Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaaa kızlar bugün göbeğimin altında karnım değil kasıklarımın ortasında acayip bir sıkışma gibi bir şey var çok ağrı yapıyor birde şişti patlayacak gibiyim

sagolun evet baya bi belli daha 1 ay öncesı o..kütük oldum ama olsun tabıkı değer.....bu arada sizlerıde merek edıym bende dun gormedım koyduklarınızı....a.s

günmaydın canım geçmiş oslun valla bende çok korkarım bu bahar aylarından
şimdilik iyiyim bakalım inşallah bende de bişi çıkmaz zaten astımım var
Allah yardımcımız olsun...çok geçmiş oslun canım :)

günaydınlarrrr....opuyorumnanaktan

günaydın şekerim :)

canım olsa benim olurdu heralde benım kadar süt ve süt ürünü tüketen biri var mıdır
bilmiyorum hani insanlar ayy bi çay demleyimde içelim derler ya ay bi süt ısıtayımda
içeyim derim o derece ama tek gebelık benımkı anne tarafında olursa oluyomus sanırım ikiz bebiş :)

AYŞE senin de kızınolacakmış ne güzel;çok şanslısın valla. İnşallah benim de kızım olur yaaa :ecrin_bebek:

evet canım sağol çok teşekkür ederim inşallah Rabbim sana da nasib eder kız veya erkek
hayırlı ve sağlıklı olsun yeter ki :)

kızlar ben de resim ekledim bakmak isteyenlere duyurulr.......

günaydın tinkercim :) çok şekersin yaa maşallah eşinlede çok yakışmışsınız :)

benim göbeğim senınkı gibi sivri duruyodu son 1-2 haftadır yayıldı sankı yada bana mı öyle geliyo acaba kaydirigubbakcemile3
göbeğim hakkında paranoyalara kapılıorm zaten devamlı
bende kendimi kütük gibi hissediyorum ama kociş çok güzel oldugumu söyluyo artık benı mı avutuyo ne bilmem ama kanıyorum çok gerçekçi sempatiksalakcinni :)

ay dur bende yarın göbüşümle resmımı koyyım kız hiç çekinmedım hamişken :)

günaydın mercan :)

günaydın ayşemmm.hoşgeldin...Şeniz

günaydın elifcim :) hoşbulduk :) otobüs gelmedi bugun gecıktım bide donduk kızımla
yağmurun altında soğukta şimdi ısındık çok şükür :) bugün hava bozuk burada

bende tarzına hayranım hele de evineeee....

ay evet..bendeeee...çok güzell..kendi evime bi geçsem..şöyle kafama göre döşiycem inşlaaallh..şimdiden hayalini kuruyorum..eşime takılıyorum..şunuda alcaz bunuda alcaz falan diye... akannehir daha kullanmadık bile eşyaları ne acelen var diyo.. kaydirigubbakcemile3 bebek odasını bile düşündüm..allah inş nasip eder o günleriii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…