşünmek istemiyorum rabbim neyler neylerse güzel eyler ben ona bıraktım kendimi inş ii olur herşey
yoksa önceden düşünmke bile insanı çıldırtıyo canım kafamı karıştırmamaya çalışıcam hayırlsıı

bendeki heyecanda ondan valla
inş gıcıklık yapmazlar ben tanıdığım hemşiremle gidecem belki yapmazlar özel ilgi yaniii
aman göstermesede ertesi hafta zaten kendi doktorumdada var randevummm onda görürürm bende hem cinsiyetinide biri söylemezse diğeri söyler belkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…