Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay ne inatçısın yaaaaaaaaaaa.............. :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

hormon tahlili..yumurtlama sorunun falan yoksa..yakındır seninde...hiç merak etme..karasu versin müjdeyi..önümüzdeki ayda biz gidelim peşinden.. yerimseniben

hıhım yok yok bişeyim doc. bana çok sağlıklısın çok elverişli hamile kalmaya vucudun dedi ama eşimin sorunu varmı onu bilmiyoruz. doktor dediki 1 sene sonra ona bakarız dedi

Aaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yapacam beeeeeee :lepi: nolcak ki negatif çıkarsa bidahaki aya tekrar deneriz napalım yerimseniben ucunda ölüm yok ya bayanssulusmile

hıhım yok yok bişeyim doc. bana çok sağlıklısın çok elverişli hamile kalmaya vucudun dedi ama eşimin sorunu varmı onu bilmiyoruz. doktor dediki 1 sene sonra ona bakarız dedi

oooo....süpeeeerrrr... kaydirigubbakcemile5 inş.eşindede yoktur...

Aaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yapacam beeeeeee :lepi: nolcak ki negatif çıkarsa bidahaki aya tekrar deneriz napalım yerimseniben ucunda ölüm yok ya bayanssulusmile

heh..işte karasudan beklenen harekettttttttttt............ :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hadi hayırlısı

ayy sabredemiyorum eminim bebiş var ama sen bilirsin biz okadar ısrar ettik tabi senin elindeki birşey test yapmak:uhm:

ben sana söylemişmiydim..benim teyzemin gelinide o ilaçlardan kullandı..ve şuan hamiş..5-6 aylıkmı ne..hemde ilk ayında kaldı..adeti 4 gün geçince yaptı..çıktı hemen..yani senden çok umutluyum ben..bilmiyorum..yarın sabah yapıcaksın dimi...???

heh..işte karasudan beklenen harekettttttttttt............ :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hadi hayırlısı

Ama yarın sabah topiği ağlayarak açarsam beni teselli etmek için burda olacan mı :gitme: ben sabah 7 de okuldayım, gelir gelmez de topikteyim valla yerimseniben artık topiğin kapılarını ağlayarak mı açarım çığlıklar atarak mı Allah bilir kaydirigubbakcemile3

bilmiyorlar hiç denememişler ilk 3 ay önemli dedi bebek gelişimi için belki zararı olur hamile kalmadanda en az2 ay önce bırak dedi

anladım canım e hayırlısı olsun diyelim o zaman :uhm:

aaa.. akannehir ay büyük konuşmıyım..ben hep yadırgamışımdır..bayanların büyük olmasını... fisfisfis

ya çok isteyen varmış babannemi babası vermıyomus kimseye babannemınde canına tak etmıs
ehh 28 yasıma geldım yuh yani falan olmuş bakmıs dedemın de ilgisi var anlaşmışlar
bi sabah dedem atla tüfekle gelmiş babannemi almış kaçmış 8 çocukları olmuş
4 ü hayatta....sanırım babam ya 7. yada 8. çocukları :)

dedem çocuklarına hep okuma yazma kuran kendisi öğretmıs hiç dövmemiş dövmekle
adam adam olmaz demiş babam bize anlatır ve bize hiç vurmmaıştır da ve aynı dedem
gibi okuma yazma ve kuranı da kendisi öğretti okula başlamadan önce :)

böyle işte yaa he evet ama erkeğin küçük olmasına bende karsıyım düşünsene zaten
çocuk gibi oluyo erkekler bi de kaç yaş küçük olcak bende büyük konusmayımda yok anam yok uğralışmaz valla boshayallersmile sonra bide onu büyütmeye ugrscan falan

heyyyy..diğer kızlar niye susuyosunz..karasu yarın test yapıcak..kaldırın koca k-çlarınızı dostummm... klava: klava: :sm_cool: :sm_cool:

ayy karasu vallahi çok heyecanlıyım yaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
nolcak acaba sabah idrarrıyla yap ama tamam mı negatif çıkarsada üzülme
kırmızı kalem al sen çiz ciddiye alma testi yürüsün gitsin tetsi sallayan kim öle de tamam mı ?

ay karasu öyle deme yaaaaa... senağlama senağlama kötü oldum şimdiiiiii.....ve tırstım..yapmasanmıki..bekleyelimmi 12sini... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

bu gece bol bol dua edelim yarın cuma mübarek gün inşalah çığlık atacağız

İnşallah canım olumunekankayizsmile ama benim gerçekten çok fazla umudum yok, çünkü daha iğneden sonra 12. gün oluyo, yani varsa bile idrarda çıkmayabilir bence bilmiyorumkismile ama çıkarsa mucize olacak benim için delikafadulden

heh onu soracaktım..şüpheli ilişkinin üstünden kaç gün geçmiş oluyo yarın???????12mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…