Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Geldim kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:içelim:
Geldim kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kız günaydın diyene kadar sonucu söyleeeeeeeeee............. klava:

Valla sonuç yok henüz :hulya: adet olmadım, ama testte yaptırmadım, bugün gidicektim test için ama kocişle dün akşam konuştuk bi karar verdik, test yaptırmicaz hemen, adetin gelmesini beklicez bikaç gün daha, negatif sonuç almaktan çok kotkuyoruz çünkü, adet gelirse okadar etkilenmeyiz heralde bilmiyorumkismile
Ama bana kızmayın nolur, siz bile okadar meraklanıyosunuz ki bi de benim içinde bulunduğum stresi bi düşünün, hayal kırkıklığına uğramaktan çok korkuyorum kızlar, nolur beni anlayın :gitme:

çatladık burda hoşgeldin...

Canımcım oğluşun oluyomuş alkisalkisalkis ay çok sevindim valla , ben hep senin oğlun olucanı düşünmüştüm zaten, ayşenin kızını da tutturdum senin oğlunu da, kendime de kız düşünüyorum hep ama bakalım onu tutturabilecem mi boshayallersmile

neeeeeeee..........sana inanmıyorummm..neyse kocişle senin kararın..saygı duyuyoruz tabiki... boshayallersmile

canım düşüncene saygı duyuyorum ve gerçekten seni çok iyi anlıyorum... biz burda meraktan çatlıyoruz ama tabiki sende çok merak ediyorsun ki test yapmamak için o kadar kendini tutuyosun varsın olsun biraz daha bekleyelim nolucak...inşallah hepimize büyük bir süpriz olur...bu bekleyişin sonu büyük sevinçelerle sonlanır inş...

CANIM SAĞOL EVET TAHMINLERINIZ TUTTU...BU ARADA BIZIM NE HISSETTIGIMIZ DEGIL SENIN VE KOCANIN KARARI DAHA ONEMLI IYI DUSUNMUSSUNUZ....SIZIN ICIN HAYIRLISI OLSUN KENDINI SIKMA RAHAT BIRAK COK STRES YAPARSAN ADET OLCAKSAN BILE OLMAZSIN...AMA GUZEL SEYLER DOGUYO ICIME BILMIYORUM...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Teşekkür ederim kızlar boshayallersmile bugünlerde sizin desteğinize herzamankinden daha çok ihtiyacım var inanın bilmiyorumkismile şu bikaç gün ancak sizinle kafamı dağıtıp atlatırım bu stresi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…