Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:hooray: :hooray: kupanı ben vereyim...belkim uğurlu gelir banada........ kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin caınmm.....

gözün aydın canımmmm

YEMYESHİLL hayırlı olsun.darısı tüğ bekleyenlere

cok tesekkur edeerım bayanlar rabbım tum olmayan ve ısteyenlere nasıp etsın en kısa zamanda

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
doktorum dün bana gebelik varsa tehlikeye atmicak bi ilaç yazdı, onu içmeye başladım, inşallah daha iyi olacam artık zemuszemus bebiş için de gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum, ama biyandan da içimden bi ses, hiç boş yere kendini kaptırma, göreceksin yine kırmızıları diyo :sinifsinif:
nolur bana dua edin yaaa :Saruboceq: bu ay için kendimi öyle çok hazırlamıştım ki, şimdi olmazsa naparım bilmiyorum :sinifsinif:

günaydın canımmm çok sevindim rahatlamana bende dua ediyorum inş.bu sene kolay geçiriirm şu alerjik dönemini diye
kendini lütfen sıkma böyle canım ya içini rahat tut sıkıntıyla olmaz böyle kendini yıpratırsın anca

Sağol canım benim olumunekankayizsmile bi an önce geçer inşallah şu bikaç gün hayırlısıyla :Saruboceq: inşallah sen de hiç hasta olmadan geçirirsin bu ayları, gerçekten çok kötü oluyo, evde dikkat ediyosun kolluyosun kendini ama dışarda tozdan polenden, kirli havadan koruyamıyosun, ozaman da bitürlü geçmek bilmiyo işte :sinifsinif: doktorumun talimatıyla yatak odamdan halıları, battaniyeleri, tekstil ürünü, tüylü ne varsa kaldırdım valla, ama cidden ilk defa bu gece rahat bi uyku çektim yaa, ne kadar zarar veriyomuş onlar öyle bilmiyorumkismile

Hayatım ben şimdi öğretmenler odasına gidip bi kahvaltımı yapayım, ilacımı da içip geleyim tmm yerimseniben dönünce sohbete devam ederiz artık :asigim:

çok şaşırdım canım..bide yeni evlilierin halılar battaniyeler hep tüy yumağı... herkese zararlımıki... bilmiyorumkismile neyse sen dikkat et kendine..bebiş olmasada dua et karasu..çünkü çok öemli bi sorunumuz yok..şükretmek lazım..tamammı canım.. yerimseniben

canım sen kendını bu yola yenı baslamış sayılırsın..nıye mı..cunku tedavın yenı bıttı oncekılerı sayma....bu ilk ayın o nadenle kasma kendini olursa ne güzel ama olmazsada zaten hersey normal iken bile sans %25,,,,,,rahat ol yani...dualarım bu ay senınle....

sağol bu karnım 1 ay öncesi ya iyice kalınlaştım elson yaa....kütüğe benziyo belim

resim ekledikten sonra nasıl siliyorsunuzzz
tinkerbell ne kadar hoş göründün kız gözümeee göbekde belirginleşmiş maşşallah

ayy resimlerin çok güzel çıkmış eşinlede çok yakışmışsınız bebişiniz ve siz bir ömür boyu mutlu olun inşallah

ben dünkü resimleri göremedim çok işim var dı rahatladım biraz azalttım işeri bugünde eklesenizde görsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…