:hooray: :hooray: kupanı ben vereyim...belkim uğurlu gelir banada........ kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin caınmm.....
gözün aydın canımmmm
YEMYESHİLL hayırlı olsun.darısı tüğ bekleyenlere
allah razı olsun canım çok saol allah herkese nasip etsin aminnnnn
çok doğru kontess haklısın canım herşeyde bir hayır vardır
aminnn çok saol canım inş. o günleri görmek nasip olur banada amninn
çok tebrik ederim arkadaşım hayırlı sağlık evlat nasip etsin rabbimolumunekankayizsmile
:
günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
doktorum dün bana gebelik varsa tehlikeye atmicak bi ilaç yazdı, onu içmeye başladım, inşallah daha iyi olacam artık zemuszemus bebiş için de gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum, ama biyandan da içimden bi ses, hiç boş yere kendini kaptırma, göreceksin yine kırmızıları diyo :sinifsinif:
Nolur bana dua edin yaaa :saruboceq: Bu ay için kendimi öyle çok hazırlamıştım ki, şimdi olmazsa naparım bilmiyorum :sinifsinif:
günaydın canımmm çok sevindim rahatlamana bende dua ediyorum inş.bu sene kolay geçiriirm şu alerjik dönemini diye
kendini lütfen sıkma böyle canım ya içini rahat tut sıkıntıyla olmaz böyle kendini yıpratırsın anca
Sağol canım benim olumunekankayizsmile bi an önce geçer inşallah şu bikaç gün hayırlısıyla :Saruboceq: inşallah sen de hiç hasta olmadan geçirirsin bu ayları, gerçekten çok kötü oluyo, evde dikkat ediyosun kolluyosun kendini ama dışarda tozdan polenden, kirli havadan koruyamıyosun, ozaman da bitürlü geçmek bilmiyo işte :sinifsinif: doktorumun talimatıyla yatak odamdan halıları, battaniyeleri, tekstil ürünü, tüylü ne varsa kaldırdım valla, ama cidden ilk defa bu gece rahat bi uyku çektim yaa, ne kadar zarar veriyomuş onlar öyle bilmiyorumkismile
ELSON+, naneseker+ günaydın kızlar,
nanecik fotolarını pek beğendim...
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
doktorum dün bana gebelik varsa tehlikeye atmicak bi ilaç yazdı, onu içmeye başladım, inşallah daha iyi olacam artık zemuszemus bebiş için de gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum, ama biyandan da içimden bi ses, hiç boş yere kendini kaptırma, göreceksin yine kırmızıları diyo :sinifsinif:
nolur bana dua edin yaaa :Saruboceq: bu ay için kendimi öyle çok hazırlamıştım ki, şimdi olmazsa naparım bilmiyorum :sinifsinif:
kızlar ben de resim ekledim bakmak isteyenlere duyurulr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?