ooooooooooffff offf...çok derin mevzular bunlar... sempatiksalakcinni
ayy pek güzelmiş avatardaki tombiş yerim ben onu
haaa bide şeyi unuttum kürtajdan sonra eşimde kronik sarılık var onun için aşı vuruldum 8 aylık bi süreç zaten sonrada işte korunmadık öyle......... :sm_confused:
karasu yarın test yapmıyacakmı ?
kızlar çok midem bulanıyor öğlen yemeğimide yiyemedim yoksa şeymiyimm
yazık kadınaaa...
babalarda kızlarına çok düşkün oluyorlar nedense
kızlar çok midem bulanıyor öğlen yemeğimide yiyemedim yoksa şeymiyimm
haaa bide şeyi unuttum kürtajdan sonra eşimde kronik sarılık var onun için aşı vuruldum 8 aylık bi süreç zaten sonrada işte korunmadık öyle......... :sm_confused:
yok canım onunda hoşuna gidiyo belli ki yoksa laf söyletirmi o ben 6-7 aylıkken bigün babam gecıkmıs annemde nerdeydın demıs babama....babamda kıskandırcak ya söylemıyomus nerdeydın ya demıs annem gene babamda bana bakarak fasulyede kendını nımetten sanıyo dımı kızım falan demıs benle oynamaya baslamıs annemde yaa öylemı bu akşam fasulyeısz kal o zaman demiş yaptıgı yemekleri dökmüş beni babamın yanında bırakıp yatak odasıan gitmiş üstünü kitleyip yatmıs uyumus ben ağlıyomusum babam kucagına bei almış bak ayşe ağlıyo bak hadi kalk falan diyomus kapıda özür diliyomuş ehehehehehe almamış içeri sabaha kadar onun adı fatoş laf altında kalmaz hiç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmile
adetın yakınmı canım benim adete yakın çok bulantım olurdu :) hep öle sanardım ama regl olurdum sen inşallah hamışsındır :)
çok gecmıs olsun canım banada öel dediler işte bu bebekımde yok kese varmış da bebek yokmuşda alabilirlermısde falan Allah korusun dünyam karardıydı ilkini zaten kaybetmsıtım Allah ım sağlıklı bi şekilde sorunsuzca tekrar versin inşallah canım çok geççmiş olsun
ben ilaç kullandığımdan dr hamile kalma dedi bizde bu ay korunmadan 2 kez yapmış bulunduk bilemiyorum artık
sizin aile baya bi matrak yanii.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bi zararı olurmuymus ki ?
Öyledir :) bak dedem 80 yaşlarında falan gülmekten kırar geçirir kaydirigubbakcemile3
bide yaş 80 ama boy hala 1,90 eğilme bükülme yok ten rengi esmer saçlar böle grimsi
omuzlar geniş çok yahuşuhlu yaauu dedem die sölemıom kaydirigubbakcemile3
20 yaşındayken kaçırmış babannemi ve babannemd e 28 yaşlarında falanmış annem hala takılır
baba sen mi annemi kaçırdın , yoksa annem mi seni kaçırdı diye kaydirigubbakcemile3
bilmiyorlar hiç denememişler ilk 3 ay önemli dedi bebek gelişimi için belki zararı olur hamile kalmadanda en az2 ay önce bırak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?