kocişte yesin yani... bilmiyorumkismile
kızlar yaaa ben iyice kafayı yedim heraldeee mafoldumben oooffff çok kötü sol bacağımın iç kasığa yakın tarafı remen cayır cayır yanıyo bide karnımda tıktıktık saat gibi acaba yumurtlamamı oluyo ne?? geçti aslında tarihi reglime 11 gün kaldı ama anlamadımki geçmi yumurtluyorum çok kötüyüm :S
kızlar yaaa ben iyice kafayı yedim heraldeee mafoldumben oooffff çok kötü sol bacağımın iç kasığa yakın tarafı remen cayır cayır yanıyo bide karnımda tıktıktık saat gibi acaba yumurtlamamı oluyo ne?? geçti aslında tarihi reglime 11 gün kaldı ama anlamadımki geçmi yumurtluyorum çok kötüyüm :S
canım o tık tık senın nabzın...benım de atıyo karnımda cunku....nıye kötusunki rahat ol azcık daha var reglini yinede olana kadar calıs derımsositososito
Allah Allah neden acaba.bebiş mi var yerleşmeye çalışıyor yoksa
ya kızlarrrrrrrrr bırsey sorcam cvp verın aslında pek onemsemıyorum suana kadar ama esım halası ıcıme kurt dusurdu
ben normal olarak dun adet olmam lazımdı
acıyıp sekılde karın agrısı cektım kesın dedım oluyorum wc kostum ıc camasırım bole penpe kahve karısık lekelenmıs gelıo dedım
selpakla sıldım cok penbe bır sey geldı cok az damladan az
neyse aman gelıo yavas yavas dedım
orkıt koydum
ama hala bırsey yok
bugunde penbe cok azıcık geldı
ama karın agrım gectı sankı hıc bırsye olmamıs gıbı sızce ne oluyor
benımkıne yedırıyodum bi arar yemiyodu...bende meyve suyunu katıyodum çaktırmadan...bu nıye bole sekerli dimes bozmus diyodu...:roflol:
ama sperm kalitesını arttırıyo ve de sayısınıguclubacismileguclubacismile
canımcım bekle bi iki gün daha benimde geçen ay aynen böyle oldu. sonrada regl oldum biraz daha bekle olmazsa inşallahhh hamilesindir o zamannn. bekle bakalım aceleye gerek yok ben acele edip test yaptım öyle olunca boşu boşunada kendimi o kadar heveslendirdim.
anlatmam mı :sm_cool::roflol:kız allah seni napmasınnn.. :roflol: :roflol: eee hamiş kaldıktan sonra itiraf etseydinnnn....
yok asla test yapmam cok cektım acısını dursun
aman varsa vardır yoksa kısmet artık
ben bu ay ole ugrasmadım
ılıskı oldu hop kaltım banyomu yaptım
hopladım zıpladım
yanı umıdım yok gelcek bılıyorum ama garıp oldu halasıda yerlesme olur dıyınce kafam karıstı dogrusu
su inşallah bizide şu nisan anne adayları arasında yazarsın yarabbiiim ben en çok karasudan ümitliyim inşallah hayal kırıklığı yaşamayız ama ben kendimden çok ondan umutluyum bu ay hadi hayırlısıııı :jeyyar:
berencimmmm çok çok çokkkkk tebrik ederim kaaaçgündür bekliyoduk güzel haberlerini :1hug: allah sağlıkla hayırlı evladınızı kucağınıza almayıda nasip etsinnn innnşallahhhhhh :Saruboceq:
tevekkülde böyle bişe işte sen allah a bırak herşeyi o herşeyin en ii zamanını ve en güzelini bilir bak sana demekki çekeceğin üzülüceğin varmış üç senedir ama rabbim verdi en sonunda dimi ama inş en kötü sınavımız bu kadar kolay olsun herşerde bi hayır aramak bizim görwvimiz olmalı yoksa bu hayat nasıl çekilirrr
hoşgeldin aplacım katlkar inşalah degerler yaa :) relax ol :)
ilk haftalar çok zor gecıyo ama 10. haftadanm sonra
yok su testı yok göbek buyduu yok cinsiyet şu bu derken ay ne zaman bu kadarlık
olmuş diyo insan :) hayırlısıyla inşallah kalp atışlarını da hareketlerini de görürsünüz
Allah ım sağlıkla büyümek nasib etsin bebişe :)
sağol janım amin rabbım tum ısteyenlere nasıp eylesın hayırlısıyla ınsopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?