bende konserve almıyorum bi ay önce bezelye koymamıştım busene buzluğa konserve almıştım canım çekti hoş oda elime patladı yapmadım ama bu dediğimde zaten katkı maddesi yok araştırdım sadece onu alıyorum
okdarda takmıyorum canım ya ona kaldıktan sonra konserve salça kullanıyoruz
aaa ne guzel için rahat yersın katkısız olur ev sucugu ne guzel ya..ooooh yagsız tavada pişir yarım ekmek arası taze ekmegın arasına koy..yanınada çay ayyyyy.....kızlar ben memlekete donerken afyondan gecıyom mole verılıyo...mola yerınde sucuk ekmek yapılıyo cumhuruyetın ...bırde ayran alıyon yanına kopuklu bardakta...ay gece ıkıde ınıyoz oraya ama o uykulu halde onu yemek gıbısı yok ya...ya ben bu arada kokoreçe bayılırım ve çok canım çekiyo tokattada bilmiyolar...gercı bebege cok zararlı ama..en azından bı yudum tatabılsem...bızım memleket aydın...adım başı kokoreç ve çöpşiş vardır..en çok onları aşeriyom ama yok malesef buralarda...yaza gıttıgım gıbı acısını cıkarcam ama...
doğru ben hele hep dısardan alıyom salçayı...
YAWFkokoreç niye zararlı olsun bende hamileyken çok yedim hiç birşey olmadı üstelik şimdi kızımda deli gib kokoreç hastası oldu bayılıyor vallaaaa ne guzel için rahat yersın katkısız olur ev sucugu ne guzel ya..ooooh yagsız tavada pişir yarım ekmek arası taze ekmegın arasına koy..yanınada çay ayyyyy.....kızlar ben memlekete donerken afyondan gecıyom mole verılıyo...mola yerınde sucuk ekmek yapılıyo cumhuruyetın ...bırde ayran alıyon yanına kopuklu bardakta...ay gece ıkıde ınıyoz oraya ama o uykulu halde onu yemek gıbısı yok ya...ya ben bu arada kokoreçe bayılırım ve çok canım çekiyo tokattada bilmiyolar...gercı bebege cok zararlı ama..en azından bı yudum tatabılsem...bızım memleket aydın...adım başı kokoreç ve çöpşiş vardır..en çok onları aşeriyom ama yok malesef buralarda...yaza gıttıgım gıbı acısını cıkarcam ama...
közlenmiş kırmızı biberin turşusu çok güzel oluyo yaaa ama sana pratik bi yöntem ayşe közlemeden haşlasanda aynı tadı veriyo zaten turşunun içinde yağ ve şeker oluyo ya annem yapar benim aynı tat bence dene
bide ben közlenmiş patlıcan konservesi alıyorum sıfır katkı maddesiz sera markası sadece közlenmiş patlıan ve tuz var içinde asitmiş yağmış yok canım bulabilirsen ala bence dene aynı koku valla
ya ben kış meyvelerınden bıktım bu aralar bahar meyvelerıne takmış durumdayım ...çağla...dun ılk defa erık yedım...çilek...sımdı de yenı takıntım yeni dünya bizim orda frenk elması derler...allaha sukur meyveler sayesınde kabızlık ta yasamadım hıc..
bu arada ayvayı yemen ıcın san bır tarıf vereyım...ayvayı dogra uzerıne lımon sık azcık ta tuz dok super oluyo ağzım ekşidi şimdi.....sempatiksalakcinni
bende evlenene kadar yediğim sucuklara öğğ dedim benim kayınpederim yapıyo sucuk ay o ne lezzet varya hazrların suratına bilem bakmıyom daha:umursamaz:
tinkerbell sen biliyomusun patlıcan çorbasını izmirde yemiştim harika bi tattı biliyosan tarif alayım diycektim
Turşusunu yemedım hiç ben konserve koymak istiyorum çünkü eşim çok seviyo kırmızı
biber közlemesi kışında krımızı biber çokpahalı oluyo onun için konserve yapıcam
ama aklıma soktun bak şimdi merake ttım tursusunu :)
közlenmiş patlıcan konservesi almadım hiç ama kırmızı biber konservesi alıyorum
denerim canım bakıym bi markete :) çok sevıom patlicanı yaa
ya eriki nerden buldun burda var ama çok mınık mınık ve hiç güzel gözukmuyo almadım
bende onun için erik istiyo canım yaa :) neyse belkı yarın pazarda bulurum dişime göre :)
ayvayı hiç ööle yemedım bi denıym ayy benımde ağzım sulandı limon diince
kız Allah iyiliğini versin kayınpederimde yapıyo hee eşim eskişehişrden dönerken
kocaman 2 kangal yollmıs valla....yarın hüpürdetcez kocişle gercekten el yapımı daha güzel oluyo sankı :)
Turşusunu yemedım hiç ben konserve koymak istiyorum çünkü eşim çok seviyo kırmızı
biber közlemesi kışında krımızı biber çokpahalı oluyo onun için konserve yapıcam
ama aklıma soktun bak şimdi merake ttım tursusunu :)
közlenmiş patlıcan konservesi almadım hiç ama kırmızı biber konservesi alıyorum
denerim canım bakıym bi markete :) çok sevıom patlicanı yaa
ya eriki nerden buldun burda var ama çok mınık mınık ve hiç güzel gözukmuyo almadım
bende onun için erik istiyo canım yaa :) neyse belkı yarın pazarda bulurum dişime göre :)
ayvayı hiç ööle yemedım bi denıym ayy benımde ağzım sulandı limon diince
kız Allah iyiliğini versin kayınpederimde yapıyo hee eşim eskişehişrden dönerken
kocaman 2 kangal yollmıs valla....yarın hüpürdetcez kocişle gercekten el yapımı daha güzel oluyo sankı :)
kırmızı biber konservesini içindekiler bölümünü okuduysan şker vede yağ olduğundan bahsediyo ben annemden tarifini alayım bi yap aynı hazır alınmış gibi oluyo ama tadı daha bi güzelll bayılırsın bi oturuşta bi dünya yiyiom ben
tinkerbell sen biliyomusun patlıcan çorbasını izmirde yemiştim harika bi tattı biliyosan tarif alayım diycektim
YAWFkokoreç niye zararlı olsun bende hamileyken çok yedim hiç birşey olmadı üstelik şimdi kızımda deli gib kokoreç hastası oldu bayılıyor valla
bende hiç kokoreç yemedım hayatımda az çok merak ediyorum ama bilmemki :)
patlıcan çorbasımı ilk kez duyyorum nasıl yapılıyokı acaba :uhm: onu da sever mıyım acaba
közlenmişş konserveden mi yoksa tursudan mı bahsedıyon kız kafam karıştı
kırmızı biber közleme konservesının dışını okumustum ne katmsılar diye tuz sarımsak su fln yazıyodu şeker ve yağ hatırlamıom
canım bu arada erik artık pazarlarda satılıyo benim geçen hafta aldıklarım ufaktı bu hafta aldığım baya büyükdüü
evet harika bi tadı var ama işte ben kokuyo diye şimdi pek yiyemiyorum hafta sonu yaptırcam eşime terastaa
bide el yapmında baharat olayı çok oluyo ya isteğe göre tabi ama kimyon ve çemen kokusunu sevemedim pek
közlenmişş konserveden mi yoksa tursudan mı bahsedıyon kız kafam karıştı
kırmızı biber közleme konservesının dışını okumustum ne katmsılar diye tuz sarımsak su fln yazıyodu şeker ve yağ hatırlamıom
bende hiç kokoreç yemedım hayatımda az çok merak ediyorum ama bilmemki :)
patlıcan çorbasımı ilk kez duyyorum nasıl yapılıyokı acaba :uhm: onu da sever mıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?