Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne alıosunuz? o ne? :uhm:

Ovulasyon testi canım,ben de almayı düşünüyorum bu ay, eczaneye sordum, 5 tane varmış içinde, 27 milyon dedi, pahalı geldi hala kararsızım ama almak da istiyorum , son zamanlarda siklusum çok değişti çünkü tahmin edemiyorum yumurtlama günlerimi fisfisfis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Afrodizyak etkili parfüm aldım, 10. güne kadar kullanmicam ben, bakalım inşallah zamanı geldiğinde işe yarar :kedi: sonra daaaaaaaaa.......) KORKULUR BİZDEN VALLA, YAZIK KOCİŞLERE

Son düzenleme:

boşverin arkadaşlar beni daha önemli konular var
bebişlerimiz için burdayız...
çok rica ederim özür beklemiyorum kimseden sadece içimde kalmasın yazyım dedim
takipdeyim bütün yazılanları dikkatle oluyorum okuyacağım

kaydirigubbakcemile3 o da doğru , ama sen yine de gel muhabbete :teselli: ben de çok sık giremiyorum son günlerde ama aklım hep burda sositososito

:):1ninca: takipteyimmm

desene biz bu ay bayagı hazırlık içerisindeyiz... kaydirigubbakcemile3 onların canına minnet valla...eminim çok etkilenicekler...

valla ben kaçamıyorum bu aralar kocişimden elim mahkum sonra küser felan mazallah gider benim bi hafta
deli gibi çıkıyorum karşısına anlıyodur kesinde çaktırmıyorum yumurtlama günüm geldiğini yerimseniben

canım ya acaba bendemi alsamki benim adet günüm çok şaştı geri gidip duruyorum hemde öyle böyle değil kaçırırım diye korkuyorum yumurtlıycağım günü

desene biz bu ay bayagı hazırlık içerisindeyiz... kaydirigubbakcemile3 onların canına minnet valla...eminim çok etkilenicekler...

kızlar düşünsenize bizler hamiş kalmışız bu ay (inş) sonra kocaların yanına yaklaşmıyomuşuz e artık onlarda bize cephe olsun diye bi site kurarlar heralde:roflol:

canım ya acaba bendemi alsamki benim adet günüm çok şaştı geri gidip duruyorum hemde öyle böyle değil kaçırırım diye korkuyorum yumurtlıycağım günü

Canım benim de hep öne geliyo adetim, bu ay 5 gün öne attı, artık şaşırdım günlerimi, anlayamıyorum da çatlama gününü, almayı düşünüyorum açıkçası, %99 kesin sonuç diyolar ama 5 tanecik teste de 27 milyon çok geldi bana ne biliyim, ondan kararsız kaldım biraz, 10. gün yapmaya başlasam 15. gün biter kafamçokkarıştı

su......... canım nasılsın yorum yapmıyon sanırım yazılanları okuyosun. nasıl gidiyor hamişlik..
.
kızlar.......... bu arada ben işteyim ama işlerden ara sıra kaçıyorum yanınıza.... okuyup yakalanmamak için hemen kapatıyom.arada acıyom işte.sizlerleyim hep yane :)))

öncelikle doktora git 1 yıl geçsin yine olmazsa düşün bunu canım stresten uzak kal

the fts canım hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha hayırlıdır inş kırmızıları görürsün hadi bakalım.
kıymetini bil bak her zaman böyle kırmızı isteyen olmazyerimseniben

gelsin artık gelsinnnn öktürücüde kullanıyom gelsinnnnn kafamçokkarıştı

öncelikle doktora git 1 yıl geçsin yine olmazsa düşün bunu canım stresten uzak kal

canım kafana takma düşünmemeye çalıs, takarsan devamlı gelsin dersen gelmeye bilir sekerim stresten.

mantıklı ama ona paramı dayanır ya benimde kafam karıştı şimdi diğer türlüde anlamıyorum yumurtlama günümü her gün hergünde olmuyo:kedi:

kıslar süpersiniz vallaakaydirigubbakcemile3 bu arada yumurtanın kolay çatlaması için incir ve havuçta yeyinn.isterseniz nette kür şeklinde uygulama tarifide var.ben bi bakın deriimmm:jeyyar: kocayada keçiboynuzu diyolar ama e bilemiyorum yaniCADIARZU

mantıklı ama ona paramı dayanır ya benimde kafam karıştı şimdi diğer türlüde anlamıyorum yumurtlama günümü her gün hergünde olmuyo:kedi:

canım bu test nettede gitti gidiyordada varmış sanki.bi ara öle bişi yazmıştı kızlara.s hem içinde daha çok varmış ve daha ucuzmuşş

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bi topikte okumuştum.hamilelik olmadığında adetin gelmesi için bazı doktorlar ilişkiye girin diyomuş.bi kaç kişi denemiş işe yarıyomuş...CADIARZU

canım bi topikte okumuştum.hamilelik olmadığında adetin gelmesi için bazı doktorlar ilişkiye girin diyomuş.bi kaç kişi denemiş işe yarıyomuş...CADIARZU

ewet kesinlikle işe yarıyor..bu doktor tavsiyelerine uymak lazım...bende öle yapıyordum ilk başlarda çocuk düşünmediğimiz zamanlar adet olmadıysam ilişkiye girdiğimde bakıyodum o gün yada ertesi gün adet olmuşum..

Evet günü geçip de sabırsızlananlar denesin, işe yarıyosa biz de yapalım sositososito
Bu arada bizim çalışmalar 26.sında başlıyo kızlar, ben sabırsızlanmaya başladım, Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…