bilinçaltı işte.dün de bi arkadaşla erkeklerin aldatmasını konuştuk ben de rüyamda gördüm eşim beni aldatıyordu:))
vallaaha kızlar babaya cok benzıyo hele de ılk kız cocuk oğlan daha cok anneye benzıyo bence....
vallaaha kızlar babaya cok benzıyo hele de ılk kız cocuk oğlan daha cok anneye benzıyo bence....
kızlar ben de dun ruyamda merhum ananemı gordum...koca koca somon ekmek yapıyodu hamurları yugurmusta...sonra cok terlemıs ben onu yıkıyodum ne demek acaba anlayan var mı ruya tabırınden...
tabıkı canım anne olmak kolay degıl hiç sabır gerektıyor her asamasında zaten bız sımdılerden baslıyoruz sabrı ögrenmeye sonları dahada sabırlı olmamız gerekcek bence öyle düşünüyorum annenın dedıgıde çok dogru asıl onu dünyaya getırdıkten sonra bakabılmek büyütebılmek kımbılır daha neler yasaycagız
BENCEDE ..AMA O SORUMLULUK ONU KARNINDA OLDUĞUNU BİLDİĞİN ANDAN İTİBAREN BAŞLIYO ...BU ALLAHIN KADINLARA VERDİĞİ Bİ ÖZELLİK HERHALDE..ASLINDA HEPİMİZ ANNELİK İÇGÜDÜSÜNÜ BARINDIRIYORUZ..BAZEN KORKUYORUM NASIL BAKICAM ACABA DIYE.AMA OLE OLMUCAK BILIYORUM O KORUYUCULUK HISSIYLE USTESINDEN GELICEZ...HAMILELIKTEDE OLE DEGIL Mİ ZATEN.. ISTEDIGIN KADAR BULAN KUS...ONU DUSUNEREK INSAN KENDINI ZORLUYO...BEN NORMALDE HIC SU ICMEZDIM SAGLIKSIZ BESLENEN BI ABUR CUBUR MANYAGIYDIM..SU AN OLE BI HALDEYIM KI AGZIMA ZAR ZOR SURUYORUM O TARZ SEYLERI O DA COK CANIM CEKERSE..HERGUN CIPS KOLA YIYEN BIR INSAN OLARAK BU HALIME INANASIM GELMIYO...HERSEY ONLAR ICIN ISTE...:asigim:
kızlar ben de dun ruyamda merhum ananemı gordum...koca koca somon ekmek yapıyodu hamurları yugurmusta...sonra cok terlemıs ben onu yıkıyodum ne demek acaba anlayan var mı ruya tabırınden...
anladım canım pekı son zamanlrda işe gelmek çok zormu hanı agırlasma açısından degılde yanı ılk üç aydakı gıbı halsızlıklerın falan oluyomu yıne yoksa baska seylermı oluyo
eet gercektende etrafıma bakıyorumda çok ince bi iş çocuk büyütmek inşallah
becerebiliriz annemin bizi dışarıya karşı uyarırken bazı âdap kurallarını öğrenırken neden
bu kadar üzerimize titrediğini şimdi edepsiz insnalar gördükçe o kadar iyi anlıyorum ki
evet bende diyorum şunu nasıl yapıcam bu nasıl nerden öğrenırım fln ama çoğu
içgüdüsel olcak zaten nasıl hamişken hersey en ıyı skılde olsun guzel beslensın dıyosak
doğuncada öyle olucak biliyorum ve içim daha rahat....artık hersey ona göre şekillenmeye
başlıycak zaten...:CüvCüv:
BENİM OĞLUM TIPKI BABASI EDASI VÜCUT TİPİ İRİLİĞİ FALAN. İKİNCİ KİME BENZER BİLMİYORUM GENE ONA BENZESİN İSTERİM BEN MİNYON TİPLİYİM BOYUMDA KISA :)))
CANIM ALLAH RAHMET EYLESİN.. RÜYAN GÜZEL GİBİ GELDİ BANA.
DERLERKİ ÖLMÜŞ BİRİNİ RÜYANDA GÖRÜRSEN HAYIR DAĞIT..
SENDE BİŞİLER ALIP DAĞITABİLİRSİN İŞYERİNDE AAA YADA ÖĞRENCİLERİNE
EN GÜZELİ EN HORA GEÇENİ ÇOCUKLAR BENCE :1hug:
canım bende rüyada ölü görmenin senden dua vede onun adına bişe yapmanı istediğini biliyorum böyle yorumladıklarını duydum sende bi yasin oku bence ananen için
güzel fikir canım ....ne bıleyım o kadar guzeldı kı onu yıkarken tenı tertemızdı...zaten kendı dını butun ve cok ıyı bır kadındı...
BENıM OĞLUM TIPKI BABASI EDASI VÜCUT TıPı ıRıLıĞı FALAN. ıKıNCı KıME BENZER BıLMıYORUM GENE ONA BENZESıN ıSTERıM BEN MıNYON TıPLıYıM BOYUMDA KISA :)))
CANIM ALLAH RAHMET EYLESıN.. RÜYAN GÜZEL GıBı GELDı BANA.
DERLERKı ÖLMÜŞ BıRıNı RÜYANDA GÖRÜRSEN HAYIR DAĞIT..
SENDE BıŞıLER ALIP DAĞITABıLıRSıN ıŞYERıNDE AAA YADA ÖĞRENCıLERıNE
EN GÜZELı EN HORA GEÇENı ÇOCUKLAR BENCE :1hug:
Zor olmaz mı işkence resmen.bulantılar geri dönüyor öncelikle son 3 ayda en azından benim öyle oldu.ama ilk 3 aydaki kadar yoğun olmuyor genelde sabahları oluyor.Ömrüm boyunca uykudan uyanıp yemek yeme alışkanlığım asla olmadı;son 2 haftadır gece WC ye kalkınca bişeyler çekiyo canım,genelde yemek istese de az kalorili şeylerle geçiştiriyorum portakal gibi.bir kere sırt ağrıların,bel ağrıların hat safhada oluyor son ay ondan önce o kadar değil.artık bebek de büyüyor ya taşımakta zorlanıyorsun.geceleri çok rahat bi uyku çekmediğin için sabah çok dinç kalkamıyosun zaten dolayısıyla gün zor geçiyor. Bende reflü son haddesinde ama genelde herkeste oluyomuş.resmen ağırlaşıyosun yani yürürken ördek gibi yürüyosun.benim ellerim bile şişti yüzükler dar geliyor artık tek alyans takıyorum onu da sürekli sağ sol el olmak üzere değiştiriyorum.Son ay tam evde yatma zamanı var ya o yüzden izni zorunlu tutmuşlar ya ben dayanıklıyım ben yaparım ayaklarındaydım çok çok çok zor.Daha bu ve buna benzer bi sürü şey.
YA KIZLAR BU İĞNELER YÜZÜNDEN ÇOK AĞRILARIM VAR TOTOMDA
MORARDI ZATEN. İĞNELER YAĞLI OLDUĞU İÇİN BEZE TOPLUYOR.
AMA YAPACAKDA BİŞİ YOK. KEVGİRE DÖNDÜM VALLA.
HAYIR KORKUYORUM SU İÇİP TOTOMDAN SÜSÜLCEK SULAR DİYEeyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol:
canım allah yardımcın olsun..bu arada uykudan kalkıp bırseyler yeme olayı su anda mevcut:kedi:ay ben son aylarda nolurum...dun gecede cevızlı borek yemısım uykulu uykulu bı tatlı gelıyoki....cokacimcoook
maşşaallah becerikli hatunsun vesselam börekler felan ben iyice formdan düştüm ne güzel bende yapardım ah ahahhhh
ben şimdi gece acıkıp kalksam yiycek bişe bulamam markete bile gitmiyom kokuyo diye bi pazara gidiyorum dolduruyorum dolabı ertesi hafta çöpe gidiyo pişirmeyince allah affetsinn
kesinnlikle çok doğru :) ben ilk bebişleriyim annemlerin :) ve babama benzemeyen
tek bir huyum yoktur hatta vucudumdakı benler ve benlerin oldugu yerler bile aynı yani
o derece :) babamın kız versiyonuyum kaydirigubbakcemile3
kızkardeşim de aynı annemdir :)
hoşgeldin aplacım :)
Zor olmaz mı işkence resmen.bulantılar geri dönüyor öncelikle son 3 ayda en azından benim öyle oldu.ama ilk 3 aydaki kadar yoğun olmuyor genelde sabahları oluyor.Ömrüm boyunca uykudan uyanıp yemek yeme alışkanlığım asla olmadı;son 2 haftadır gece WC ye kalkınca bişeyler çekiyo canım,genelde yemek istese de az kalorili şeylerle geçiştiriyorum portakal gibi.bir kere sırt ağrıların,bel ağrıların hat safhada oluyor son ay ondan önce o kadar değil.artık bebek de büyüyor ya taşımakta zorlanıyorsun.geceleri çok rahat bi uyku çekmediğin için sabah çok dinç kalkamıyosun zaten dolayısıyla gün zor geçiyor. Bende reflü son haddesinde ama genelde herkeste oluyomuş.resmen ağırlaşıyosun yani yürürken ördek gibi yürüyosun.benim ellerim bile şişti yüzükler dar geliyor artık tek alyans takıyorum onu da sürekli sağ sol el olmak üzere değiştiriyorum.Son ay tam evde yatma zamanı var ya o yüzden izni zorunlu tutmuşlar ya ben dayanıklıyım ben yaparım ayaklarındaydım çok çok çok zor.Daha bu ve buna benzer bi sürü şey.
HAYATIM BEN YAPMIYOM Kİ:roflolUN KOYDEN Bİ VELI YOLLAMIS Bİ TEPSİ...:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?