Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hosgeldın canım benım nasılsın sen 14. haftana gırmıssın hala devam mı edıyo bulantın yaaaa ınsallah en kısa zamanda geçer ınsallah senın kızın olacak galıba bana öyle gelıyo nedense

hoşbulduk canım ben geçecek diye beklerken daha kötü olmaya başladım hayırlısı artık
benimde içime kız doğuyorda rüyamdada kız görüyom hep rüyadakinin tersi olurmuş diyolar bnede anlamadım
hiç farketmez valla ikiside benim olmıycakmı nasılsa

günaydın kontes hoşgeldin :)

ah desene benım gibi geç geçicek bulantın 14. haftanda bitsin gecer sanırım benım öyle
olmsutu ama Allah yardımcın olsun canım :)

yavas yavas rengımız ortaya cıkıo kımı mavi kımı pembiş yarın belli olurmu acaba
sizin cinsiyet hemen değiştitiriz tickeri :)

günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan

günaydın mercancım hoşgeldin :1hug:

günaydaın sanada canım hoşgeldin... :1hug:
cinsiyetinimi öğreniceksin canım yarın doktora gittiğinde?

e olacak o kadar ..ilk defa baba oluyo... Kaydirigubbakcemile3
tinker o sayfayı okudum..süt kullanmayın diyo..sadece polen ve bal diyo.. :uhm:

vallahi bilmiyom ki...arı sütü de çok faydalı ama benim okuduğum yerdede üçü diyodu...ben başka siteleri de karıştırmıştım ama...

günaydın mercancım hoşgeldin :1hug:

günaydaın sanada canım hoşgeldin... :1hug:
cinsiyetinimi öğreniceksin canım yarın doktora gittiğinde?

yarın ikili test için gidiyorum canım sabahtan ben bebişimi görcem için daha çok heyecanlıyım bi aydır görmedim sıpayı öğleden sonrada kendi doktorumda randevum var söylermi bilmiyorum napalım bekleriz söylemesede

AY CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENIN BELKI BELLI EDER CINSIYETINI AMA BANA KIZ DOGUYO SENINKI...boshayallersmile

aa ne kadar uygunmuş :) burada denizden kmlerce uzak 2+1 ev kiraları bilem 600 den başlıyo :)

o mütahitle anlaşma durumu bizdede var canım kayınvalidemler vercekler evlerini aynen
dediğin gibi yenılesen bi dert yenılmesen bi dert ama artık kararı verildi çok şükür
benim babamda inşaat ustasıdır bu arada heuu sölim :) temelden alır yapar verir binayı :)

canım sonradan daha kötü yerlere daha çok söylenince bizede uygun geldi..eşimin tarafı bi apartman hep akraba..zamanında biri itiraz etmiş..mütahit için.evi yeni yaptırdım demiş..şimdide alsa diye bakıyolar..ne güzel belkide şimdiye mis gibi yapılmış olacaktı.denizede sıfır gibi..harika olacaktı...bilmiyorum yaa..bitane çatı katı var..orası iyiydi..ama mutfağı tam girişte..çokta güzel güneş alıyo..kiraya çalışmak istemiyoruz..bizim evi öğrenciler tutuyo genelde.. hayırlısı..rtabbim elbet bi kapı açar..
boshayallersmile

günaydın kızlar herkese
tinkercım oğlun oluyomuş canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin
bu arada karasudan haber varmı kızlar çok merak ettim geçmişide okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…