Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım nevşehirliler

kız ben sucuğu bile yazın yemiyorum artık şimdi bitti yeme zamanım yani ama canım çok istediği için yaptıracam eşime yoksa terinde bile o baharat kokuyo

tamam canım daha kesin olurrr

kızlar ya bızım topiğin altında bı topik var...ismi lazım değil...nasıl da çakmamız olmuşlar yav...

ay demi ben klasiktir am fındıklı ya tadelleye bayılırım ama bir numaralı çikolatam .....:icecream:damak........

bende tadelleye bayılırım çok lezzetli ve kokusu da çok hoş gercekten
nestlenın bitteri çok lezzetli ve kokusu enfess...ben çikoltada fıstıktan çok fındığı tercih ediyorum ülker marka olanı :)
evdede nerdyse yarım kilo çikolata var :lepi: kek yaparım yerim bi şekilde bitiririm diye
stoklmıştım ayy ben doğurana kadar 100 kilo olurum yaa eyvahedigeldismile benim böle teneke ıvır zıvır kutum var içinde
krem şanti puding ,creme ole ,jöle ,kabartma tozu ,kakao,pudra şekeri ,çikolata
royal ıcıng tüpleri kurabiye süslemek için sonracıma mınık tart kalıplarım , vanilya krema
sertleştirici fln bazen canım abur cubur istiyince ama yapasım olmayınca açıp bakıyorum gözüm doyyo :roflol: :roflol: :roflol:

Şeniz Ben iyiyim siz nasılsınız canlarımmmm

hamdolsun iyiyim bide şu göbekımdeki sıpayı doğurabilsem habire acıkıyo ya son bi haftadır
yemek yemekten yoruldum ilk zamanlar hiç yiyemıyodum şimdide devamlı yiyesım
geliyo bi ortası yokmudur bunun bilmemki olumunekankayizsmile

kızlar yine yemek muhabbetine dalmışsınız opuyorumnanaktan

konuşması daha tatlı deeermişimm şakkıdı kaydirigubbakcemile3
aşk imkansızlaştıkça büyürmüş ya o hesap şimdi iş yerinde nerden bulucan dimi
ama imkansızlaştıkça şooluyo işte kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tatlım :1hug: benim de çiğ köfte canım çekti çiğ et size yasak ama olmadı :1no2:

etsiz olanı da var :) canım çektikçe yiyorum ben çok güzel oluyo marulla ımmm boshayallersmile

selam kızlaaar okuya okuya acıktırdınız benide ne yiceğimi şaşırdım eee herkes hamiş olunca burda konuda buraya gelecekti sonunda eli mahkum.ben katılabilcekmiyim birgün bu muhabbete ahh ahhhh boshayallersmile

selam kızlaaar okuya okuya acıktırdınız benide ne yiceğimi şaşırdım eee herkes hamiş olunca burda konuda buraya gelecekti sonunda eli mahkum.ben katılabilcekmiyim birgün bu muhabbete ahh ahhhh boshayallersmile

canım iştahlıysan yeter katılman için hamilelik şartı yok yani......o günler de yakındır..ama hamile olmadan bunları konuşmak daha güzeldir herhalde....serbestsin çünkü....:dance:

hoşgeldin su perisi :)

yemek yiyen herkeşlere açıktır konu :)

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cns22............................9 NİSAN
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

canım iştahlıysan yeter katılman için hamilelik şartı yok yani......o günler de yakındır..ama hamile olmadan bunları konuşmak daha güzeldir herhalde....serbestsin çünkü....:dance:
ahahahahha hemde çoook iştahlıyımmm ama hamile olmadan da kilo almak istemiyorum.
pufff zaten bu ay 9 gün var adetime ama herşey eskisi gibi yani bu ayda hayaller suya düştü bende ((( adet ağrılarımda başladııı.
hoşgeldin su perisi :)

yemek yiyen herkeşlere açıktır konu :)

hoşbuldummm fotoğraflarını gördüm çok hoş hatunsunnnnn :jeyyar: allah kocisine bağışlasınnn.

ya günü geçenler epey olmuşşş geçeli haber yokmu

canım bu ay pek denk getıremedın zaten de ama belli olmaz....sıkma kendını...

ben geldim kızlarrr...nabersiniz?
bakıyorumda amma yemek muhabbeti kaynatmışsınız yahu:)))
bende anca bitirebildim işlerimi çok yogunuz bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…