hosgeldın canım benım nasılsın sen 14. haftana gırmıssın hala devam mı edıyo bulantın yaaaa ınsallah en kısa zamanda geçer ınsallah senın kızın olacak galıba bana öyle gelıyo nedense
günaydın ben geldimmmm:dance:
tinkerbell oğluşun oluyomuş tatlım hayırlı olsun allah kucağındada sağlıkla almayı nasip etsin canım benimm
bende yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım bebekim benden daha heyecanlı galiba iki gündür beni mahvediyooo:bbo:
günaydınlar herkeseopuyorumnanaktan
tinkerbell oğluşun oluyomuş tatlım hayırlı olsun allah kucağındada sağlıkla almayı nasip etsin canım benimm
bende yarın doktora gidiyorum çok heyecanlıyım bebekim benden daha heyecanlı galiba iki gündür beni mahvediyooo:bbo:
e olacak o kadar ..ilk defa baba oluyo... Kaydirigubbakcemile3
tinker o sayfayı okudum..süt kullanmayın diyo..sadece polen ve bal diyo.. :uhm:
vallahi bilmiyom ki...arı sütü de çok faydalı ama benim okuduğum yerdede üçü diyodu...ben başka siteleri de karıştırmıştım ama...
günaydın kontes hoşgeldin :)
ah desene benım gibi geç geçicek bulantın 14. haftanda bitsin gecer sanırım benım öyle
olmsutu ama Allah yardımcın olsun canım :)
yavas yavas rengımız ortaya cıkıo kımı mavi kımı pembiş yarın belli olurmu acaba
sizin cinsiyet hemen değiştitiriz tickeri :)
günaydın mercancım hoşgeldin :1hug:
günaydaın sanada canım hoşgeldin... :1hug:
cinsiyetinimi öğreniceksin canım yarın doktora gittiğinde?
hafta sonu fikir edinmek için ev baktık kızlar..yeni yapılan evler var eşimin evinin orda...deniz manzaralı..3+1..HARİKAAAA....ama kiraa 750...bize çok yani...eşimin evide çok eski..mütahit alma durumları var..yani içini yaptırıp oturayım desen..mütahit alırsa yazık olacak masrafımıza..ne yapsak bilemedik..bi an önce mütahitle anlaşsalar barim...
yaaa karasu kaçta gelirkiiiiiiii...... eyvahedigeldismile
aa ne kadar uygunmuş :) burada denizden kmlerce uzak 2+1 ev kiraları bilem 600 den başlıyo :)
o mütahitle anlaşma durumu bizdede var canım kayınvalidemler vercekler evlerini aynen
dediğin gibi yenılesen bi dert yenılmesen bi dert ama artık kararı verildi çok şükür
benim babamda inşaat ustasıdır bu arada heuu sölim :) temelden alır yapar verir binayı :)
evt inş.benimde yarın belli olacaksa kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?