Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hakket yaa çıksa keşkee yada kalp atışı için küçük bi cihaz kaydirigubbakcemile3

aynen ..gerızekalılar uyzuluguna yapıyolar bence...ruhsuz seyler

evet evet tamamen ruhsuz bunlar :roflol:

evet aslında varya herşeyi rabbime bırakabilsek
dediğin gibi iyide olsa kötüde olsa herşey allahtan diye kendimizi şartlandırmak lazım
allah yardım etsin cümlemize akannehir

kızlaaar ben geldiiimmmmmm a.s. geçmişi okiim dedim aanca bitirdim arada atladığımda oldu ama napiim yoksa akşama kadar yazamıcaktım bişiler. ahyyy kızlarr şimdi benim şu hesaplayıcı varya orda hesapladığıma göre 28 marttan 2 nisana kadar diyodu 28 martta çalıştık biliyosunuz sonra aramıs açılmıştı sonra 1 nisanda 2 nisandada sonra 3ünde olmadı bişi sonra 4 nisandada çalıştık ehh artık ben elimden geleni yaptımmm şimdi 2 günde bir devam ederiz geçti o yoğun dönemim :teytey:zaten 1 nisan ve 2 nisan benim yıldız günlerim olması gerekiyo allahım yardım ederde innşallahhh tutunur meleğimmmmmm

berencimmmm çok çok çokkkkk tebrik ederim kaaaçgündür bekliyoduk güzel haberlerini :1hug: allah sağlıkla hayırlı evladınızı kucağınıza almayıda nasip etsinnn innnşallahhhhhh :Saruboceq:

KONTESCİM

inşallah canım bende ole umuyodum ama dr lar pek yanaşmıyo erkenden solemeye gorseler bıle solemıyolar bence....hanı yalnıs olursa madara olmamak ıcın ama bende dr olsam ole yapardım karızmayı cızmektense...ay ben o kadar bekledım bu hafta gıttıgımde bırde goremıyolarmıs delı olurum be....delikafadulden

superisiyim

CANIM İNŞLLAH TUTAR GÜNLERE FAZLA TAKILMA...O KADAR DA NETTEKILER DOGRU DEGIL KISISEL OLUYO BENCE..BANA DEDIKLERI ZAMAN HIC TUTMADI....NE ZAMAN AKINTIMI TAKIP ETTIM O ZAMAN TUTTU

superisiyim

CANIM İNŞLLAH TUTAR GÜNLERE FAZLA TAKILMA...O KADAR DA NETTEKILER DOGRU DEGIL KISISEL OLUYO BENCE..BANA DEDIKLERI ZAMAN HIC TUTMADI....NE ZAMAN AKINTIMI TAKIP ETTIM O ZAMAN TUTTU

ayyy bilmemmmiiiiiii bende inanmıyorum zateeen hatta topictede yazdım daha önce. bunun başka belirtisi varmı diye. akıntı dedi karasu bana bende takip ettim onu ve o günde çalıştık çalıştık derkende benim kociş hiç inanmıyo böyle şeylere işte ben ona çaktırmıyorum artık ama o günüde ayarladım bu hesaplayıcıdaki günüde. bugünde ağrım var acaba bugündemi diye düşünüyorum şimdi akşam yine kocişi tenhada kıstırayım ben olmazsa aklinialirimsmile

tevekkülde böyle bişe işte sen allah a bırak herşeyi o herşeyin en ii zamanını ve en güzelini bilir bak sana demekki çekeceğin üzülüceğin varmış üç senedir ama rabbim verdi en sonunda dimi ama inş en kötü sınavımız bu kadar kolay olsun herşerde bi hayır aramak bizim görwvimiz olmalı yoksa bu hayat nasıl çekilirrr

selamlar kızlar zemuszemus
kan verdim sabah yine. bakalım bu da normal çıkarsa 1hafta sonra ult.a gidiyorum opuyorumnanaktan

hoşgeldin aplacım katlkar inşalah degerler yaa :) relax ol :)

ilk haftalar çok zor gecıyo ama 10. haftadanm sonra

yok su testı yok göbek buyduu yok cinsiyet şu bu derken ay ne zaman bu kadarlık

olmuş diyo insan :) hayırlısıyla inşallah kalp atışlarını da hareketlerini de görürsünüz

Allah ım sağlıkla büyümek nasib etsin bebişe :)

doğru canım doktorlarda haklı bi bakıma çok şey bekliyoruz bazen
benim erkende senin söyleseler artık yaaa kocaman oldu bebğin inş ıltrasona girer girmez gösterir senin sıpaa

doğru canım doktorlarda haklı bi bakıma çok şey bekliyoruz bazen
benim erkende senin söyleseler artık yaaa kocaman oldu bebğin inş ıltrasona girer girmez gösterir senin sıpaa

napalım bizde herzaman hamıle kalmıyoz herhalde..onlarda bunu dusunsunler...ya ınsallah gosterır kendını aysenınkı acmıs bacakları beklıyomus benımkıde ole olur umarım...

ben geldim..kocişle yemek yedik..haftaya buluşmak üzere vedalaştık.ve geldimmm... :gitme: :gitme:

düzenli yumurtlamam olsaydı haftaya tam yumurtlama günüm..ayın 10u..inş bu ay düzenli olacağı tutarda..haftaya gidince temelleri atmış oluruz..şu son hafta incir kaynatıp içsem olurmuki... havuç falanda atarım içine... nedersiniz??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

ayy hadi inşallah şeyde yapabilirsin bal çörekotu tarçın o da okuduğuma göre baya baya işe yarıyomuş inşallah sendede işe yarar olumunekankayizsmile

ayy hadi inşallah şeyde yapabilirsin bal çörekotu tarçın o da okuduğuma göre baya baya işe yarıyomuş inşallah sendede işe yarar olumunekankayizsmile

ya onu ben denedim biara..acayip ama müthiş bi akıntım oldu..dedim yumurtalar kaynıyo heralde... kaydirigubbakcemile3
bu ayda deneyecektim..adetimle birlikte.bal şekerlenmiş.katkılı ya işte... ya burda aradığım balı bile bulamıyorum... balparmak iyi onu kullanıyodum ben..işte başka aldım oda şekerlenince yapmadım karışımı..bidahaki adete yaparım olmazsa...

benim mucizem bal arı sütü polen karışımı hem ben hem kocam yedık o ay hamıle kaldım...ya da tesaduf ama bence var bır hıkmet bu karısımda

benim mucizem bal arı sütü polen karışımı hem ben hem kocam yedık o ay hamıle kaldım...ya da tesaduf ama bence var bır hıkmet bu karısımda

canım daha önce bi sorun varmıydı peki..eşinde yada sende..kaçıncı ayda hamile kaldın..biraz anlatırmısın..bide arı sütü ne??nerden alınıyo?? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…