AH CANIM OLE OLUNCA ISTESENDE RAHAT OLAMAZSIN...BİZDEDE TAM TERSIYDI BEN KAPTIRMISTIM KENDIMI ESIM ISTEMEZDI KONUSMA BOSVER DERDI AMA HEP İÇİNE ATMIS MEĞER O KADAR HEVESLIYMISKI ....AMA KAFAYI DAĞITIYODU...DUSUNUNCE STRES OLUYO INSAN...:1shok:
Eeeee kızlar, nabersiniz bakalım bayanssulusmile ben sabah bi girdim bidaha giremedim, toplantı vardı lab.da bilmiyorumkismile
Bu arada yarın sabah idrar testini yapıp yapmamakta kararsızım biraz CADIARZU , hala kafam karışık, söz verdim biliyorum ama çok da korkuyorum yaaaa eyvahedigeldismile ya negatif çıkarsa eyvahedigeldismile ki kesin öyle çıkacak bilmiyorumkismile
Benim ki de aynı valla, benden iyi kıvırıyo temizlik işlerini, hatta her hafta sonu evi o süpürür siler, bütün koltukları kaldırır altını üstünü, süpürgenin ucunu değiştirerek öyle güzel süpürüyo siliyo ki valla, canım kocişim benim yaaaa :asigim:
aynen benimde kociş süper mutfak topluyoben dağınıkım biraz ama o da mutfağa girdimi aç kaldık demektir. bi omleti bile nasıl beceriyosa 1,5 saatte yapıyo.
benim kocam benden güzel yemek yapar ama işte o dağınıklığada benim tahhamlüm yok bi salata bile yapsa heryer batar
tamam canım..canın nasıl isterse öyle yap..nihayetinde bu senin ve kicişinin kararı..biz o kadarına karışamayız..yani kendi adıma konuşayım..karışmıyorum..iki gün daha bekleriz ... yerimseniben
yafff bizdede öyleydiii noldu anlamadım işte geçen ayın sonundada aynısını yaptı şimdide böyle yapmaya başladı. bide istemiyodu güüyaaaa!!! bu istememiş haliyse isteyince ne olcak ben çok merak ediyorum :umursamaz:
dün akşam eşimle konuşurken istiyomusun dedim....
hemde çok dedi.... senağlama senağlama senağlama
ay kendimden çok onu düşünüyorum...
çok isitoyrum onun kucağında ikimizin parçasını görmek... :Saruboceq: :Saruboceq:
dün akşam eşimle konuşurken istiyomusun dedim....
hemde çok dedi.... senağlama senağlama senağlama
ay kendimden çok onu düşünüyorum...
çok isitoyrum onun kucağında ikimizin parçasını görmek... :Saruboceq: :Saruboceq:
elifcim ilk dönemler o kadar zor geiyor ki eşinin yanında olmasını tavsiye ederim
canım bi yolunu bulun bi arada olun sonra istiyosan 10 tane doğur ya ama bak çok
zorluk çekiyosun bide nazının gececeği kimse olmayınca ne kaadr zor olur kimbilir
hayırlsıını iste Allah tan tabıı kı eşinde çok ister ama ne biliym hayırlısı olsun inşallah ya
mafoldumben mafoldumben mafoldumben offf elifff yaaaa çok iyi anlıyorum seni. çok kötü bişey bide o çocuk odasına gidip toplamaya başlayınca deliresim geldi. istemeyen adamın yaptıklarına bak istemiyorum demesinin sebebini anladım benim çok istediğimi biliyo bana istemiyorum diyodu ki olmadığı zaman onunla avunayım diye ama onunda canına tak etti demek mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben offf elifff yaaaa çok iyi anlıyorum seni. çok kötü bişey bide o çocuk odasına gidip toplamaya başlayınca deliresim geldi. istemeyen adamın yaptıklarına bak istemiyorum demesinin sebebini anladım benim çok istediğimi biliyo bana istemiyorum diyodu ki olmadığı zaman onunla avunayım diye ama onunda canına tak etti demek mafoldumben
kızlar varya allah yokluklarını aratmasın herkese versin inşallah Benim kız bazen babannesinde falan yatmaya gidince biz eşimle mal gibi oluyoruz ne yapacağımızı bilemiyoruz resmen insanın canı hiç bir şey istemiyor ev bomboş. diyoruzki olsada kafamızı şişirse sesi bile yetiyor (biraz gevezedirde bizim kız )allah yokluğunu göstermesin
kızlar varya allah yokluklarını aratmasın herkese versin inşallah Benim kız bazen babannesinde falan yatmaya gidince biz eşimle mal gibi oluyoruz ne yapacağımızı bilemiyoruz resmen insanın canı hiç bir şey istemiyor ev bomboş. diyoruzki olsada kafamızı şişirse sesi bile yetiyor (biraz gevezedirde bizim kız )allah yokluğunu göstermesin
kızlar hep gevezedir zaten yaa annemlerde diyolar hep siz gidince ev çok sessizleşti hep sanki siz dolfuruyomuşsunzu gibi zor oluyo diyo :)
ama geçen gün nnoldu bak kelime oyunu varya tv de yarışma ben onu çok sevıyorum babamda cok sever salata karıştırıyodum babamda namazdan gelmişti tv yi açtı sesi duyunca ben elimde salata kasesi içeri koştum sehpada karıştırmaya devam ediyorum annemi çağırdı babam diyo ki bak biz kızımla yarısma izlicez yemeği mutfakta dğeil burda yemek istiyoruz salatayıda al karıştır tmm hadi bakalım diyo annem hönk olmuş durumda oldu canım başka bi arzunuz falan ben tabi gülüyom ay dur ellerimi yıkayım flnyemeği yedik annem dio çay demliyimmi dmele demle yarısmayla ii gider dio ben de dedim ki sinirlendirmek için daha sonra odana çekilebilrisin kızım fln annem nası sinir oldu ama hem gülüyo hem de dio senınde kzın oluyo gör bakalım nası oluyomus aynısı gelicejk basına ayyynısı dio bana eheheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
babamada hep sen şımartıyon zaten dio şaka yaptık tabi canım anneye öle şapilmaz cıss aip :)
canım siz nekadar zamandır istiyosunuz..sorun falan varmı sende yada eşinnde????
valla ben birbuçuk senedir istiyorum ilk evlendiğimizde eşim istemedi sonra karar verdik tamam dedik olsun ama farketmez ne zaman olursa olsun dedik 2. ay tutmuş sonra hastaneye gittik benim çok ağrım vardı doktor dediki kese oluşmuş ama bebek oluşmamış dedi ööle bişiler olmuş yani aldılar. sonrada eşim ben artık istemiyorum dedi hem bakamayız biz bebeğe dedi benim duygularım iyice alt üst oldu. neyse sonra biz yeni ev aldık 3 ay önce ve taşınmadan öncede 1 ay o telaştan korunmamıştık hiç hamile kalamayınca eşim bana bişi demeden hani bu mevzuyu bi daha hiç konuşmadan korunmamaya başladı. hatta ilk defa geçenlerde konuştuk ben diyodum ya yumurtluyomuyum ayarliyim bugün kocişi filan diye size bana dedi ya biz hiç dikkat etmiyoruz ama hani ya hamile kalırsan??? ne yani dedim sen ne demek istiyosun. peki sen niçin korunmuyosun o zaman artık niçin bıraktın dedim bilmem....?? bıraktım işte ne biliyim kafam karışık dedi...... sonrada dün çocuk odasını topluyodu ben soruncamı dank etti acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?