Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benımya o kokular ınsanı mahvedıyo cam falan aç çıksın kokuya hava güzel nasılsa bende bugün ıyıyım çok sükür

iyiyim cnm sen nasılsın bakalımm bbişin nasıl...

ıyıyım canım bende bebişte ıyı büyüyo masallah

:roflol: :roflol: :roflol: altızmı dedinn... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yok kararlıyım...miktarları az az olacak ama..arı sütü polenide kocişe yedircem benden çok.. az az hepsinden yiycem ben...

hosbulduk canım nasılsın

hosbulduk canım nasılsın

eh işte bi ii bi berbat 12.hafta bitecek bulantı kalmaz sanıyordum dahada arttı sabah bide akşam çok kötü oluyorum ya ne uyku var ne bişe bakalım geçer inş hemen
senin nasıl oldu koku ve bulantılarr

:roflol: :roflol: :roflol: altızmı dedinn... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yok kararlıyım...miktarları az az olacak ama..arı sütü polenide kocişe yedircem benden çok.. az az hepsinden yiycem ben...

iyi canım dene ben de bi ara soğan kürü yapmıştım kistim için gerçekten çok faydasını gördüm...

ELSON, zehsel+, tinkerbell09, aydemet26, kontes26, ay_she+ Merhaba Kızlar! nasılsınız bugün? var mı güzel haberler?

zehsel günaydın ..bugün hava yine çok güzel....

nasılsın canımmm hava çok güzel evet hiç çalışasım yok o yuzden

eh işte bi ii bi berbat 12.hafta bitecek bulantı kalmaz sanıyordum dahada arttı sabah bide akşam çok kötü oluyorum ya ne uyku var ne bişe bakalım geçer inş hemen
senin nasıl oldu koku ve bulantılarr

bende dün çok kötüydüm her yerım agrıdı çok halsızdım doktorum normal dedı napıcam bılmem bugün daha ıyıyım çok sukur artık bıtmesı lazımdı bulantılarının ama bazılarının 15. haftaya kadar sürüyomus canım ınsallah okadar sürmez yaaa benımde baya azaldı bulantı ama yınede var canım koku sıkıntım olmamıstı zaten çok sükür

iyi canım dene ben de bi ara soğan kürü yapmıştım kistim için gerçekten çok faydasını gördüm...

soğan kürünü bende yaptım bi ara..hiç akıntı falan olmadı.. ama toplasan 1 hafta falan yaptım..dayanamadım..çok kötü değildi ama zayıflatıyo falan dediler..zaten zayıfım... sempatiksalakcinni en son bende ultrasonla bakıldığında kist falan yok demişti dr..incir kürünüde araştırcam şimdi..bakıyım ne zman başlanıyor??

dün eve gittim alışverişimi yaptım havada güzeldi ya keyfim yerindeydii yemek yaptım sonra bi kötü oldum bişe yiyemedim sabah kalktım çıkardım geceleri katmıyom zaten sürekli uyanıyorum dengem şaştı valla kokuya hala dayanamıyorum bende zaten astımda vardı o yüzden pek kokuyla aram ii değildir şimdi dahada çok etkiliyo

zehselim....kafamçokkarıştı

aynen ya..yaz moduna girmeye başladım...şu 23 nisan geçse okul bitiyo sanki ya....
bu arada bebişinde maşallah 10 haftalık olmuş....

ben hem vajinit hem kist için yapmıştım 15 gün dayandım ama iğrençti....

canımya senınde baya zor geçıyo çalışınca daha da zorlasıyo sorma zaten dün işte nasıl durdum Allah bılır yaaaa çok fenaydı ınsallah en kısa zamanda bıter bu sıkıntılarımız senınde bebiş kızmı ne canım kız bebekler anne karnında baya bulantı yapıyomus

ben de inanıyom ona ayşe nin de kız oldu bakın..size çin takvimi ne diyo kızlar...

sedef 35 hoşgeldin canım canım sonucun nasıl çıktı merak ettim dün takip edemedim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…