rakip topikteler mi acep...gerçi bizim rakibimiz olamazlar ama......naniknanik
canım bu ay pek denk getıremedın zaten de ama belli olmaz....sıkma kendını...
tabiki canım asla olamazlar da acaba ordalar mı bakmak lazım CADIARZU öyleyse silelim yani :1closedeyes:
di mi ama...lülülülülülü.ben dun sole bı baktım da pek tanıdık çıkaramadım ya..sız daha ıyı bılırsınız ben aksamları gıremıyom cunku...
superisiyim
ay nasılda hemen olmadı dıyon yav...bellı mı olur ben sen yumurtlamayı kacırdın dıye hatırladım da ondan ole ddım ..ama yumurtlama akıntısı seffaf olur dıye bılıyom ben ...belli de olmaz canım kasık agrısı falan onlara pek takılma belırtıler genelde gebelık anlasıldıktan bır ıkı haftaya ıyıce belırıyo dıgerlerı bence psıkolojık...ben de yaşadım biliyom o nedenle tek yapman gereker karamsar olmadan beklemek...olmadı yine yine...ŞenizŞeniz
ahahahahha hemde çoook iştahlıyımmm ama hamile olmadan da kilo almak istemiyorum.
pufff zaten bu ay 9 gün var adetime ama herşey eskisi gibi yani bu ayda hayaller suya düştü bende((( adet ağrılarımda başladııı.
hoşbuldummm fotoğraflarını gördüm çok hoş hatunsunnnnn :jeyyar: allah kocisine bağışlasınnn.
rakip topikteler mi acep...gerçi bizim rakibimiz olamazlar ama......naniknanik
ben geldim kızlarrr...nabersiniz?
bakıyorumda amma yemek muhabbeti kaynatmışsınız yahu:)))
bende anca bitirebildim işlerimi çok yogunuz bu aralar...
teşekkürler canım amiiin :)
hangi topic kız o taşa tutalım kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın canım :)
yaf evet hangi topic buuu.. biliyim bari arada topiclere bakıyorum genelde izliyorum ama dayanamayıp birine bişiler yazdıydım dün. hangisi bende bileyimde çok müdehale etmek istesemde kendimi tutayım bari kaydirigubbakcemile3
hıhım şeffaftı akıntım evet baktım ben anlattıkları gibiydi işte hem zaten o kadar çoktuki incelemeye gerek yoktu zaten halada var akıntım :S benim derdim kocişimle aslında yine başladı karnıma dokunuyo durmadan bebişmi var ordaaa diyo. allam delirtçek beni!! mafoldumben yok diyorumm yooookkk anlıyomusun diyorum olmaz yani bu saatten sonra diyorum korkumdan artık regl günümü sorduğunda hep iki üç gün sonrasını söylüyorum şimdiden çocuk odasındaki eşyalarımı boşaltmaya başlamış yaa akşam bi baktım eee çocuk gelince doldurmuşsun bu odayı nereye koycaz eşyalarını diyo dedim çekil ordan bakayım sen yok çocuk mocuk olunca ben boşaltırım odayı zaten sen merak etme. daha doğmamış bebeğin yatağı yorganı battaniyesi oyuncakları dolabı perdesi oda süslemeleri minik yelekleri herrşeyi var yaaaa dört koldan istila edildim. çok baskı hissediyorum üstümde.
ayy kocişim aradı kızlar :kedi:
akşama sana ne pişriiym aşkım başbaşa yemek yiyelim
ellerimle pişricem sana diyo askim menimm yaa :asigim:
telefondakı romantızımden sonra kapatırken ben ne dedim peki aklinialirimsmile
ama mutfağı dağınık bırakma tatlım dün sildim fayansları :roflol: :roflol: :roflol:
acı gerçek erkekler süper mutfak dağıtıyo ben napim sositososito
ay yok benimki de süper mutfak topluyo benden iyi vallahi....ben dağıtıyom....bana kızıyo bulaşıkları o hallediyo akşamları...ya çok bulasık cıkarıyon ne kadar dağınık çalışıyon falan...elinde bez...her bulaşıktan sonra faynsları sılıyo lavaboyu bıle kuruluyo...ama canı ısterse...Şeniz
akşama sana ne pişriiym aşkım başbaşa yemek yiyelim
ellerimle pişricem sana diyo askim menimm yaa :asigim:
telefondakı romantızımden sonra kapatırken ben ne dedim peki aklinialirimsmile
ama mutfağı dağınık bırakma tatlım dün sildim fayansları :roflol: :roflol: :roflol:
acı gerçek erkekler süper mutfak dağıtıyo ben napim sositososito
ay yok benimki de süper mutfak topluyo benden iyi vallahi....ben dağıtıyom....bana kızıyo bulaşıkları o hallediyo akşamları...ya çok bulasık cıkarıyon ne kadar dağınık çalışıyon falan...elinde bez...her bulaşıktan sonra faynsları sılıyo lavaboyu bıle kuruluyo...ama canı ısterse...Şeniz
aynen benimde kociş süper mutfak topluyoben dağınıkım biraz ama o da mutfağa girdimi aç kaldık demektir. bi omleti bile nasıl beceriyosa 1,5 saatte yapıyo.
Eeeee kızlar, nabersiniz bakalım bayanssulusmile ben sabah bi girdim bidaha giremedim, toplantı vardı lab.da bilmiyorumkismile
Bu arada yarın sabah idrar testini yapıp yapmamakta kararsızım biraz CADIARZU , hala kafam karışık, söz verdim biliyorum ama çok da korkuyorum yaaaa eyvahedigeldismile ya negatif çıkarsa eyvahedigeldismile ki kesin öyle çıkacak bilmiyorumkismile
ay katılıyorum ya bazen yapmasını istesemde yapma diyorum çünkü mutfak temizlemek daha zor oluyo yemek hazırlamaktan
aslında uzaklaştırıyoruz mutfaktan adamalrı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?