Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Senayy .. Ayse... Bayankarasu... Elson.... Mercann.. GÜnaydın kızlarr

ayy karasuuuu...çok heyecanlandım kız şimdi...iki gün önce iki gün sonra..bişey farketmez..bencede cuma bu işi halledelim.. yerimseniben

CNMMMMMMMM İŞALLAH TUTUNMUSTUR BEBİŞİN . GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZZ.:1hug:

tinkerr dün iyice araştırdım..bu ay kendime bi çizelge yapıcam...arı sütü polen bal kullanıcam 2. ve 12. günlerde.ve eşimede kullandırırcam..incir kürü yapıcam...tabi dr.a da gidicem...klomen verirse onlarıda bi güzel kullanıcam..inş başka sorunlar çıkmaz tabi.bu ay sıkı tutucam çalışmaları..alahtan bi mani çıkmazsa inş... zemuszemus

canım gönlünü ferah tut fazla düşünme....

Senayy .. Ayse... Bayankarasu... Elson.... Mercann.. GÜnaydın kızlarr

Günaydın aydemetcim :)

kontes,elson,su,karasu,ayşe,mercan
günaydınlar hepinize

Günaydın tinkercim :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız

Günaysın zehsel hoşgeldin :) sorma yaa odayı temizleyen kadına gıcık oldum şu parfümlü
şeyle silme odayı diyorum siliyo yaa akşama kadar midem bulanıyo sonra daha hala
kokulara hassasım geçmedi napim yanı sabah sabah sinirim bozuldu ama iyiym :)
sen naıslsın ?

az sonra kaldırırım ama korkuyom tanıdık görür diye....... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızlarr..kocişle bennn.... zemuszemus

ay ay pek de yakışıyorsunuz.
canım azimli olmana sevindim...bence de dene derim arı sütü karışımını...ama herşeyi aynı anda yaparsan bi zararı olmasın incir kürü diyon ya...allah korusun altız falan olurmuş...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…