Kızlar dün akşam benim kasıklarıma çok felaket sancılar girdi, ayakta duramadım, annemlerden döner dönmez yatağa attım kendimi bilmiyorumkismile ne oldu bilmiyorum ama içerde bişeyler oluyo buna eminim, yani üşütme sancısı falan değildi bu bilmiyorumkismile
Yarın test yapmayı ben de çok istiyorum, hele çift çizgiyi görmek için deliriyorum ama çok da korkuyorum eyvahedigeldismile
Pazartesiyi bekliyim en iyisi yaaaa yerimseniben
antidepresan ve bağımlılık için kullanuılan bir ilaçne ilacı kullanıyosun canım sen??
hormon tahlili..yumurtlama sorunun falan yoksa..yakındır seninde...hiç merak etme..karasu versin müjdeyi..önümüzdeki ayda biz gidelim peşinden.. yerimseniben
hıhım yok yok bişeyim doc. bana çok sağlıklısın çok elverişli hamile kalmaya vucudun dedi ama eşimin sorunu varmı onu bilmiyoruz. doktor dediki 1 sene sonra ona bakarız dedi
Aaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yapacam beeeeeee :lepi: nolcak ki negatif çıkarsa bidahaki aya tekrar deneriz napalım yerimseniben ucunda ölüm yok ya bayanssulusmile
anladım canım..geçmiş olsun...antidepresan ve bağımlılık için kullanuılan bir ilaç
ayy sabredemiyorum eminim bebiş var ama sen bilirsin biz okadar ısrar ettik tabi senin elindeki birşey test yapmak:uhm:Kızlar dün akşam benim kasıklarıma çok felaket sancılar girdi, ayakta duramadım, annemlerden döner dönmez yatağa attım kendimi bilmiyorumkismile ne oldu bilmiyorum ama içerde bişeyler oluyo buna eminim, yani üşütme sancısı falan değildi bu bilmiyorumkismile
Yarın test yapmayı ben de çok istiyorum, hele çift çizgiyi görmek için deliriyorum ama çok da korkuyorum eyvahedigeldismile
Pazartesiyi bekliyim en iyisi yaaaa yerimseniben
Aaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yapacam beeeeeee :lepi: nolcak ki negatif çıkarsa bidahaki aya tekrar deneriz napalım yerimseniben ucunda ölüm yok ya bayanssulusmile
heh..işte karasudan beklenen harekettttttttttt............ :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hadi hayırlısı
bilmiyorlar hiç denememişler ilk 3 ay önemli dedi bebek gelişimi için belki zararı olur hamile kalmadanda en az2 ay önce bırak dedi
aaa.. akannehir ay büyük konuşmıyım..ben hep yadırgamışımdır..bayanların büyük olmasını... fisfisfis
Ama yarın sabah topiği ağlayarak açarsam beni teselli etmek için burda olacan mı :gitme: ben sabah 7 de okuldayım, gelir gelmez de topikteyim valla yerimseniben artık topiğin kapılarını ağlayarak mı açarım çığlıklar atarak mı Allah bilir kaydirigubbakcemile3
bu gece bol bol dua edelim yarın cuma mübarek gün inşalah çığlık atacağız
İnşallah canım olumunekankayizsmile ama benim gerçekten çok fazla umudum yok, çünkü daha iğneden sonra 12. gün oluyo, yani varsa bile idrarda çıkmayabilir bence bilmiyorumkismile ama çıkarsa mucize olacak benim için delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?