Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KIZLAR BEN ÜTÜ YAPICAM Bı SÜRÜ Bı SÜRÜ YAAakannehir
ÖPÜYORUM HEPıNıZı Şeniz

kız istanbudla değil misin sen ? İstanbulda aradıgını bulamyan baska hiçbiyerde bulamaz aaaoooo ama :) aktarlara sor

yemyeshhill hayırlı olsun canım rahat bir hamilelik geçirip bebegını kucaklarsın inşallah :)

EVET KIZLAR KAN SONUCUM 600 KÜSÜR :lepi:
PROGESTERONDA 40IN ÜSTÜNDE :lepi:
ŞÜKÜRLER OLSUN ıNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERR ıNŞALLAHH :Saruboceq:

canımcım herşey çok güzell maşallahh çok sevindim hihoyyyt

sağlıkla kucağına alırsın işallahh :Saruboceqpuyorumnanaktan

ayşee ben istanbulda değilim..attım onu...

bende senin gibi ilk önce tanıdık çıkarmı dedim ama yok galiba napalım canım istiyos işte bebiş delikafadulden bu arada kaç gündür rüyamda hamileyim kızlar yaa hatta bi keresinde doğurdum gördüm bebişimi ayyy çok harika yaa hihoyyyt hatta ilk önce sütüm gelmiyo kociş alıyo kucağına sonra ben zorlanıyorum canım çoook acıyo bikaçgün geçiyo ama sonra geliyo sütüüüüüm çok seviniyorum ağlıyorum sevinçten iyice koptum ben sırnaşık şey

vayy beee dilemmanın ikizmiş haa süperr zemuszemus karasununda ikiz olur inşallah o çok istiyo opuyorumnanaktan

dilemmaaaa ikizmi senin inanmıyorum..ailede varmı ikiz falan..nekadarlık oldular...????

Son düzenleme:
İyiym canım.Bebiş değil valla bebişler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İkizlere gebeyim kızlar

ay süper yaaa...çok güzelllllll...bende haftasonu rüya gördüm.ikiz doğurdum biliyomusunuz..hemde bi kız bi erkek..hep öyle istemişimdir...y6ine bilinç altı heralde..ama emziriyodum falan..bu kaçıncı oldu gördüğümm..artıkım gerçeğini görsekkk.... :sinifsinif:

HOŞGELDIN :)

ANAM IKIMIYDI SENINKILER BENIM HABERIM OLMADI HİÇ KAÇIRMISIM DEMEKKI

NASIL BENDEN HABERSİZ IKIZ DOĞURURUSUN :roflol: :roflol: :roflol: BU NE CÜRET

:roflol:Kız sorma bir hafat çmce öğrendim .5 haftalıkken tek kese dedi doktor.Geçen hafta işte iki kese iki bebek diyince şok oldum.Çok mutlu oldum ama.İçten içe isterdim hep ikizim olsun.İnşallah ikisini de sağlıkla taşırım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…