Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya canım ben restaurantdaki adamdan aldım tarifi eksik vermiş gıcık olmadı
orda yediğimde iççinde patlıcan görmüyorsun tadıda yok ama çorba çok güzeldiii

internette bi tarif buldum ama içine beşamel sos falan yapılıyo varmıydı öyle bi tat
ve de bu tarif italya'ya aitmiş :)
bak burda http://susamcorekotu.blogcu.com/patlican-corbasi-vee-gunun-iftar-menusu/5994190

canın çekmesın ama aldıklarım ırıydı epey....250 gr ı 5 tl ye aldım...

ya benım ılk aylarda çok canıum sitiyodu şimdi biraz azaldı isteğim gecen hafta baktım
ama mınık mınıktı almadım bu hafta irileri çıktıysa alırım inşallah :)
markete gitmek güzel oluyo ama pazara gitmek bi başka çeşit çeşit taze taze :)

ay inş dört gözle iştahımın yerine gelmesini bekliyorummmcokacimcoook

benim kayınvalidem yapıyo o kahvaltılıklardan acı istiyom ben öyle güzel oluyo

canım bide benim dediğim çemen aktarlarda satılan bi baharat toz böyle kum gibi onu koyuyolar sucuğa bağırsaktan ii geçsin diyee işte o koku beni normaldede vuruyoooakannehir

Alah Allah evde var kırmızı biberim bu akşam yapayım bakıym eşim test etsin

yağla tuzla haşlıyorum ve yenılcek kıvama geliyo doğrumu ? tam tarifi alayımda aksilik olmasın

vallahi süper bi nimet hele yanında turşu suyu ya da şalgammmmmmmmm
tabi kimyonsuz da olmazz

bak şalgamda içmedim hiç :) tursu suyuna bayılırım da kokoreç bilemıorm ya yesemmı acaba sempatiksalakcinni

bi çeyrek al kız bnim adıma yersin....sakatat sevıyosan onu da seversın...ooof o kokusu yokmu benı o cezbedıyo zaten hep...ben cok pisboğazımdır..işkembeyi sevmem oda anca çorbasını içerim tek şartla küçük doğrancak...diğerlerini yerim yani...

ay inş dört gözle iştahımın yerine gelmesini bekliyorummmcokacimcoook

benim kayınvalidem yapıyo o kahvaltılıklardan acı istiyom ben öyle güzel oluyo

canım bide benim dediğim çemen aktarlarda satılan bi baharat toz böyle kum gibi onu koyuyolar sucuğa bağırsaktan ii geçsin diyee işte o koku beni normaldede vuruyoooakannehir

heh bılıyom canım o baharatı kayınvalidem öğretmsıtı banada bak bu 5 türlü baharat
aktarda bulursun fln diye o da acuka çemen fln yapar eşimde çok bayılır maraş biberi
tursusu yapar mesela senın deidğin gibi haşlayıp yağlı suyla konserve yapar
ama daha farklkı bı bıber kırmızı kucuk kucuk üçgen gibi biber :)

eşim o baharatı peynırın dahı üzerine serper yer o derece ama ben evet kokusuna
dayanamıyorum normalde de ağır geliyodu zaten şimdi daha bi tuhaf gelıyo

senın kayınvaldien kayınpederin nereli yaa yemek şeysileri benzıo sankıım
benim kayınvalidem eskişehirli kayınbabam afyonlu :)

kız dur ben annemden tam tarifi alayım öyle yap
haşlanıyo soyuluyo kabukları biberlerin sonra diziyorsun bi kaba üstüne konulanlarn tam listesini alayım ben canım yarın söylerim sana belki gün içinde bile iletebilirim annemi bulabilirsem evde ama aynı hazır aldığın közlenmiş biber tadında hani konserve alıyorum dedin ya

ay bana çemen demeyin..ben pastırmaya bayılırım..ama burda tokatlılar bır cemen yıyokı anlatamam...hanı pastırmadakı cemenı yemeklere koyuyolar ama ..o apartmanlar...nasıl kokuyo tahmın edın...ya benım çocuklar cok yıyo sınıfa bı gırıyom-tatlicadiarzu-sarsılıyom kokudan..yasaklıyom ama napsın graılerım anaları yemeklere koyuyolar...helede beden dersınden sonra ayyyy...:bbo::bbo:

sakatatı sevmem ciğer yemem, işkembe ağzıma sürmem evde pişse eve giresim gelmez
o dereece ama belkı kokoreçi severım denemem lazım
ama olmadı böle sana bi tam ekmek yaptırıp yollıym kargoyla canın çeker kız

tamam özel mesaj atarsın canım olrmu burada okuyamam belki kaybolur geride kalır :)
şansa bırakmayalım :lepi:

ayşem
ah gülüm sağol düşünmen yeter..bı kere mıgros ta doğranmıs pışmış pakette kokoreç vardı...hafta sonu tokat merkeze gıdıcem dr a ya..bı bakarım bulurum ınsallah...merkezde lokantalar yapmıyo sadece....belkı olesını bulurum sağol canım:1hug:

opuyorumnanaktan

burada adım başı kokoreçi canım bulursun inşallah...bak benım canımda kumpir istiyo
ne zamandır ama her bakırköye gidişimde (ben oradakı kumpiri sevıyomda) tek basıma
oluyorum tek basımada hiiiç bişeyi yemekten zevk alamam kocişle gezeriz cumartesi yeriz
inşallah hava güzel olur :Saruboceq:

[ayşe...
ay evet kumpiri her yer guzel yapamıyı
ben evdede yapıyom onu bılıyomusun
patateslerı kabuklarını yıkayıp fırına atıyom ama bır kozlenıyokı...sonra acıp tereyagı kaşar koyuyom yedırıyom ıyıce..sonra rus salatası ,,,ve dıger malzemelerden ne varsa...bı guzel oluyo kı...gıdemezsen evdede dene bı

canım evet evde yaparım hatta erkek kardeşim evde yaptıgımı daha cok begenır ama
ben illede bakırköyde o büfedekını yicem bi başka tadı sanki boshayallersmile

ayy patates ve tereyağı ımmm bayılırım tereyağına :) zaten patatesleri fırında közledikten
sonra kaşarla ve tereyağıyla öyle bi giderki o of of of :)

olsada yesek zaten ınsanın dısarda yedıgı tatlı gelıyo...kendı yapmasında hamıleyken ...yerimseniben

kızlar ya bızım topiğin altında bı topik var...ismi lazım değil...nasıl da çakmamız olmuşlar yav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…