Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende yalnızım kızım arkadaşlarıyla ip atlıyor eşimde arabasıyla uğraşıyor -tatlicadiarzu-

Ay evet yaaa, bu erkekler arabalarına ne kadar çok düşkün oluyolar böyle yaaa boshayallersmile babam da aynı, kocişim de çok istiyo ama izin vermiyom, yoksa arabayı alınca benimle eskisi kadar ilgilenmez biliyorum :sinifsinif:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cns22............................9 NİSAN
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan açılışı yine ben yapıyorum bu sabah, kalabalık ve bol sohbetli, tabiki de bol hamişli bi gün olur inş. :Saruboceq:
Bu arada ben feci şekilde hastayım :sinifsinif: çok kötü bi gece geçirdim, hiç uyuyamadım, ateşim çıktı, tıkandım, astım krizim tuttu, öksürüp duruyorum, her öksürmede içim parçalanıyo sanki, belim ağrıyo, resmen dökülüyorum :sinifsinif: ama ilaç da içemiyorum, doktorum da bu durumda ilaç veremem dedi, hamileysen tehlikeye atmış oluruz dedi, bol bol dinlen dedi ama okulda dinlenebilmek ne mümkün, işler de çok yoğun, idari birsürü iş var, rapor almak da istemiyorum, sürünüyorum resmen yaa :gitme:
Bir an önce test yapıp öğrenmek istiyorum hamişmiyim değilmiyim yaaa :sinifsinif: bi de hamiş değilsem bu kadar sıkıntıya boşuna katlanmış olucam, keşke ilaç içseydim dicem :sinifsinif: zaten çok da umudum yok, tutturduysak bile bu kadar öksürüğe düşmüştür o kesin, tutunamamıştır :gitme: napalım umutlar bidahaki aya kalacak ozaman mirmirmirmir

Son düzenleme:
Şenaaaaaaaaaay nerdesin yaaaa, nereye kayboldun :sinifsinif: küstün mü yoksa bana :gitme: şaka yapmıştım ama beeennnnnnnnnn mafoldumben

günaydınlar...kavga etmeyin kız.. pataklarım sizi.. lülülülülülü
karasu bişey yoktur yahu.. öksürmeyle çocukmu düşermişş... bilmiyorumkismile
hem bişey diycem..ayın onikisini beklemesekk..cuma günü yaptırsan kan testini..varsa çıkar biliyosun..olur dimi..olur olur bal gibi oluuuuuuuuurrr...hadi kızlar destek verin bana......
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Şenaaaaaaaaaay nerdesin yaaaa, nereye kayboldun :sinifsinif: küstün mü yoksa bana :gitme: şaka yapmıştım ama beeennnnnnnnnn mafoldumben

günaydın balımmmm
yok hayatım küsermiyim hiç sabah sabah boş mideyle dolaşmıyım dedim kahvaltı yapıp geldim cokacimcoook

ay çatlak patron geldi ben burayı açık bırakıp işime bakmak zorundayım hepinizi öpüyorum yeni hayırlı haberler bekliyorum

Canımcım doktorumun sekreteriyle görüştüm şimdi, dedim bi an önce pozitif ya da negatif sonucu öğrenip şu hastalığın çaresine bakmam lazım, kötüye gidiyorum böyle dedim, o da dedi ki bugün daha iğneden sonraki 9. günün, en azından 12. günün olması lazım dedi, bi 3 gün daha sabret dedi, bakalım sanırım dediğin gibi cumaya kadar beklicez, cuma yapacaz testi yerimseniben gerçi eskisi kadar ümidim de kalmadı nedense ama hayırlısı artık :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…