Günaysın zehsel hoşgeldin :) sorma yaa odayı temizleyen kadına gıcık oldum şu parfümlü
şeyle silme odayı diyorum siliyo yaa akşama kadar midem bulanıyo sonra daha hala
kokulara hassasım geçmedi napim yanı sabah sabah sinirim bozuldu ama iyiym :)
sen naıslsın ?
iyiyim cnm sen nasılsın bakalımm bbişin nasıl...
günaydın canım hoşgeldin
hoşgeldim canım..günaydın sanada..
ay ay pek de yakışıyorsunuz.
canım azimli olmana sevindim...bence de dene derim arı sütü karışımını...ama herşeyi aynı anda yaparsan bi zararı olmasın incir kürü diyon ya...allah korusun altız falan olurmuş...delikafadulden
hosbulduk canım nasılsın
hosbulduk canım nasılsın
:roflol: :roflol: :roflol: altızmı dedinn... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yok kararlıyım...miktarları az az olacak ama..arı sütü polenide kocişe yedircem benden çok.. az az hepsinden yiycem ben...
ELSON, zehsel+, tinkerbell09, aydemet26, kontes26, ay_she+ Merhaba Kızlar! nasılsınız bugün? var mı güzel haberler?
elson, zehsel+, tinkerbell09, aydemet26, kontes26, ay_she+ merhaba kızlar! Nasılsınız bugün? Var mı güzel haberler?
zehsel günaydın ..bugün hava yine çok güzel....
eh işte bi ii bi berbat 12.hafta bitecek bulantı kalmaz sanıyordum dahada arttı sabah bide akşam çok kötü oluyorum ya ne uyku var ne bişe bakalım geçer inş hemen
senin nasıl oldu koku ve bulantılarr
ELSON, zehsel+, tinkerbell09, aydemet26, kontes26, ay_she+ Merhaba Kızlar! nasılsınız bugün? var mı güzel haberler?
iyi canım dene ben de bi ara soğan kürü yapmıştım kistim için gerçekten çok faydasını gördüm...
nasılsın canımmm hava çok güzel evet hiç çalışasım yok o yuzden
bende dün çok kötüydüm her yerım agrıdı çok halsızdım doktorum normal dedı napıcam bılmem bugün daha ıyıyım çok sukur artık bıtmesı lazımdı bulantılarının ama bazılarının 15. haftaya kadar sürüyomus canım ınsallah okadar sürmez yaaa benımde baya azaldı bulantı ama yınede var canım koku sıkıntım olmamıstı zaten çok sükür
günaydın canım naberrrr
soğan kürünü bende yaptım bi ara..hiç akıntı falan olmadı.. ama toplasan 1 hafta falan yaptım..dayanamadım..çok kötü değildi ama zayıflatıyo falan dediler..zaten zayıfım... sempatiksalakcinni en son bende ultrasonla bakıldığında kist falan yok demişti dr..incir kürünüde araştırcam şimdi..bakıyım ne zman başlanıyor??
dün eve gittim alışverişimi yaptım havada güzeldi ya keyfim yerindeydii yemek yaptım sonra bi kötü oldum bişe yiyemedim sabah kalktım çıkardım geceleri katmıyom zaten sürekli uyanıyorum dengem şaştı valla kokuya hala dayanamıyorum bende zaten astımda vardı o yüzden pek kokuyla aram ii değildir şimdi dahada çok etkiliyo
canımya senınde baya zor geçıyo çalışınca daha da zorlasıyo sorma zaten dün işte nasıl durdum Allah bılır yaaaa çok fenaydı ınsallah en kısa zamanda bıter bu sıkıntılarımız senınde bebiş kızmı ne canım kız bebekler anne karnında baya bulantı yapıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?