Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

kocişte yesin yani... bilmiyorumkismile

benımkıne yedırıyodum bi arar yemiyodu...bende meyve suyunu katıyodum çaktırmadan...bu nıye bole sekerli dimes bozmus diyodu...:roflol:

ama sperm kalitesını arttırıyo ve de sayısınıguclubacismileguclubacismile

kızlar yaaa ben iyice kafayı yedim heraldeee mafoldumben oooffff çok kötü sol bacağımın iç kasığa yakın tarafı remen cayır cayır yanıyo bide karnımda tıktıktık saat gibi acaba yumurtlamamı oluyo ne?? geçti aslında tarihi reglime 11 gün kaldı ama anlamadımki geçmi yumurtluyorum çok kötüyüm :S

canım o tık tık senın nabzın...benım de atıyo karnımda cunku....nıye kötusunki rahat ol azcık daha var reglini yinede olana kadar calıs derımsositososito

Allah Allah neden acaba.bebiş mi var yerleşmeye çalışıyor yoksa

ya kızlarrrrrrrrr bırsey sorcam cvp verın aslında pek onemsemıyorum suana kadar ama esım halası ıcıme kurt dusurdu

ben normal olarak dun adet olmam lazımdı
acıyıp sekılde karın agrısı cektım kesın dedım oluyorum wc kostum ıc camasırım bole penpe kahve karısık lekelenmıs gelıo dedım

selpakla sıldım cok penbe bır sey geldı cok az damladan az

neyse aman gelıo yavas yavas dedım
orkıt koydum
ama hala bırsey yok
bugunde penbe cok azıcık geldı
ama karın agrım gectı sankı hıc bırsye olmamıs gıbı sızce ne oluyor

canım o tık tık senın nabzın...benım de atıyo karnımda cunku....nıye kötusunki rahat ol azcık daha var reglini yinede olana kadar calıs derımsositososito

yok çalışçam zaten özelliklede bugünnnnn aklinialirimsmile eğer bu yumurtlama belirtisiyse bana çok eziyet etti bu ayyy akannehir yok yaaa o tıktık sesinden korkmadııım bacağımın yanmasından korktummm. yani aslında benim korkum kistmi var acaba diye korkuyorum ağrım olduğu için bilemedim yani. bende basit kist oluyoda çoğu ay. ama doktor bana bu hiç problem değil hiçbişey yapmaya gerek yok hamile kalabilirsin dedi ama kist kisttir ben böyle ağrım olunca ondan tırstım senağlama bu ay hamile kalırsam çokkkkk güzelolcakkk allah yazdıysa olur tabiii onun bileceği iş ama duy yarabbim sesimi kocişimin doğumgününe böyle bi sürprizzz süper olmazmıııı delikafadulden

canımcım bekle bi iki gün daha benimde geçen ay aynen böyle oldu. sonrada regl oldum biraz daha bekle olmazsa inşallahhh hamilesindir o zamannn. bekle bakalım aceleye gerek yok ben acele edip test yaptım öyle olunca boşu boşunada kendimi o kadar heveslendirdim.

kız allah seni napmasınnn.. :roflol: :roflol: eee hamiş kaldıktan sonra itiraf etseydinnnn....

yok asla test yapmam cok cektım acısını dursun
aman varsa vardır yoksa kısmet artık
ben bu ay ole ugrasmadım
ılıskı oldu hop kaltım banyomu yaptım
hopladım zıpladım
yanı umıdım yok gelcek bılıyorum ama garıp oldu halasıda yerlesme olur dıyınce kafam karıstı dogrusu

beliritlere kapılıp spradan üzülmesi çok zor ya.benimde1 hafta adete şu an hiçbişey yok.sadece ara ara adet olacakmış gibi kanrım ağrıyo o kadar.hiç belirtide aramıyorum

yerleşmede olabilir tabii ama bekle bakalım nasip kısmett inşallah yarabbimmmmmm inşallahhh hamilesindirrr :Saruboceq:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.......................6 NıSAN
cns22............................9 NıSAN
bayankarasu...............12 NıSAN
gokcegokce................13 NıSAN
deryainci....................14 NıSAN
oba_cigdem.................15NıSAN
idilcan.........................16 NıSAN
anggelll.......................16 NıSAN
superisiyim..................16 NıSAN
clemantine..................17 NıSAN
SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

su inşallah bizide şu nisan anne adayları arasında yazarsın yarabbiiim ben en çok karasudan ümitliyim inşallah hayal kırıklığı yaşamayız ama ben kendimden çok ondan umutluyum bu ay hadi hayırlısıııı :jeyyar:

amin canım evet ben de çok umutluyum ondan işallah hepimizin adını yazarız oraya hayırlısıyla opuyorumnanaktan

berencimmmm çok çok çokkkkk tebrik ederim kaaaçgündür bekliyoduk güzel haberlerini :1hug: allah sağlıkla hayırlı evladınızı kucağınıza almayıda nasip etsinnn innnşallahhhhhh :Saruboceq:

allah razı olsun canım çok saol allah herkese nasip etsin aminnnnn

çok doğru kontess haklısın canım herşeyde bir hayır vardır

aminnn çok saol canım inş. o günleri görmek nasip olur banada amninn

sağol janım amin rabbım tum ısteyenlere nasıp eylesın hayırlısıyla ınsopuyorumnanaktan

çok tebrik ederim arkadaşım hayırlı sağlık evlat nasip etsin rabbimolumunekankayizsmile

EVET KIZLAR KAN SONUCUM 600 KÜSÜR :lepi:
PROGESTERONDA 40IN ÜSTÜNDE :lepi:
ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERR İNŞALLAHH :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…