Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
vallaaha kızlar babaya cok benzıyo hele de ılk kız cocuk oğlan daha cok anneye benzıyo bence....

BENİM OĞLUM TIPKI BABASI EDASI VÜCUT TİPİ İRİLİĞİ FALAN. İKİNCİ KİME BENZER BİLMİYORUM GENE ONA BENZESİN İSTERİM BEN MİNYON TİPLİYİM BOYUMDA KISA :)))

kızlar ben de dun ruyamda merhum ananemı gordum...koca koca somon ekmek yapıyodu hamurları yugurmusta...sonra cok terlemıs ben onu yıkıyodum ne demek acaba anlayan var mı ruya tabırınden...

CANIM ALLAH RAHMET EYLESİN.. RÜYAN GÜZEL GİBİ GELDİ BANA.
DERLERKİ ÖLMÜŞ BİRİNİ RÜYANDA GÖRÜRSEN HAYIR DAĞIT..
SENDE BİŞİLER ALIP DAĞITABİLİRSİN İŞYERİNDE AAA YADA ÖĞRENCİLERİNE
EN GÜZELİ EN HORA GEÇENİ ÇOCUKLAR BENCE :1hug:

eet gercektende etrafıma bakıyorumda çok ince bi iş çocuk büyütmek inşallah
becerebiliriz annemin bizi dışarıya karşı uyarırken bazı âdap kurallarını öğrenırken neden
bu kadar üzerimize titrediğini şimdi edepsiz insnalar gördükçe o kadar iyi anlıyorum ki

evet bende diyorum şunu nasıl yapıcam bu nasıl nerden öğrenırım fln ama çoğu
içgüdüsel olcak zaten nasıl hamişken hersey en ıyı skılde olsun guzel beslensın dıyosak
doğuncada öyle olucak biliyorum ve içim daha rahat....artık hersey ona göre şekillenmeye
başlıycak zaten...:CüvCüv:

kızlar ben de dun ruyamda merhum ananemı gordum...koca koca somon ekmek yapıyodu hamurları yugurmusta...sonra cok terlemıs ben onu yıkıyodum ne demek acaba anlayan var mı ruya tabırınden...

canım bende rüyada ölü görmenin senden dua vede onun adına bişe yapmanı istediğini biliyorum böyle yorumladıklarını duydum sende bi yasin oku bence ananen için

anladım canım pekı son zamanlrda işe gelmek çok zormu hanı agırlasma açısından degılde yanı ılk üç aydakı gıbı halsızlıklerın falan oluyomu yıne yoksa baska seylermı oluyo

Zor olmaz mı işkence resmen.bulantılar geri dönüyor öncelikle son 3 ayda en azından benim öyle oldu.ama ilk 3 aydaki kadar yoğun olmuyor genelde sabahları oluyor.Ömrüm boyunca uykudan uyanıp yemek yeme alışkanlığım asla olmadı;son 2 haftadır gece WC ye kalkınca bişeyler çekiyo canım,genelde yemek istese de az kalorili şeylerle geçiştiriyorum portakal gibi.bir kere sırt ağrıların,bel ağrıların hat safhada oluyor son ay ondan önce o kadar değil.artık bebek de büyüyor ya taşımakta zorlanıyorsun.geceleri çok rahat bi uyku çekmediğin için sabah çok dinç kalkamıyosun zaten dolayısıyla gün zor geçiyor. Bende reflü son haddesinde ama genelde herkeste oluyomuş.resmen ağırlaşıyosun yani yürürken ördek gibi yürüyosun.benim ellerim bile şişti yüzükler dar geliyor artık tek alyans takıyorum onu da sürekli sağ sol el olmak üzere değiştiriyorum.Son ay tam evde yatma zamanı var ya o yüzden izni zorunlu tutmuşlar ya ben dayanıklıyım ben yaparım ayaklarındaydım çok çok çok zor.Daha bu ve buna benzer bi sürü şey.

canım bende çok korkuyorum özellikle bu çağda nasıl yetiştirecez diye ama kendi büyüme çağıma bakıyorum evet bizimde çoğu haylazlığımız olsada insanın içinden gelen bazı şeyler var ne biliyim beceriklilik gbi bi anne ne kdar çocuğuna bişe yaptırmaya çalışsada çocuğunda kend içinden gelen yapmak yada yapmamk istediği eyler var sanırım bizde onların önüne ışık tutacaz hayırlısıyla

güzel fikir canım ....ne bıleyım o kadar guzeldı kı onu yıkarken tenı tertemızdı...zaten kendı dını butun ve cok ıyı bır kadındı...

YA KIZLAR BU ıĞNELER YÜZÜNDEN ÇOK AĞRILARIM VAR TOTOMDA
MORARDI ZATEN. ıĞNELER YAĞLI OLDUĞU ıÇıN BEZE TOPLUYOR.
AMA YAPACAKDA BıŞı YOK. KEVGıRE DÖNDÜM VALLA.
HAYIR KORKUYORUM SU ıÇıP TOTOMDAN SÜSÜLCEK SULAR DıYEeyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol:

canım bende rüyada ölü görmenin senden dua vede onun adına bişe yapmanı istediğini biliyorum böyle yorumladıklarını duydum sende bi yasin oku bence ananen için

doğru diyon uzun zamandırda okumuyom hıc yasın hem dr a gıtmeden ıyı olur bu aksam okuyum barı...

vallaaha kızlar babaya cok benzıyo hele de ılk kız cocuk oğlan daha cok anneye benzıyo bence....

kesinnlikle çok doğru :) ben ilk bebişleriyim annemlerin :) ve babama benzemeyen
tek bir huyum yoktur hatta vucudumdakı benler ve benlerin oldugu yerler bile aynı yani
o derece :) babamın kız versiyonuyum kaydirigubbakcemile3
kızkardeşim de aynı annemdir :)

hoşgeldin aplacım :)

canım allah yardımcın olsun..bu arada uykudan kalkıp bırseyler yeme olayı su anda mevcut:kedi:ay ben son aylarda nolurum...dun gecede cevızlı borek yemısım uykulu uykulu bı tatlı gelıyoki....cokacimcoook

:roflol::roflol::roflol:

canım allah yardımcın olsun..bu arada uykudan kalkıp bırseyler yeme olayı su anda mevcut:kedi:ay ben son aylarda nolurum...dun gecede cevızlı borek yemısım uykulu uykulu bı tatlı gelıyoki....cokacimcoook

maşşaallah becerikli hatunsun vesselam börekler felan ben iyice formdan düştüm ne güzel bende yapardım ah ahahhhh
ben şimdi gece acıkıp kalksam yiycek bişe bulamam markete bile gitmiyom kokuyo diye bi pazara gidiyorum dolduruyorum dolabı ertesi hafta çöpe gidiyo pişirmeyince allah affetsinn

HAYATIM BEN YAPMIYOM Kİ:roflolUN KOYDEN Bİ VELI YOLLAMIS Bİ TEPSİ...:icecream:

hoşbuldum kuzum.. hoşgeldin dedimdi sana görmedin Şeniz
bu arada resmini ilk kez gördüm maşallahhh çok şekersin
kızkardeşinide çok beğendim olumunekankayizsmile

kısssss daha sımdıden korkmaya basladım sen böyle dıyınce son aylar napıcaz bız o zaman ben son zamanıma kadar çalışmayı düşünüyodum ıyı olursam tabıkı çalıştıgım günlerıde dogum sonrasına aktarmayı düşünüyodum ama senın dedıklerıne göre çok zor olacaga benzıyo benım burdakı arkadasım 37. haftasına kadar geldı öyle ayrıldı izne o kadar zorlanmadı sankı senın baya zorlu geçıyo anladıgım kadarı ıle Allah yardımcın olsun

sabah eşim getiriyo beni bu aralar malum sebeplerden yolda gördüğüm pastacı börekçi dükkanlarını görür görmez önüme bakıyorum dükkanları bile görmek midemi bulandırıyo acaba abartıyomuyum diyorum ama engel olamıyorum kendime huyum değişti sankii

HAYATIM BEN YAPMIYOM Kİ:roflolUN KOYDEN Bİ VELI YOLLAMIS Bİ TEPSİ...:icecream:

o zaman şanslı hatunsun vesselam diyelim
bende dün akşam aç aça yattım açım diyorum ama canım istemiyo eşim geç geldi nasıl ağladım ya kimse yok biri gelsede benle ilgilense diye hani yemek felanda istemiyom zaten yiyemiyorum ilgiye açımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…