ya canım ben restaurantdaki adamdan aldım tarifi eksik vermiş gıcık olmadı
orda yediğimde iççinde patlıcan görmüyorsun tadıda yok ama çorba çok güzeldiii
canın çekmesın ama aldıklarım ırıydı epey....250 gr ı 5 tl ye aldım...
benım o dönemlerim geçti Allahtan 2-3 haftaya kalmaz sende rahatlarsın canım :)
kimyonu severımde çemen kokusunu ıhh basındn beri almıyo içim napim
ama bimlerde satılan kahvaltılık çemen diye bi olay var asıl adı acuka aslında
ve normal çemen gibi kokmuyo farklı bi kokusu var cevizlisi
fln var bi ara onu cok yıyodum ama ilk 3 aylık dönemde tiksindim yiyemıyorum sımdı
benım o dönemlerim geçti Allahtan 2-3 haftaya kalmaz sende rahatlarsın canım :)
kimyonu severımde çemen kokusunu ıhh basındn beri almıyo içim napim
ama bimlerde satılan kahvaltılık çemen diye bi olay var asıl adı acuka aslında
ve normal çemen gibi kokmuyo farklı bi kokusu var cevizlisi
fln var bi ara onu cok yıyodum ama ilk 3 aylık dönemde tiksindim yiyemıyorum sımdı
aynı şey ben ona turşu diyorum sadece közlenmiş değil onların üstünde közlenmiş biber diye yazıyo ama
annem haşlayarak yapıyo şişeye değilde yağlayarak saklama kabına kouyu sarımsak şeker tuz felan bi kaç gün sonra yiyon
vallahi süper bi nimet hele yanında turşu suyu ya da şalgammmmmmmmm
tabi kimyonsuz da olmazz
Alah Allah evde var kırmızı biberim bu akşam yapayım bakıym eşim test etsin
yağla tuzla haşlıyorum ve yenılcek kıvama geliyo doğrumu ? tam tarifi alayımda aksilik olmasın
bak şalgamda içmedim hiç :) tursu suyuna bayılırım da kokoreç bilemıorm ya yesemmı acaba sempatiksalakcinni
ay inş dört gözle iştahımın yerine gelmesini bekliyorummmcokacimcoook
benim kayınvalidem yapıyo o kahvaltılıklardan acı istiyom ben öyle güzel oluyo
canım bide benim dediğim çemen aktarlarda satılan bi baharat toz böyle kum gibi onu koyuyolar sucuğa bağırsaktan ii geçsin diyee işte o koku beni normaldede vuruyoooakannehir
Alah Allah evde var kırmızı biberim bu akşam yapayım bakıym eşim test etsin
yağla tuzla haşlıyorum ve yenılcek kıvama geliyo doğrumu ? tam tarifi alayımda aksilik olmasın
bak şalgamda içmedim hiç :) tursu suyuna bayılırım da kokoreç bilemıorm ya yesemmı acaba sempatiksalakcinni
canım bide benim dediğim çemen aktarlarda satılan bi baharat toz böyle kum gibi onu koyuyolar sucuğa bağırsaktan ii geçsin diyee işte o koku beni normaldede vuruyoooakannehir
bi çeyrek al kız bnim adıma yersin....sakatat sevıyosan onu da seversın...ooof o kokusu yokmu benı o cezbedıyo zaten hep...ben cok pisboğazımdır..işkembeyi sevmem oda anca çorbasını içerim tek şartla küçük doğrancak...diğerlerini yerim yani...
kız dur ben annemden tam tarifi alayım öyle yap
haşlanıyo soyuluyo kabukları biberlerin sonra diziyorsun bi kaba üstüne konulanlarn tam listesini alayım ben canım yarın söylerim sana belki gün içinde bile iletebilirim annemi bulabilirsem evde ama aynı hazır aldığın közlenmiş biber tadında hani konserve alıyorum dedin ya
ayşem
ah gülüm sağol düşünmen yeter..bı kere mıgros ta doğranmıs pışmış pakette kokoreç vardı...hafta sonu tokat merkeze gıdıcem dr a ya..bı bakarım bulurum ınsallah...merkezde lokantalar yapmıyo sadece....belkı olesını bulurum sağol canım:1hug:
[ayşe...
ay evet kumpiri her yer guzel yapamıyı
ben evdede yapıyom onu bılıyomusun
patateslerı kabuklarını yıkayıp fırına atıyom ama bır kozlenıyokı...sonra acıp tereyagı kaşar koyuyom yedırıyom ıyıce..sonra rus salatası ,,,ve dıger malzemelerden ne varsa...bı guzel oluyo kı...gıdemezsen evdede dene bı
canım evet evde yaparım hatta erkek kardeşim evde yaptıgımı daha cok begenır ama
ben illede bakırköyde o büfedekını yicem bi başka tadı sanki boshayallersmile
ayy patates ve tereyağı ımmm bayılırım tereyağına :) zaten patatesleri fırında közledikten
sonra kaşarla ve tereyağıyla öyle bi giderki o of of of :)
olsada yesek zaten ınsanın dısarda yedıgı tatlı gelıyo...kendı yapmasında hamıleyken ...yerimseniben
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ay yemekten iki saattır konusuyoz ama benım canım fındıklı çikolata çekti kaydirigubbakcemile3
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?