Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bı kaç hamıle bır araya gelınce neler konustuk ole ya acıktıgımı hıssettım....:))

doğru ben hele hep dısardan alıyom salçayı...

VALLA HAMıŞ OLMAYAN Bı BEN KALMIŞIM.MUHABBETE KATILAMIYORUM. boshayallersmile ÇIKIYIM BARıM..KEYFıM YOK ZATEN...ÖPTÜM SıZı...

evet o konuda rahatız şükürde kızartamıyorum malesef çok kokuyo bide ev sucuğu olunca.
hafta sonu olsun eşime yaptıracam ay çöp şişi yemiştim izmirde ay negüzel bişe ooo çok lezzetli oluyo hakkaten kokoreç hiç yemedim şimdide yiyemem zaten ama merak ediyorum tadını ben bişeyin tadına bakmadan asla yemem demem ne adar öğğ deselerde kokareçe merak ediyoum valla

tinkerbell sen biliyomusun patlıcan çorbasını izmirde yemiştim harika bi tattı biliyosan tarif alayım diycektim

YAWFkokoreç niye zararlı olsun bende hamileyken çok yedim hiç birşey olmadı üstelik şimdi kızımda deli gib kokoreç hastası oldu bayılıyor valla

Turşusunu yemedım hiç ben konserve koymak istiyorum çünkü eşim çok seviyo kırmızı
biber közlemesi kışında krımızı biber çokpahalı oluyo onun için konserve yapıcam
ama aklıma soktun bak şimdi merake ttım tursusunu :)
közlenmiş patlıcan konservesi almadım hiç ama kırmızı biber konservesi alıyorum
denerim canım bakıym bi markete :) çok sevıom patlicanı yaa

ya eriki nerden buldun burda var ama çok mınık mınık ve hiç güzel gözukmuyo almadım
bende onun için erik istiyo canım yaa :) neyse belkı yarın pazarda bulurum dişime göre :)
ayvayı hiç ööle yemedım bi denıym ayy benımde ağzım sulandı limon diince

bende evlenene kadar yediğim sucuklara öğğ dedim benim kayınpederim yapıyo sucuk ay o ne lezzet varya hazrların suratına bilem bakmıyom daha:umursamaz:

kız Allah iyiliğini versin kayınpederimde yapıyo hee eşim eskişehişrden dönerken
kocaman 2 kangal yollmıs valla....yarın hüpürdetcez kocişle gercekten el yapımı daha güzel oluyo sankı :)

tinkerbell sen biliyomusun patlıcan çorbasını izmirde yemiştim harika bi tattı biliyosan tarif alayım diycektim

bende hiç kokoreç yemedım hayatımda az çok merak ediyorum ama bilmemki :)

patlıcan çorbasımı ilk kez duyyorum nasıl yapılıyokı acaba :uhm: onu da sever mıyım acaba

kırmızı biber konservesini içindekiler bölümünü okuduysan şker vede yağ olduğundan bahsediyo ben annemden tarifini alayım bi yap aynı hazır alınmış gibi oluyo ama tadı daha bi güzelll bayılırsın bi oturuşta bi dünya yiyiom ben

canım bu arada erik artık pazarlarda satılıyo benim geçen hafta aldıklarım ufaktı bu hafta aldığım baya büyükdüü

evet harika bi tadı var ama işte ben kokuyo diye şimdi pek yiyemiyorum hafta sonu yaptırcam eşime terastaa
bide el yapmında baharat olayı çok oluyo ya isteğe göre tabi ama kimyon ve çemen kokusunu sevemedim pek

közlenmişş konserveden mi yoksa tursudan mı bahsedıyon kız kafam karıştı

kırmızı biber közleme konservesının dışını okumustum ne katmsılar diye tuz sarımsak su fln yazıyodu şeker ve yağ hatırlamıom

YAWFkokoreç niye zararlı olsun bende hamileyken çok yedim hiç birşey olmadı üstelik şimdi kızımda deli gib kokoreç hastası oldu bayılıyor valla

toksoplazma...zaten içinden ne geçtiği malum....ama lezzetı de o meret verıyo herhalde:1rolleyes:

patlıcan çorbasımı ilk kez duyyorum nasıl yapılıyokı acaba :uhm: onu da sever mıyım acaba

ya canım ben restaurantdaki adamdan aldım tarifi eksik vermiş gıcık olmadı
orda yediğimde iççinde patlıcan görmüyorsun tadıda yok ama çorba çok güzeldiii

canın çekmesın ama aldıklarım ırıydı epey....250 gr ı 5 tl ye aldım...

benım o dönemlerim geçti Allahtan 2-3 haftaya kalmaz sende rahatlarsın canım :)

kimyonu severımde çemen kokusunu ıhh basındn beri almıyo içim napim
ama bimlerde satılan kahvaltılık çemen diye bi olay var asıl adı acuka aslında
ve normal çemen gibi kokmuyo farklı bi kokusu var cevizlisi
fln var bi ara onu cok yıyodum ama ilk 3 aylık dönemde tiksindim yiyemıyorum sımdı

aynı şey ben ona turşu diyorum sadece közlenmiş değil onların üstünde közlenmiş biber diye yazıyo ama
annem haşlayarak yapıyo şişeye değilde yağlayarak saklama kabına kouyu sarımsak şeker tuz felan bi kaç gün sonra yiyon

vallahi süper bi nimet hele yanında turşu suyu ya da şalgammmmmmmmm
tabi kimyonsuz da olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…