Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ay testime 1 hafta kaldı, acayip yeyecan yaptım ben yine kızlar yaaa eyvahedigeldismile , nasıl geçecek 1 hafta yaaaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

boshayallersmile ayyy beklemek zor geliyo demi aynen. bende senden 3 gün sonra tarihim hayırlısı inşallah bu ay hamiş haberleriyle çalkalanır topic.senden çok ümitliyim ben canımcım. bende en çok bu ay çalıştımm:kedi: aklinialirimsmile inşallah olur

karasu yaaa sana bişi sorcammm. senin hani yumurtlama olacağı günü doktor amca söylemişti ya. sen ne hissettin yumurtlama olurken. yhaa benim bugün acayip göbüşümde sancı varda. yani bişiler oluyo bööle ilk önce tık tık tık etti kasıklarım şimdide içerde bişeyler yer değiştiriyomuş gibi hareket var yumurta mı çatlıyo sendede böyle olmuşmuydu?????

kızlar slm bende 10 nisanın bekliyorum inşallah hamiş olurum ama hiç bir belirtim yok sadece göğüslerim acıyor o kadar sizde nasıl değişiklikler var

yine ben geldiiim :) arkadaşlar ya biliyosunuzdur diye düşünüyorum, acaba ginera doğum kontrol hapı göğüsleri büyütüyo mu biliyomusunz?

Canımcım benim doktorum bana yumurtanın çatlayacağı gün çok minik sancıların olur, ancak kendini dinlersen hissedebilirsin demişti, bi de karında şişkinlik ve gaz hissi olur demişti, aslında gazın olmaz ama gaz şişkinliği gibi bi şişkinlik hissedersin demişti, bi de en önemlisi eğer yumurtanın çatlama zamanında ilişkiye girerseniz birleşme sırasında sanki idrara sıkışmışsın gibi bir baskı hissedersin içerde demişti, ben onu yaşadım ilişki sırasında, zaten bana doktorum yumurtamın çatlama saatini söylediği için çatlama sırasında birlikte olduk biz, iğneden 36 saat sonra :kedi:

ınşallah ikimiz de veririz müjdeyi hayatım :Saruboceq: aslında benim hiç ümidim kalmadı gibi bişey, kendimde belirti arıyorum sürekli ama hiç bi belirti yok bilmiyorumkismile sadece arada bir şiddetli ve ani kasık sancılarım oluyo, ama saniyelik, sanki bi bıçak saplanıyo , hemen geçiyo bilmiyorumkismile

İnşallah ikimiz de veririz müjdeyi hayatım :Saruboceq: aslında benim hiç ümidim kalmadı gibi bişey, kendimde belirti arıyorum sürekli ama hiç bi belirti yok bilmiyorumkismile
hiç üzülme ve belirti arama bukadar erken belirti beklemen hata herkesde öyle fazla belirti olmaz ben ikinizdende bu ay müjdeyi alacağımıza inanıuyrum aminnnn deyin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hiç üzülme ve belirti arama bukadar erken belirti beklemen hata herkesde öyle fazla belirti olmaz ben ikinizdende bu ay müjdeyi alacağımıza inanıuyrum aminnnn deyin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yok yok olur daha çok erken belirtiler için zaten olcak inşallahhhhh :)) o zaman benim daha yeni yumurta çatladı demekki batıyo ama yok kızım kendimi dinlemekle alakası yok şuan patolonumun düğmesini kapatamıyorum. ama belki benimkide böyle çatlamıştır yaa ne bilim. denicem bugünde belkim varsa bari bugün tutar inşallahhhhh delikafadulden

Yap tabi yap yerimseniben çatlamamış yumurtadan ümit kesilmez dimi delikafadulden

ayyyyyy canım beniiiiiiiim hadi inşallahhhh yhaaaaaa hihoyyyt allammmm nolur duy sesimiziiii bak biz hepimiz burdayısss toplaştık burdaaa bebişlerimizi bekliyoruzz sen duy sesimizi :Saruboceq:

Yap tabi yap yerimseniben çatlamamış yumurtadan ümit kesilmez dimi delikafadulden

ahahahahaha yaaaniiii asla kesmem zaten çok seviyorum onları canlarım benim onlar bebişim o yumurtacıktan oluşçak. kızzzz benim ateşimde yüssskekkkkk tam zamanı akşam kocişi tenhada kıstırmak farz oldu aklinialirimsmile:jeyyar:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yapın bir yaramazlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…