biz ona gülmüyoruz..içinde bulunduğu duruma ve kendisiyle dalga geçmesine gülüyoruzzz...çok konuşmasın o okann...
senin de talihsizliğin kociş yok. birazdaha sabır lazım senin bebiş için
bende kazımkarabekir caddesinde çalışıyorum senin işin iyiyerde üstelikte memur ohh maşallah Şeniz
kızlar yaaaa..karasuda hamileyse...bi benmi kalıyorum eskilerdenn...bi an düşündümde... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile senağlama senağlama
kızz bende varım eskilerden...herkesin güzel haberlerini aldık da ama daha sıra bize gelmedi..inşallah en yakın zamanda gelir :lepi:
benim bugün,cuma ve cumartesi günleri çalışmam lazım..eger çalışırsam belkim bu ay ben de güzel haberler veririm inşallah... :Saruboceq:
bende fasulyeyi sadece ıslıyorum haşlamıyorum o zamandamı gidiyo vitamini acaba
ayynen bende gece saat 2-3 gibi böle bi açlıkla uyanıyorum ama nası açım süt bisküvi
fln bastırmıyo bazen tost yapıyorum yiyorum yatıyorum yaa kilo da almıyorum ne garip
demekkı bebiş yiyo hepsini kaydirigubbakcemile3
ama oğluşun olcak senın göbüşün top gibi önunde :)
kızlar yaaaa..karasuda hamileyse...bi benmi kalıyorum eskilerdenn...bi an düşündümde... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile senağlama senağlama
ooo sorma neler neler konuştukk
tinker kocişede yedirmişin yaa karışımdan..nekadar yedi..çok verip kudurtmayalım bide.... Kaydirigubbakcemile3
tamam canım...unuttum seni..pardonnn...bendeeeeeeeeeeeeeee bende varıımmmmmmmmmmmmm
kaydirigubbakcemile3
tınkercim bende aldım o karışımdan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyoz kocişle doğruı demi
kudursun hayatım istediğimiz de bu değil mi ...ne kadar kudurursa o kadar çok çalışırsın...biz o ay full time çalıştık düşün böööğ geldi...bu arada biz sabah 1 akşam 1 tatlı kaşığı yiyiduk ikimizde.ama belli bi ölçü belirlemedim ya da kuralı o değil..ben aklıma göre ole belirledim..zannedersem de yeterli olmuştur...
kudursun hayatım istediğimiz de bu değil mi ...ne kadar kudurursa o kadar çok çalışırsın...biz o ay full time çalıştık düşün böööğ geldi...bu arada biz sabah 1 akşam 1 tatlı kaşığı yiyiduk ikimizde.ama belli bi ölçü belirlemedim ya da kuralı o değil..ben aklıma göre ole belirledim..zannedersem de yeterli olmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?