dilemmaaaa ikizmi senin inanmıyorum..ailede varmı ikiz falan..nekadarlık oldular...????
vayy beee dilemmanın ikizmiş haa süperr zemuszemus karasununda ikiz olur inşallah o çok istiyo opuyorumnanaktan
dilemmaaaa ikizmi senin inanmıyorum..ailede varmı ikiz falan..nekadarlık oldular...????
:roflol:Kız sorma bir hafat çmce öğrendim .5 haftalıkken tek kese dedi doktor.Geçen hafta işte iki kese iki bebek diyince şok oldum.Çok mutlu oldum ama.İçten içe isterdim hep ikizim olsun.İnşallah ikisini de sağlıkla taşırım:Saruboceq:
anne tarafından bildiğim kadarıyla canım...Öğrenince ikiz olduğunu kurcaladık biraz.Anne tarafında var ama çok yakın değil.Doktora sormayı unuttum anneden mi babadan mı bu ikiz olasılığı artıyor acaba?
kız tickere baksana süs olsun diyemı yapios 7+4 yazıo :)
hanfendü çizgimden kayabülürüm heran :roflol:
maşallah maşallah kardeş kardeş büyyolar ne guzel sağlıkla tasıyıp doığurmakta nasip
olur inşallah hayırlı evlatlar olurlar inşallah çok sevındım :) 1 taşla iki kuş :lepi:
kız tickere baksana süs olsun diyemı yapios 7+4 yazıo :)
hanfendü çizgimden kayabülürüm heran :roflol:
maşallah maşallah kardeş kardeş büyyolar ne guzel sağlıkla tasıyıp doığurmakta nasip
olur inşallah hayırlı evlatlar olurlar inşallah çok sevındım :) 1 taşla iki kuş :lepi:
anne tarafından bildiğim kadarıyla canım...
Canım rüyan hayırlara çıksın.Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin:Saruboceq:
kız ben onları hiç görmüyorum..inanki..dilemmanında iletisinde mucizelerim yazmasından anladım ama yinede sorıyım dedim... nedeen dalga geçiyosunn... senağlama senağlama
kız nereye kayboldunuz ben geldim gitmiş herkes
gerçi ben aşağılarda birilerini görüyorum ama onlar beni görmüyolar galiba :sm_confused:
canım tebrik ederim hamileymişsin..ay yakında bu topik bu hızla hamileler topiği olacak...maşallah ya..nazar değmesin....
haklısın canım bu topiç herkeze uğurlu geliyor..aklinialirimsmile
inşallah listedeki herkez hamiş olur ve hamileler topiği olur:Saruboceq:
canım yeniden tebrik ederim.opuyorumnanaktan allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım:Saruboceq::lepi:
canım çok tebrik ederim allah analı babalı etsin
Canım seni de çok tebrik ederim.
tebrikler cnmmmmmm:lepi:
ayyy bugün ne güzell haberler var böle rufeyde serra ve sedef35 arkadaşlar çok tebrik ederim çok sevindim bizide umutlandırdınız liste şenlendi allah tamamına erdirsin inşallah:ecrin_bebek:
sarılale isim değiştirmedim sormuşsun da ben yeniyim canım bu topiği çok seviyorum yaopuyorumnanaktan
Beren'cim öncelikle seni tebrik ederim :) ve tabi Rufeyde seni de :)) Allah kucağınıza aldığınız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah!
Güzel haberlerimizin nisanda da arkası tükenmez inşallah...
Hoşşş;listede hamilelik bekleyen pek kişi kalmadı aslında ama olsun :)) İki aya kalamz temizleriz ortalığı
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bu ne böyle, sabah sabah hamiş haberleriyle açtım topiği olaya bak :lepi: canım çok tebrik ederim, çok sevindim çokkk hihoyyyt darısı bekleyen herkese inş. :Saruboceq:
vayy beee dilemmanın ikizmiş haa süperr zemuszemus karasununda ikiz olur inşallah o çok istiyo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?