günaydın kızlar herkese
tinkercım oğlun oluyomuş canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin
bu arada karasudan haber varmı kızlar çok merak ettim geçmişide okuyamadım
günaydınnnnnn :))
Geldim kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
karasu nun msnide kapalı nerde acaba yaaa
Geldim kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
geldim kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan günaydııııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:içelim:
kız günaydın diyene kadar sonucu söyleeeeeeeeee.............klava:
çatladık burda hoşgeldin...
eh karasu aşkolsun..çatlattın yani... :dilcikar: :dilcikar:
eh karasu aşkolsun..çatlattın yani... :dilcikar: :dilcikar:
Valla sonuç yok henüz :hulya: adet olmadım, ama testte yaptırmadım, bugün gidicektim test için ama kocişle dün akşam konuştuk bi karar verdik, test yaptırmicaz hemen, adetin gelmesini beklicez bikaç gün daha, negatif sonuç almaktan çok kotkuyoruz çünkü, adet gelirse okadar etkilenmeyiz heralde bilmiyorumkismile
Ama bana kızmayın nolur, siz bile okadar meraklanıyosunuz ki bi de benim içinde bulunduğum stresi bi düşünün, hayal kırkıklığına uğramaktan çok korkuyorum kızlar, nolur beni anlayın :gitme:
Valla sonuç yok henüz :hulya: adet olmadım, ama testte yaptırmadım, bugün gidicektim test için ama kocişle dün akşam konuştuk bi karar verdik, test yaptırmicaz hemen, adetin gelmesini beklicez bikaç gün daha, negatif sonuç almaktan çok kotkuyoruz çünkü, adet gelirse okadar etkilenmeyiz heralde bilmiyorumkismile
Ama bana kızmayın nolur, siz bile okadar meraklanıyosunuz ki bi de benim içinde bulunduğum stresi bi düşünün, hayal kırkıklığına uğramaktan çok korkuyorum kızlar, nolur beni anlayın :gitme:
Canımcım oğluşun oluyomuş alkisalkisalkis ay çok sevindim valla , ben hep senin oğlun olucanı düşünmüştüm zaten, ayşenin kızını da tutturdum senin oğlunu da, kendime de kız düşünüyorum hep ama bakalım onu tutturabilecem mi boshayallersmile
Kızma nolur, çok korkuyorum beni de alayın eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?