Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dilemmaaaa ikizmi senin inanmıyorum..ailede varmı ikiz falan..nekadarlık oldular...????

Öğrenince ikiz olduğunu kurcaladık biraz.Anne tarafında var ama çok yakın değil.Doktora sormayı unuttum anneden mi babadan mı bu ikiz olasılığı artıyor acaba?

dilemmaaaa ikizmi senin inanmıyorum..ailede varmı ikiz falan..nekadarlık oldular...????

kız tickere baksana süs olsun diyemı yapios 7+4 yazıo :)
hanfendü çizgimden kayabülürüm heran :roflol:

maşallah maşallah kardeş kardeş büyyolar ne guzel sağlıkla tasıyıp doığurmakta nasip
olur inşallah hayırlı evlatlar olurlar inşallah çok sevındım :) 1 taşla iki kuş :lepi:

kız ben onları hiç görmüyorum..inanki..dilemmanında iletisinde mucizelerim yazmasından anladım ama yinede sorıyım dedim... nedeen dalga geçiyosunn... senağlama senağlama

Sağol canım

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.......................6 NİSAN
cns22............................9 NİSAN
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Dılemmacım sÜper bır haber bu canım. Hayırlısıyla bebıŞlerını koluna alırsın ıŞallah cnmmmmmmmmmmmmmmm

kız ben onları hiç görmüyorum..inanki..dilemmanında iletisinde mucizelerim yazmasından anladım ama yinede sorıyım dedim... nedeen dalga geçiyosunn... senağlama senağlama

OoOoOoo ben senlen dalga geçermıyım elsoncum şekercım :)

şakasına dedim a.s.

ben geldiiiimm
ooooooooo yeni hamişimiz varmış açılışı yaptık yani nisan ayının
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş.
darısı başımıza kızlar

kız nereye kayboldunuz ben geldim gitmiş herkes
gerçi ben aşağılarda birilerini görüyorum ama onlar beni görmüyolar galiba :sm_confused:

kız nereye kayboldunuz ben geldim gitmiş herkes
gerçi ben aşağılarda birilerini görüyorum ama onlar beni görmüyolar galiba :sm_confused:

ben gördüüümmm hoşgeldiiin a.s. çok sevgili patroncuğum bana iş vermişti onu bitirdim anca döndüm. nasılsınn

Hamiş kimmiş kızlar, ay çok merak ettim, şimdi geldim, hangi sayfada liste zemuszemus

canım tebrik ederim hamileymişsin..ay yakında bu topik bu hızla hamileler topiği olacak...maşallah ya..nazar değmesin....

canım çok tebrik ederim allah analı babalı etsin

Canım seni de çok tebrik ederim.

tebrikler cnmmmmmm:lepi:

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız bu ne böyle, sabah sabah hamiş haberleriyle açtım topiği olaya bak :lepi: canım çok tebrik ederim, çok sevindim çokkk hihoyyyt darısı bekleyen herkese inş. :Saruboceq:

canlarım çok sagolun rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşalllaaahhhhhhhhhhhh
biraz geç kaldı teşekkür için ama hala inanamıyorum
çok mutluyum
rabbim herkesse yaşatsın bu duyguyu
hepinize çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmm

Ay dilemmanın ikizleri varmış, ne güzel yaaaa boshayallersmile darısı başıma inş.

Son düzenleme:
Ay testime 1 hafta kaldı, acayip yeyecan yaptım ben yine kızlar yaaa eyvahedigeldismile , nasıl geçecek 1 hafta yaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…