içini ferah tut canım ya..ama sana dıyom bende hala da var o..sımdı 3 haftadan fazla oldu gormeyelı o kadar tedırgınım kı...acaba ıyı mı dıye...portatıf ultrason cıhazı cıksa varya ...super olur benım ıcın:)herhalde dogurana kadar gecmıcek o endıse...allah korusun bebişlerimizi
aynen ..gerızekalılar uyzuluguna yapıyolar bence...ruhsuz seyler
yok ben sadece bebeğimi merak ediyorum acab ne kadar büyüdü diye test sonuçlarını felan düşünmek istemiyorum rabbim neyler neylerse güzel eyler ben ona bıraktım kendimi inş ii olur herşey
yoksa önceden düşünmke bile insanı çıldırtıyo canım kafamı karıştırmamaya çalışıcam hayırlsıı
hakket yaa çıksa keşkee yada kalp atışı için küçük bi cihaz kaydirigubbakcemile3
evet evet tamamen ruhsuz bunlar :roflol:
evet aslında varya herşeyi rabbime bırakabilsek
dediğin gibi iyide olsa kötüde olsa herşey allahtan diye kendimizi şartlandırmak lazım
allah yardım etsin cümlemize akannehir
superisiyim
CANIM İNŞLLAH TUTAR GÜNLERE FAZLA TAKILMA...O KADAR DA NETTEKILER DOGRU DEGIL KISISEL OLUYO BENCE..BANA DEDIKLERI ZAMAN HIC TUTMADI....NE ZAMAN AKINTIMI TAKIP ETTIM O ZAMAN TUTTU
hakket yaa çıksa keşkee yada kalp atışı için küçük bi cihaz kaydirigubbakcemile3
evet evet tamamen ruhsuz bunlar :roflol:
evet aslında varya herşeyi rabbime bırakabilsek
dediğin gibi iyide olsa kötüde olsa herşey allahtan diye kendimizi şartlandırmak lazım
allah yardım etsin cümlemize akannehir
selamlar kızlar zemuszemus
kan verdim sabah yine. bakalım bu da normal çıkarsa 1hafta sonra ult.a gidiyorum opuyorumnanaktan
KONTESCİM
inşallah canım bende ole umuyodum ama dr lar pek yanaşmıyo erkenden solemeye gorseler bıle solemıyolar bence....hanı yalnıs olursa madara olmamak ıcın ama bende dr olsam ole yapardım karızmayı cızmektense...ay ben o kadar bekledım bu hafta gıttıgımde bırde goremıyolarmıs delı olurum be....delikafadulden
doğru canım doktorlarda haklı bi bakıma çok şey bekliyoruz bazen
benim erkende senin söyleseler artık yaaa kocaman oldu bebğin inş ıltrasona girer girmez gösterir senin sıpaa
ben geldim..kocişle yemek yedik..haftaya buluşmak üzere vedalaştık.ve geldimmm... :gitme: :gitme:
allah kavuştursun canım....
düzenli yumurtlamam olsaydı haftaya tam yumurtlama günüm..ayın 10u..inş bu ay düzenli olacağı tutarda..haftaya gidince temelleri atmış oluruz..şu son hafta incir kaynatıp içsem olurmuki... havuç falanda atarım içine... nedersiniz??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ayy hadi inşallah şeyde yapabilirsin bal çörekotu tarçın o da okuduğuma göre baya baya işe yarıyomuş inşallah sendede işe yarar olumunekankayizsmile
düzenli yumurtlamam olsaydı haftaya tam yumurtlama günüm..ayın 10u..inş bu ay düzenli olacağı tutarda..haftaya gidince temelleri atmış oluruz..şu son hafta incir kaynatıp içsem olurmuki... Havuç falanda atarım içine... Nedersiniz??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
benim mucizem bal arı sütü polen karışımı hem ben hem kocam yedık o ay hamıle kaldım...ya da tesaduf ama bence var bır hıkmet bu karısımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?