allah mekanını cennet eylesin inşallahh :çok üzgünüm:
o zaman şanslı hatunsun vesselam diyelim
bende dün akşam aç aça yattım açım diyorum ama canım istemiyo eşim geç geldi nasıl ağladım ya kimse yok biri gelsede benle ilgilense diye hani yemek felanda istemiyom zaten yiyemiyorum ilgiye açımmm
canım allah yardımcın olsun..bu arada uykudan kalkıp bırseyler yeme olayı su anda mevcut:kedi:ay ben son aylarda nolurum...dun gecede cevızlı borek yemısım uykulu uykulu bı tatlı gelıyoki....cokacimcoook
hoşbuldum kuzum.. hoşgeldin dedimdi sana görmedin Şeniz
bu arada resmini ilk kez gördüm maşallahhh çok şekersin
kızkardeşinide çok beğendim olumunekankayizsmile
ayy sorma yaa uykudan uyanıp yarım ekmek kaşarlı tost ve sarımskalı yoğurtlu patlıcan
kızartması yediğğim vardır benım o kadar seıyorumkı patlıcanı elimden gelse her öğün
yerim cokacimcoook
görmüştüm ama geri döndüm bulamadım bende ben yazayım dedim
teşekkür edeim aplacım olumunekankayizsmile
canım benım benımde anam yanımda değil zor oluyo bu zamanlarda ama aç yatma ..bak ole seylerden tıksınıyorsan..bu aralar guzel guzel meyveler cıktı,git manava acıma parana al hepsinden..ben gecende koca bi tabak meyve yıyıp yattım...gece acıkmadım da...ben her gün manavdayım..meyve dayınmıyo,hem bebeği en cok besleyen seylerdenmis...
canım benım benımde anam yanımda değil zor oluyo bu zamanlarda ama aç yatma ..bak ole seylerden tıksınıyorsan..bu aralar guzel guzel meyveler cıktı,git manava acıma parana al hepsinden..ben gecende koca bi tabak meyve yıyıp yattım...gece acıkmadım da...ben her gün manavdayım..meyve dayınmıyo,hem bebeği en cok besleyen seylerdenmis...
ayy sorma yaa uykudan uyanıp yarım ekmek kaşarlı tost ve sarımskalı yoğurtlu patlıcan
kızartması yediğğim vardır benım o kadar seıyorumkı patlıcanı elimden gelse her öğün
yerim cokacimcoook
görmüştüm ama geri döndüm bulamadım bende ben yazayım dedim
teşekkür edeim aplacım olumunekankayizsmile
AY BENDE KÖZLENMİSİNE BAYILIRIM,,,BAZEN KOZLEYIP ALINAZİK YAPARIM...AY O DA BUPERR CANIM CEKTI :teselli:
AY BENDE KÖZLENMİSİNE BAYILIRIM,,,BAZEN KOZLEYIP ALINAZİK YAPARIM...AY O DA BUPERR CANIM CEKTI :teselli:
canım utandım valla sen öyle deyince şimdi senin işin daha zor tabi ama benim annem yakın olsada olmuyo işte öyle senin istediğin gibi herşey bende gel demem zaten kolay kolay.
zaten bu aralar meyve çok yiyorum canım haklısın evet biraz pahalı ama alıyorum yinede zaten yediğim ooo sadece şimdi yeni çıkıyo herşey ama canım onları istiyo benimde
bide bişe öğrendim hani ilk haftalar çilekde hormon var diye almıyordukya çilekde hiç bi şekilde hormon kullanmıyolarmış çünkü çilek hormon kabul etmeyen bi meyveymiş gönül rahatlığıyla yiyin dediler
hatta tarım bakanlığının sitesindende bakabilirmişiz
ay bende bayılırım patlıcana ama kızartamıyorum bu aralar afiyet olsun yarasın bebişine canım
ayşe bide çok ilginç çocukken yemediğim tek şey patlıcandı şimdi aşığı oldum resmen
tiksindirmemk lazım küçükleri valla
bende közleyip salatasını veya yoğurt sarımsak ve zeytınyaglıyla meze şeklinde
yaparım o da güzel oluyo hee bu sene konservesını yapcm zaten yazın
ucuzlasın patlıcan kilo 5 tl anacım çok paaaaaalıı :1ninca: hele kırmızı biberin kilosu 10 tl burlarda
közlenmıs kırmzıı biberde güzel oluyo çatıya yakcaz mangalı közlşicez konserve yapcaz
annemle kzıkardesim yardım etcekler :)
sorma tinkercim yaa :) bende çok meyve yiyroum hele portakalyazın portakal yokken
napicam onu düşünüyorum şimdi ayva yiyim diorm cildi güzel olurmus ama hiç yiyesım
yok :) en çok elma portakal muz armut bide son günlerde çilek yiyorum :)
hee bide limonata yaa litre litre içiyorum bi dikişte :lepi:
:)
çok enteresan bende çocukken asla patlıcan yemezdim son 3-4 senedir yiyorum ve
patlıcansız geçen günlerime yazık olmuş diyorum :) aynı şeyi sucuk cacık ve makarna
salatası içinde söyleyebilirim sucuk evımızde hgiç yenmedıgı ıcın yemıyodumda
cacık için iğğ ayranın içinde salatalık öö diyodm yemıyodum makarna saltasında mayonez
var diye yemıyodum ama yedikten sonra neler kaçırmışım bee vay anasını dedim yani
sonradan dank etti :lepi:
ya ben kış meyvelerınden bıktım bu aralar bahar meyvelerıne takmış durumdayım ...çağla...dun ılk defa erık yedım...çilek...sımdı de yenı takıntım yeni dünya bizim orda frenk elması derler...allaha sukur meyveler sayesınde kabızlık ta yasamadım hıc..
bu arada ayvayı yemen ıcın san bır tarıf vereyım...ayvayı dogra uzerıne lımon sık azcık ta tuz dok super oluyo ağzım ekşidi şimdi.....sempatiksalakcinni
bende evlenene kadar yediğim sucuklara öğğ dedim benim kayınpederim yapıyo sucuk ay o ne lezzet varya hazrların suratına bilem bakmıyom daha:umursamaz:
kızlar konserve hamılelıkte zararlıymıs bence kozleyın derın dondurucuya atın...ole de guzel oluyo ben gecen yıl ole yapmıstım stoklar bıttı ama...bır tane kırmızı bıberım kaldı onu da kotu gun ıcın saklıyom:))
burda kırmızı bıber 4 tl bana pahallı gelıyo anam 10 tl epey bı pahallıymıs yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?