sağol bu karnım 1 ay öncesi ya iyice kalınlaştım elson yaa....kütüğe benziyo belim
ben dünkü resimleri göremedim çok işim var dı rahatladım biraz azalttım işeri bugünde eklesenizde görsek
yaaa kızlar bugün göbeğimin altında karnım değil kasıklarımın ortasında acayip bir sıkışma gibi bir şey var çok ağrı yapıyor birde şişti patlayacak gibiyim
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
doktorum dün bana gebelik varsa tehlikeye atmicak bi ilaç yazdı, onu içmeye başladım, inşallah daha iyi olacam artık zemuszemus bebiş için de gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum, ama biyandan da içimden bi ses, hiç boş yere kendini kaptırma, göreceksin yine kırmızıları diyo :sinifsinif:
nolur bana dua edin yaaa :Saruboceq: bu ay için kendimi öyle çok hazırlamıştım ki, şimdi olmazsa naparım bilmiyorum :sinifsinif:
günaydınlarrrr....opuyorumnanaktan
kızlarr size bisey sormak istiyorum ya ben ikiz bebeklerim olsun çok istiyorumm :dance: ama ailede genetik olarak var mı tam bilmiyorum ve süt ve süt ürünleri tüketen insanların ikiz bebek sahibi olma şansının yüksek olduğuna dair bi makale okumuştum, sanrm bu ürünlerdeki bi bileşik ikiz bebişleri getiriyomuuuş :dance: sizin de fikirlerinizi almak istiyorum ne yapabiliriz ya..
AYŞE senin de kızınolacakmış ne güzel;çok şanslısın valla. İnşallah benim de kızım olur yaaa :ecrin_bebek:
bir kez daha....
aşkı memnudaki peykere benzettim seni....yerimseniben
mart 17 de olmuştu enson offf çok sıkıyorr bükülüyor resmennn
ayy ben o kızı çok beğeniyorum...teşekkürler bebiş..iltifat kabul ediyorum... bayanssulusmile
kızlar ben de resim ekledim bakmak isteyenlere duyurulr.......
günaydınnlar
günaydın ayşemmm.hoşgeldin...Şeniz
ayy heveslendim bir tanede ben ekleyim
bende tarzına hayranım hele de evineeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?