Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ne bilim bi arada değiliz ya vakit kaybetmek istemiyorum..bak karasuuya vermiş hemen dr.u..oda yeni evli sayılır..ama bizim düzenli ilişkimiz oldumu..olmadıı..evlendikten sonra ramazan girdi..eşimin gece vardyaları vardıı.ben giriyodum eve o çıkıyodu...sonra ben bir buçuk ay ankaraya gittim..eiğitim için..şimdide böyle...ama yinede vakit kaybetmek istemiyorum..riske atmak istemiyorumm...

anladım canım düzenli ilişki olsaydı belkide böyle olmazdı.....Çünkü düzenli ilişki önemli

sorma ya bizde ramazana bi hafta kala evlendık kaydirigubbakcemile3 alel acele balayı
şaaptık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayır eşim çok dedi babama baba ramazana bi hafta kala düğübnmü olur diye ama cıx
ramazana bi hafta kala olcak diye diretti babam muzur işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: ay ne kötüüüü..yazık senin kocişeee...yine bizim iki haftamı ne vardı...şimdi balayı fooğraflarına bakıyodum bende...harikaydı yaaaaaaaaa...yine gitmek istiyorummmmmmm....

:roflol: ay ne kötüüüü..yazık senin kocişeee...yine bizim iki haftamı ne vardı...şimdi balayı fooğraflarına bakıyodum bende...harikaydı yaaaaaaaaa...yine gitmek istiyorummmmmmm....

evet biraz sinir oldu babamda çok şeker bi insandır ama damadıma bi gıcıklık yapayım dedi heralde

ama ben taaa fransadayım nasıl buluşcazzzzzzzz

biz fransaya gelelim guclubacismile farklı bi memleket görmüş oluruz fena mı

kızlarr size bisey sormak istiyorum ya ben ikiz bebeklerim olsun çok istiyorumm :dance: ama ailede genetik olarak var mı tam bilmiyorum ve süt ve süt ürünleri tüketen insanların ikiz bebek sahibi olma şansının yüksek olduğuna dair bi makale okumuştum, sanrm bu ürünlerdeki bi bileşik ikiz bebişleri getiriyomuuuş :dance: sizin de fikirlerinizi almak istiyorum ne yapabiliriz ya..

Ay hıc duymamıstım ben öle ıkızlerın olabılecegını... Cokta tuketıyorumm bende bakalım olursa tezi ıspatlamıs olurus :)))

BEREN ÖZEBUS RUFEYDE SERRA VE YEMYEŞİLLL

Kızlar çok çok çok tebrik ederim sizi. İnanın çok sevindiiiiiiim. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün inşallah....

Kızlar sizin dualarınız kabul olur, bize de dua etmeyi unutmayın olur mu :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım benim bildiğim bunun genetik yolla olduğu. Yani genlerinde varsa oluyo. Süt falan hiç duymadım ve öyle bişey olacağını hiç sanmıyorum :1no2:

DİLEMMA
canım çok sevindim ikizlerin olacakmış. Ne güzel ya tebrikler valla zemuszemus

AYŞE senin de kızınolacakmış ne güzel;çok şanslısın valla. ınşallah benim de kızım olur yaaa :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…