ne alıosunuz? o ne? :uhm:
sırnaşık şey sırnaşık şey kız sendemiii:)) bende kaçıyorum uykum geldi yorgunum deyip:))
10.günü bekliyorum...o güne hazırlık yapıyorum..intden en seksi kıyafetlere bile bakıyorum...biz de az değiliz hani...zemuszemus
mafoldumben ay nolur kendi adıma özür dilerim.. bir an önce işbaşı yapıyım diye en dikkat çeken mevzulara 3-5 yanıt verip susuyorum genelde... ama gerçekten kasti değil.. lütfen katılımını esirgeme bizden... mafoldumben
:1hug:
kaydirigubbakcemile3 o da doğru , ama sen yine de gel muhabbete :teselli: ben de çok sık giremiyorum son günlerde ama aklım hep burda sositososito
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Afrodizyak etkili parfüm aldım, 10. güne kadar kullanmicam ben, bakalım inşallah zamanı geldiğinde işe yarar :kedi: sonra daaaaaaaaa.......) KORKULUR BİZDEN VALLA, YAZIK KOCİŞLERE
Ovulasyon testi canım,ben de almayı düşünüyorum bu ay, eczaneye sordum, 5 tane varmış içinde, 27 milyon dedi, pahalı geldi hala kararsızım ama almak da istiyorum , son zamanlarda siklusum çok değişti çünkütahmin edemiyorum yumurtlama günlerimi fisfisfis
:roflol::roflol:
canım dün akşam sexi ve azgın oldum hani parolaya uydum ama bi değişiklik vardı yav
her gece peşimden kovalayan kocamı dün gece ben kovaladımCADIARZU
desene biz bu ay bayagı hazırlık içerisindeyiz... kaydirigubbakcemile3 onların canına minnet valla...eminim çok etkilenicekler...
canım ya acaba bendemi alsamki benim adet günüm çok şaştı geri gidip duruyorum hemde öyle böyle değil kaçırırım diye korkuyorum yumurtlıycağım günü
Canım çok soru sordum ama siz nezamandır istiyordunuz? Uzun zaman oldu mu? Biz daha 5 aylık evliyiz ve hiç korunmadık, çok da herşeye dikkat etmemize rağmen olmuyo, bu ay da olmazsa, önümüzdeki aya eşime de bi baktırıp olmazsa tüpü denemek istiyorum ben de, fazla beklemek istemiyorum( çok mu erken davranıyorum acaba yaa ( gerçi tüpü ne gibi sorunlar olduğunda yapıyolar onu da bilmiyorum yaa, çaresizlikten ne düşüneceğimi şaşırdım işte :sinifsinif:
the fts canım hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha hayırlıdır inş kırmızıları görürsün hadi bakalım.
kıymetini bil bak her zaman böyle kırmızı isteyen olmazyerimseniben
öncelikle doktora git 1 yıl geçsin yine olmazsa düşün bunu canım stresten uzak kal
gelsin artık gelsinnnn öktürücüde kullanıyom gelsinnnnn kafamçokkarıştı
Canım benim de hep öne geliyo adetim, bu ay 5 gün öne attı, artık şaşırdım günlerimi, anlayamıyorum da çatlama gününü, almayı düşünüyorum açıkçası, %99 kesin sonuç diyolar ama 5 tanecik teste de 27 milyon çok geldi bana ne biliyim, ondan kararsız kaldım biraz, 10. gün yapmaya başlasam 15. gün biter kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Valla benim de adetim daha dün bitti, kocişim dün gece çok koştu peşimden ama ben kaçtım, çünkü 10. güne kadar cinsel perhiz uygulayacam ki spermler azalmasın, ama 10. günden sonra gün aşırı ben koşucam onun peşinden öyle görünüyo :kedi:
Valla sexi, azgın, cilveli, kuduruk ne yol varsa denicez artık, bu yolda herşey mübah kaydirigubbakcemile3
mantıklı ama ona paramı dayanır ya benimde kafam karıştı şimdi diğer türlüde anlamıyorum yumurtlama günümü her gün hergünde olmuyo:kedi:
kıslar süpersiniz vallaakaydirigubbakcemile3 bu arada yumurtanın kolay çatlaması için incir ve havuçta yeyinn.isterseniz nette kür şeklinde uygulama tarifide var.ben bi bakın deriimmm:jeyyar: kocayada keçiboynuzu diyolar ama e bilemiyorum yaniCADIARZU[/
hmm güzel fikir keçiboynuzu...uygulamak lazım kaydirigubbakcemile3 saol canım önerin için...
öncelikle doktora git 1 yıl geçsin yine olmazsa düşün bunu canım stresten uzak kal
gelsin artık gelsinnnn öktürücüde kullanıyom gelsinnnnn kafamçokkarıştı
canım bi topikte okumuştum.hamilelik olmadığında adetin gelmesi için bazı doktorlar ilişkiye girin diyomuş.bi kaç kişi denemiş işe yarıyomuş...CADIARZU
canım bu test nettede gitti gidiyordada varmış sanki.bi ara öle bişi yazmıştı kızlara.s hem içinde daha çok varmış ve daha ucuzmuşş
ewet kesinlikle işe yarıyor..bu doktor tavsiyelerine uymak lazım...bende öle yapıyordum ilk başlarda çocuk düşünmediğimiz zamanlar adet olmadıysam ilişkiye girdiğimde bakıyodum o gün yada ertesi gün adet olmuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?