Ay testime 1 hafta kaldı, acayip yeyecan yaptım ben yine kızlar yaaa eyvahedigeldismile , nasıl geçecek 1 hafta yaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:
karasu yaaa sana bişi sorcammm. senin hani yumurtlama olacağı günü doktor amca söylemişti ya. sen ne hissettin yumurtlama olurken. yhaa benim bugün acayip göbüşümde sancı varda. yani bişiler oluyo bööle ilk önce tık tık tık etti kasıklarım şimdide içerde bişeyler yer değiştiriyomuş gibi hareket var yumurta mı çatlıyo sendede böyle olmuşmuydu?????
bende kullanmıştım ama büyütmediyine ben geldiiim :) arkadaşlar ya biliyosunuzdur diye düşünüyorum, acaba ginera doğum kontrol hapı göğüsleri büyütüyo mu biliyomusunz?
boshayallersmile ayyy beklemek zor geliyo demi aynen. bende senden 3 gün sonra tarihim hayırlısı inşallah bu ay hamiş haberleriyle çalkalanır topic.senden çok ümitliyim ben canımcım. bende en çok bu ay çalıştımm:kedi: aklinialirimsmile inşallah olur
hiç üzülme ve belirti arama bukadar erken belirti beklemen hata herkesde öyle fazla belirti olmaz ben ikinizdende bu ay müjdeyi alacağımıza inanıuyrum aminnnn deyin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:İnşallah ikimiz de veririz müjdeyi hayatım :Saruboceq: aslında benim hiç ümidim kalmadı gibi bişey, kendimde belirti arıyorum sürekli ama hiç bi belirti yok bilmiyorumkismile
selam karasu naslsın
hiç üzülme ve belirti arama bukadar erken belirti beklemen hata herkesde öyle fazla belirti olmaz ben ikinizdende bu ay müjdeyi alacağımıza inanıuyrum aminnnn deyin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İnşallah ikimiz de veririz müjdeyi hayatım :Saruboceq: aslında benim hiç ümidim kalmadı gibi bişey, kendimde belirti arıyorum sürekli ama hiç bi belirti yok bilmiyorumkismile sadece arada bir şiddetli ve ani kasık sancılarım oluyo, ama saniyelik, sanki bi bıçak saplanıyo , hemen geçiyo bilmiyorumkismile
yok yok olur daha çok erken belirtiler için zaten olcak inşallahhhhh :)) o zaman benim daha yeni yumurta çatladı demekki batıyo ama yok kızım kendimi dinlemekle alakası yok şuan patolonumun düğmesini kapatamıyorum. ama belki benimkide böyle çatlamıştır yaa ne bilim. denicem bugünde belkim varsa bari bugün tutar inşallahhhhh delikafadulden
hiç üzülme ve belirti arama bukadar erken belirti beklemen hata herkesde öyle fazla belirti olmaz ben ikinizdende bu ay müjdeyi alacağımıza inanıuyrum aminnnn deyin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende yalnızım kızım arkadaşlarıyla ip atlıyor eşimde arabasıyla uğraşıyor -tatlicadiarzu-İyiyim tatlım sen nasılsın? Yalnızım evde, kocişin maçı var bu akşam geç gelecek yerimseniben , o gelene kadar buralardayım işte yerimseniben
Yap tabi yap yerimseniben çatlamamış yumurtadan ümit kesilmez dimi delikafadulden
ahahahahaha yaaaniiii asla kesmem zaten çok seviyorum onları canlarım benim onlar bebişim o yumurtacıktan oluşçak. kızzzz benim ateşimde yüssskekkkkk tam zamanı akşam kocişi tenhada kıstırmak farz oldu aklinialirimsmile:jeyyar:
yapın bir yaramazlıkahahahahaha yaaaniiii asla kesmem zaten çok seviyorum onları canlarım benim onlar bebişim o yumurtacıktan oluşçak. kızzzz benim ateşimde yüssskekkkkk tam zamanı akşam kocişi tenhada kıstırmak farz oldu aklinialirimsmile:jeyyar:
kızlar nereye kayboldu yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?