canım benim profilimde resimlerim var... kaçtım ben hadi servisi kaçırıcam kaydirigubbakcemile3
canım dediğin doğru tabii sorun varken beklememen lazım da :) o çatlatma iğnesidir
klomendir onları ben 1 sene düzenli ilişkiden sonra hala hamile klınamıyrosa o durumda
veriyorlr diye biliyorum da mesela bende evlendim korunmuyordum ama hamilede
kalamıyorum nasıl üzüldüm nasıl stres yaptım niye olmuyo niye olmuyo ağlamışımdır
bile bigün adetim geçti o kadar inandırmısımkı kendımı hamile olamayacağıma regl gelsin diye 11 gün bekledim
hala yok Allah Allah noluyo falan neymıs bu hamılleık belirtisi diye internette bi baktımkı
anam hepsi var sabah bulantı çok uyuma çok yeme hemen test yaptım hamileyim şok
oldum resmen kendimi bi garip hissettım :)
evlılıgımızın 10. ayında hamiel kaldım ben :) hiçbir sorunum olmamasına rağmen :) 10 ay boyunca olmadı
canlar bende kaçıyorum..öptüm hepiniziiiiiiiiiii...... opuyorumnanaktan
Aslında herkesi çok merak ediyorum..herkesi görmek isterim
olumunekankayizsmile
canım ne bilim bi arada değiliz ya vakit kaybetmek istemiyorum..bak karasuuya vermiş hemen dr.u..oda yeni evli sayılır..ama bizim düzenli ilişkimiz oldumu..olmadıı..evlendikten sonra ramazan girdi..eşimin gece vardyaları vardıı.ben giriyodum eve o çıkıyodu...sonra ben bir buçuk ay ankaraya gittim..eiğitim için..şimdide böyle...ama yinede vakit kaybetmek istemiyorum..riske atmak istemiyorumm...
anladım canım düzenli ilişki olsaydı belkide böyle olmazdı.....Çünkü düzenli ilişki önemli
sorma ya bizde ramazana bi hafta kala evlendık kaydirigubbakcemile3 alel acele balayı
şaaptık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayır eşim çok dedi babama baba ramazana bi hafta kala düğübnmü olur diye ama cıx
ramazana bi hafta kala olcak diye diretti babam muzur işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol: ay ne kötüüüü..yazık senin kocişeee...yine bizim iki haftamı ne vardı...şimdi balayı fooğraflarına bakıyodum bende...harikaydı yaaaaaaaaa...yine gitmek istiyorummmmmmm....
ama ben taaa fransadayım nasıl buluşcazzzzzzzz
kızlarr size bisey sormak istiyorum ya ben ikiz bebeklerim olsun çok istiyorumm :dance: ama ailede genetik olarak var mı tam bilmiyorum ve süt ve süt ürünleri tüketen insanların ikiz bebek sahibi olma şansının yüksek olduğuna dair bi makale okumuştum, sanrm bu ürünlerdeki bi bileşik ikiz bebişleri getiriyomuuuş :dance: sizin de fikirlerinizi almak istiyorum ne yapabiliriz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?