Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elif bende duydum onu biliyomusun arı sütüyle denemiş doktorlar hamile kalamayan bir grup hastayı %70i hamile kalmış bal arı sütü polenle bence dene onu. ben bu inatçı kocaya yediremem dolayısıyla banada böyle bişeyi yapmama izin vermez gizlice folik asit kullanabiliyorum o kadar. ama sen yap derim işe yarar belki hı

hadi yaaa...ben inanırım bitkisel olaylara...nezaman başlanıyokii...bidahaki adetimde başlıyım..gerçi bidahaki adetimde allahtan bi olmazsa kesinlikle ve kesinlikle dr.a gidicem.klomen verir büyük ihtimal..ama bitkisel destekte olabilir..bide üzüm yiycem..ay bu sinir yerde hiç bi istediğimi bulamıyorummmmmmmm......... kötükedihüso

canım daha önce bi sorun varmıydı peki..eşinde yada sende..kaçıncı ayda hamile kaldın..biraz anlatırmısın..bide arı sütü ne??nerden alınıyo?? bilmiyorumkismile

canım dersteydım kusura bakma...bızde sorun yoktu..ama sadece bı ara kucuk bı kıstım olmustu sol yumurtalıkta...bbırde 5..ayda kaldım ..oncelerı olmuyo dıye epey tels etmıstım..ama normal zaten yenı evlılerde...ama arı sutu polen falan kadınların ve erkeklerın yumurta kalıtesını arttırıyo..bır ay kullandım adetım bıttıgı gıbı ...hem esım hem ben...ben bu karısımı hazır aldım...markette vardı..bole balların arasında...hem de almısken super dozunu alayım dedım...enerjık oluyon aynı zamanda..zararlı bırsey degıl yanı bı yan etkısı olmaz...

aaa yemyeşil noldu tahlil sonuçları..çabuk yazzzzzzzz...

hamıleyımeyvahedigeldismilezemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ne hıssettıgımı bılmıyorum tam olarak cok saskınım
bırazdn muayeneye gıdıcem hastaneye ben dırek muayene olmadan test yaptrmıstım

ayyyyy gözün aydııııın çok tebrik ederimmmm hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahh. allah tamamına erdirsinnnn a.s.

HOŞGELDİN TAZE ANNELER DÜNYASINA HADİ BAKALIM...YENİ BİR SERÜVEN DAHA ..TEBRİKLER...a.s.

hadi yaaa...canım markasını falan yazarmısın..nasıl bişey..ayrıntılı yazarmısın..bu hafta sonu gidnce alayım..bide adet bitincemi başlıyosun..benim biteli 10gün falan oldu adetim..adet oluncamı başlıyım..

:hooray: :hooray: kupanı ben vereyim...belkim uğurlu gelir banada........ kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin caınmm.....

gözün aydın canımmmm

tinkercim merhaba nasılsın canım. sabah bebişinin odasını gördüm. çok güzel. güzel günlerde kullanırsınız işalah canım

vallahı markayı hatırlamıyom aksam bakayım unutmazsam adet basladıgı gıbı pardon...ole basladım ben..adetın 1.gununden ıtıbaren...kucuk kavanozda satılıyo hıh markası şark vital...ama başka markada olabilir sizin orada..aktarlarada bakabılırsın...ama markette balların satıldıgı reyonda dıkkatımı cekmıstı okudum ustunu aldım..zaten cok duymustum marıfetını....bu hazır karısımı dozajını ayarlayamam dıye aldım ama balcılarda tek tek te satılır alırsın ...oranını ogrenıp karıstırıp yersın..ben sabah ac karna bır de aksam yatarken alıyodum..iki tatlı kaşıgı toplamda:icecream:

kocişte yesin yani... bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…