Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım bu ay pek denk getıremedın zaten de ama belli olmaz....sıkma kendını...

pufff halbuki 5 nisanda acayip akıntım oldu beyaz akıntı bende olmaz normalde dedim heralde yumurtlama değerlendirdimde. ama şimdi :umursamaz: sanki regl olcakmış gibiyim kaç gündür kasık batmalarım oluyodu dedim acaba bişilermi oluyo filan o da geçti bugün zaten regl sancımda çoook arada oluyo. tutmadı ben anladım insan kendini farkeder zaten içim bomboş hissediyorum neyse takmıycam bu ay kafama napalım nasip değilmiş kaydirigubbakcemile2

tabiki canım asla olamazlar da acaba ordalar mı bakmak lazım CADIARZU öyleyse silelim yani :1closedeyes:

di mi ama...lülülülülülü.ben dun sole bı baktım da pek tanıdık çıkaramadım ya..sız daha ıyı bılırsınız ben aksamları gıremıyom cunku...

superisiyim
ay nasılda hemen olmadı dıyon yav...bellı mı olur ben sen yumurtlamayı kacırdın dıye hatırladım da ondan ole ddım ..ama yumurtlama akıntısı seffaf olur dıye bılıyom ben ...belli de olmaz canım kasık agrısı falan onlara pek takılma belırtıler genelde gebelık anlasıldıktan bır ıkı haftaya ıyıce belırıyo dıgerlerı bence psıkolojık...ben de yaşadım biliyom o nedenle tek yapman gereker karamsar olmadan beklemek...olmadı yine yine...ŞenizŞeniz

di mi ama...lülülülülülü.ben dun sole bı baktım da pek tanıdık çıkaramadım ya..sız daha ıyı bılırsınız ben aksamları gıremıyom cunku...

:) iyi yapmışsın canımcım ben de kontrol ederim arada varsa hem oraya hem buraya isim yazdıran sileriz çünkü o zaman bi anlamı yok paylaşımın kaydirigubbakcemile5

hıhım şeffaftı akıntım evet baktım ben anlattıkları gibiydi işte hem zaten o kadar çoktuki incelemeye gerek yoktu zaten halada var akıntım :S benim derdim kocişimle aslında yine başladı karnıma dokunuyo durmadan bebişmi var ordaaa diyo. allam delirtçek beni!! mafoldumben yok diyorumm yooookkk anlıyomusun diyorum olmaz yani bu saatten sonra diyorum korkumdan artık regl günümü sorduğunda hep iki üç gün sonrasını söylüyorum şimdiden çocuk odasındaki eşyalarımı boşaltmaya başlamış yaa akşam bi baktım eee çocuk gelince doldurmuşsun bu odayı nereye koycaz eşyalarını diyo dedim çekil ordan bakayım sen yok çocuk mocuk olunca ben boşaltırım odayı zaten sen merak etme. daha doğmamış bebeğin yatağı yorganı battaniyesi oyuncakları dolabı perdesi oda süslemeleri minik yelekleri herrşeyi var yaaaa dört koldan istila edildim. çok baskı hissediyorum üstümde.

teşekkürler canım amiiin :)
rakip topikteler mi acep...gerçi bizim rakibimiz olamazlar ama......naniknanik

hangi topic kız o taşa tutalım kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlarrr...nabersiniz?
bakıyorumda amma yemek muhabbeti kaynatmışsınız yahu:)))
bende anca bitirebildim işlerimi çok yogunuz bu aralar...

hoşgeldın canım :)

yaf evet hangi topic buuu.. biliyim bari arada topiclere bakıyorum genelde izliyorum ama dayanamayıp birine bişiler yazdıydım dün. hangisi bende bileyimde çok müdehale etmek istesemde kendimi tutayım bari kaydirigubbakcemile3

ANA SAYFADA BİZİM HEMEN ALTIMIZDA AZIZEE.....SANKI BU KIZ BİZİM TOPİĞE UĞRAMISTI ONCEDEN :1ninca::1ninca:LİSTE TAKTIĞI FALAN VAR...AY BEN DE NE KÖTUYUMkötükedihüsokötükedihüso

AH CANIM OLE OLUNCA ISTESENDE RAHAT OLAMAZSIN...BİZDEDE TAM TERSIYDI BEN KAPTIRMISTIM KENDIMI ESIM ISTEMEZDI KONUSMA BOSVER DERDI AMA HEP İÇİNE ATMIS MEĞER O KADAR HEVESLIYMISKI ....AMA KAFAYI DAĞITIYODU...DUSUNUNCE STRES OLUYO INSAN...:1shok:

ayy kocişim aradı kızlar :kedi:
akşama sana ne pişriiym aşkım başbaşa yemek yiyelim
ellerimle pişricem sana diyo askim menimm yaa :asigim:

telefondakı romantızımden sonra kapatırken ben ne dedim peki aklinialirimsmile
ama mutfağı dağınık bırakma tatlım dün sildim fayansları :roflol: :roflol: :roflol:
acı gerçek erkekler süper mutfak dağıtıyo ben napim sositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay katılıyorum ya bazen yapmasını istesemde yapma diyorum çünkü mutfak temizlemek daha zor oluyo yemek hazırlamaktan
aslında uzaklaştırıyoruz mutfaktan adamalrı ama

Benim ki de aynı valla, benden iyi kıvırıyo temizlik işlerini, hatta her hafta sonu evi o süpürür siler, bütün koltukları kaldırır altını üstünü, süpürgenin ucunu değiştirerek öyle güzel süpürüyo siliyo ki valla, canım kocişim benim yaaaa :asigim:

Eeeee kızlar, nabersiniz bakalım bayanssulusmile ben sabah bi girdim bidaha giremedim, toplantı vardı lab.da bilmiyorumkismile
Bu arada yarın sabah idrar testini yapıp yapmamakta kararsızım biraz CADIARZU , hala kafam karışık, söz verdim biliyorum ama çok da korkuyorum yaaaa eyvahedigeldismile ya negatif çıkarsa eyvahedigeldismile ki kesin öyle çıkacak bilmiyorumkismile

tamam canım..canın nasıl isterse öyle yap..nihayetinde bu senin ve kicişinin kararı..biz o kadarına karışamayız..yani kendi adıma konuşayım..karışmıyorum..iki gün daha bekleriz ... yerimseniben

eşim güzel yemek yapar bak ve sadece bulaşıkları makınaya yerleştirir o kadar
ama hani şu tezgahıda siliveryım demez dese bile bi eksık kalır ben gene de uyarıym
dedim boshayallersmile
o değilde en çok ben işten gelmişim yatmıs oluyorum halim olmuyo o da mesaiye kalmıs
oluyo geç geliyo ona rağmen bakıyorum gelmıs yemegı hazırlmaı benı kaldırıyo nası duygulanıyorum
o zaman var ya ağlayasım geliyo...ama kıyı köşe temizlik hak getire

ay katılıyorum ya bazen yapmasını istesemde yapma diyorum çünkü mutfak temizlemek daha zor oluyo yemek hazırlamaktan
aslında uzaklaştırıyoruz mutfaktan adamalrı ama

ilk evlendiğimizde durum vahimdi ama baya yol katettik :)
bizimki titiz ama öyle dğeil mesela bulaşıkları toparlıyorum tabakları lavaboya koydum
neymıs mutfak lavabosunda tabak neden dururmus asla durmamlıymıs neden dıorm
ben cifliyorum orayı hep diyorum ama mıkropmuş oralar diye resmen vaftiz eidyo tabagı ya
o derece nolcak mutfak lavabosu diyorum dinletemıyorum...mikrop düşmanı garip bişi titizmi pis mi anlamadım naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…