Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yav öldüm gülmekten
leyla hamileymiş diye bi yazı okudum sonra işim vardı ona bakarken aklım leylada kaldı kim bu diye dönüp baktığımda kendi halime güldüm valla
ay çok yaşayın emi kızlar siz yine kaynatmışınız kız siz çalışmıyonuzmu akşamları ne işiniz var burda

bi yorumda ben yazayım şu ilk geceden hamile kalanlara anlamadım gitti nasıl oluyo bu
benim yengem evlendi ilk geceden ilk çocuğu oldu sonra korundu ikincisini düşünmeye karar verdiler daha düşünürken hamile kaldı ikiside kız oldu üçüncüsü erkek olur diye tekrar korunmayı bıraktlar eneında hamile kaldı gene yav ama 3.kız oldu iiimikaydirigubbakcemile3

bence herkes ortamına göre sabırla imtihan ediliyo bizde bekleyerek imtihan ediliyoruz bence rabbim sabrımızı ölçüyo.ama ben şuna inanıyorumki çocuk aldıranlarda inançlarıyla imtihan ediliyolar çünkü çok günah değilmi cana kıymak heleki biz bulamıyoken bide bizim ağımızı alıyolar valla

Vay anasını beeee, bu işin bi sırrı mı var da biz bulamadık nedir? Bi uğraşıyoz uğraşıyoz aylarca olmuyo, millet kazara hamile kalıyo yawww :çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

doktora gidin ama.. eğer bir problem yoksa tüp yapmıolar... sen çok istiyosan kendi paranla yaptırıyosun tüpü.. yani sigorta ödeme yapmıo...

yengeni getirsene dövelim... :mymeka:sırnaşık şey

günaydın canım sana
valla bende sabahtan beri dün akşam kaynattıklarını okuyorum anca yazmaya fırsat buldum

sağol canım...
malesef her sabah böle oluyor ve böyle olunca muhabete giremiyorum
sanki senin ne işin var çık git, seni görmüyoruz bile ...... anlıyorum
bundan sonra sadece takip edeceğim reglimin gelip gelmediği dışında yazmayacağım
nasıl olsa cvp veren yok sadece konuyu açan arkadaş benim adımı listeye ekledi ona saygımdan gelişmelerden başka birşey yazmayacağım

evet ıyı fıkır de zannedersem ben gecırdım yumurtlama donemını ama alıcam aklıma yattı

üzme kendini sen herkes belki başa dönüp okumuyordur yazılanları bak ben sabahtan beri okuyorum anca günaydın diyebildim takma sen boşver müsait oldukça gel muhabbet ederiz biz:1hug:

the fts canım hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha hayırlıdır inş kırmızıları görürsün hadi bakalım.
kıymetini bil bak her zaman böyle kırmızı isteyen olmazyerimseniben

oh ya ne güzel istedikleri zaman bebek yapabiliyolar..bizde yırtınıyoruz bebek yapmak için...lmaz: çok kızdım şimdi bak.. :1rolleyes: Allah bize de nasip etsin inşallah...

tatlım neden öyle diyosun yaa, aşk olsun, ben de kaç gündür sadece sabahları bi günaydın deme fırsatı bulabiliyorum, burda hepimiz birbirimiz için varız, bu günlerde bu tür şikayetler çok duyuyorum noluyo bu topiğe böyle yaa nazar değdi valla, böyle alınganlıklar göstermeyin lütfen :1hug:

doktora gidin ama.. eğer bir problem yoksa tüp yapmıolar... sen çok istiyosan kendi paranla yaptırıyosun tüpü.. yani sigorta ödeme yapmıo...

yengeni getirsene dövelim... :mymeka:sırnaşık şey

:roflol::roflol:

canım dün akşam sexi ve azgın oldum hani parolaya uydum ama bi değişiklik vardı yav
her gece peşimden kovalayan kocamı dün gece ben kovaladımCADIARZU

:roflol::roflol:

canım dün akşam sexi ve azgın oldum hani parolaya uydum ama bi değişiklik vardı yav
her gece peşimden kovalayan kocamı dün gece ben kovaladımCADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Valla benim de adetim daha dün bitti, kocişim dün gece çok koştu peşimden ama ben kaçtım, çünkü 10. güne kadar cinsel perhiz uygulayacam ki spermler azalmasın, ama 10. günden sonra gün aşırı ben koşucam onun peşinden öyle görünüyo :kedi:
Valla sexi, azgın, cilveli, kuduruk ne yol varsa denicez artık, bu yolda herşey mübah kaydirigubbakcemile3

ama öyel 2 haftadır burdayım ve ne yassam kendi kendime yazıp bekliyorum...
neyse dediğim gibi sadece takipçiyimm
alınganlık dedinya normal burası hamile adaylarının topiği alınganlık mutlaka olurdelikafadulden

üzme kendini sen herkes belki başa dönüp okumuyordur yazılanları bak ben sabahtan beri okuyorum anca günaydın diyebildim takma sen boşver müsait oldukça gel muhabbet ederiz biz:1hug:
:1hug:

mafoldumben ay nolur kendi adıma özür dilerim.. bir an önce işbaşı yapıyım diye en dikkat çeken mevzulara 3-5 yanıt verip susuyorum genelde... ama gerçekten kasti değil.. lütfen katılımını esirgeme bizden... mafoldumben

:1hug:

kaydirigubbakcemile3 o da doğru , ama sen yine de gel muhabbete :teselli: ben de çok sık giremiyorum son günlerde ama aklım hep burda sositososito

sırnaşık şey sırnaşık şey kız sendemiii:)) bende kaçıyorum uykum geldi yorgunum deyip:))
10.günü bekliyorum...o güne hazırlık yapıyorum..intden en seksi kıyafetlere bile bakıyorum...biz de az değiliz hani...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…