Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende kazımkarabekir caddesinde çalışıyorum senin işin iyiyerde üstelikte memur ohh maşallah Şeniz

kızlar yaaaa..karasuda hamileyse...bi benmi kalıyorum eskilerdenn...bi an düşündümde... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile senağlama senağlama

kızz bende varım eskilerden...herkesin güzel haberlerini aldık da ama daha sıra bize gelmedi..inşallah en yakın zamanda gelir :lepi:
benim bugün,cuma ve cumartesi günleri çalışmam lazım..eger çalışırsam belkim bu ay ben de güzel haberler veririm inşallah... :Saruboceq:

inş gülüm..inş..önümüzdeki aya planlarım var benimde.. aklinialirimsmile aklinialirimsmile allahtan bi mani çıkmazsa inş ...

tinker kocişede yedirmişin yaa karışımdan..nekadar yedi..çok verip kudurtmayalım bide.... kaydirigubbakcemile3

ay ole mı dıyo n...kız ıkısı ıcın de guzel hayallerim var ....ıkısı de benı cok heycanlandırıyo...

tınkercim bende aldım o karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyoz kocişle doğruı demi

tinker kocişede yedirmişin yaa karışımdan..nekadar yedi..çok verip kudurtmayalım bide.... Kaydirigubbakcemile3

kudursun hayatım istediğimiz de bu değil mi ...ne kadar kudurursa o kadar çok çalışırsın...biz o ay full time çalıştık düşün böööğ geldi...bu arada biz sabah 1 akşam 1 tatlı kaşığı yiyiduk ikimizde.ama belli bi ölçü belirlemedim ya da kuralı o değil..ben aklıma göre ole belirledim..zannedersem de yeterli olmuştur...

kudursun kudursunda ben yanında olmayınca gördüğü ilk ayşeye fatmaya saldırmasınnn.... ?????bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
senağlama

ayyyy kızlarrr inşallahh bu topicte hamile olmayna kalmaz. elifim hiiiç belli olmaz allahın işine karışılmaz. hem senin yumurtlamanda düzensiz neden olmasınki belki tam o geldiğinde denk geldi nerden bilceksin. mercan açık söylemiş ama dooruda söylemiş sende eskiler kadar yoğun çalışsaydın belkide hepsinden önce bilem kalırdın bu ay kürleri dene bide olmadı ovulasyon testi al o da işe yarıyo biliyosun. hepimiz hamiş kalcaz bu ay sen ve karasu kalın yeter bize gelecek ayda benle prenses kalalım.

ya bu full çalışnak gün aşırı çalışmaktan daha iyi galiba bende bu ay öyle planlıyorum her gün çalışıcaz zaten balda yiyoruz enerjimiz tavan yapar herhalde eeee nerden çıkcak bu eneji :dance:

Bu arada kızlar bu karıŞımı yıcenızde hanı arıya alerjınız varsa dıkkatlı olmanız lazımmıŞ bu ÜrÜnlerı kullanırken ben de ole bırsey yok ta bır yerde ole okumustum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…