ALLAH sabırlar versin kocişine zor valla o stres altında da nasıl olacaksa bilmiyorumkismilegünaydın kızlarrr.. ben cmt günü kırmızı kartı yedim.listeden silebilirsiiniz beniyeni tarihimi bilmiyorum artık..sapıttı iyice. şu an da kocişim hastanede sperm testi yaptırıyor.ve çok zor şartlar altında.git tuvalete orda yap demişler.çok kızdım çoook.. aradım telden yardımcı olayım diye,konuşamadık bile (
daha yapamamış bile,her yer dolu diyo..üff yaa,bi bitse de rahatlasak.bende burda çok gerildim.
ayy çok zor yaa... :1no2: bu ay ben klomen kullanırsamda olmazsa..öbür ay benim kocişede yaptırcaz... eyvahedigeldismile
meraba canım..hoşgeldin..slmmm kızlarrr..
sucum,oba ciğdem,derya,elson,süperiyisi,naneşeker, hepinize merhaba nasılsınızzzzzz..opuyorumnanaktan
meraba canım..hoşgeldin..
slmmm kızlarrr..
sucum,oba ciğdem,derya,elson,süperiyisi,naneşeker, hepinize merhaba nasılsınızzzzzz..opuyorumnanaktan
çok mutsuzum kızlar yaaa... bugün içimdeki o umutda yoook...kocişle pek iyi değildi hafta sonu...çok asabiydi..
hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
canım yaa neden mutsuzsun..içindeki umudu hiç yitirme,bir umut biter bir umut doğar..koçişlerede bizden bulaşıyo galiba asabi olmak..biz stresli olunca onlarda asabileşiyo..senin yapman gereken eşine bol bol morel vermek.bizde aynı durumdayız anlıyorum seni..gecen hafta abisinin 2. bebeği oldu..benim koçişde üzüldü bizimde olucakta güzel haber verebilicekmiyim diye..herşey nasip rabbim verirse hepimizn olucak inşallah..dualarım sizlerele kızlarrr:Saruboceq:
canım bizimki bebekle alakalı değil..ayrılık...hafta sonu gerginlik..şimdi bide ev sorunu var..bebek olur zamanı gelince inş...
Valla sonuç yok henüz :hulya: adet olmadım, ama testte yaptırmadım, bugün gidicektim test için ama kocişle dün akşam konuştuk bi karar verdik, test yaptırmicaz hemen, adetin gelmesini beklicez bikaç gün daha, negatif sonuç almaktan çok kotkuyoruz çünkü, adet gelirse okadar etkilenmeyiz heralde bilmiyorumkismile
Ama bana kızmayın nolur, siz bile okadar meraklanıyosunuz ki bi de benim içinde bulunduğum stresi bi düşünün, hayal kırkıklığına uğramaktan çok korkuyorum kızlar, nolur beni anlayın :gitme:
günaydın kızlarrr.. Ben cmt günü kırmızı kartı yedim.listeden silebilirsiiniz beniyeni tarihimi bilmiyorum artık..sapıttı iyice. şu an da kocişim hastanede sperm testi yaptırıyor.ve çok zor şartlar altında.git tuvalete orda yap demişler.çok kızdım çoook.. Aradım telden yardımcı olayım diye,konuşamadık bile (
arkadaşlar sizinle dertleşmek istiyorum.cumartesi de çalışıyorum bir pazar günü evdeyim bu hafta da baya bir yoğundum komşunun evinde cenaze vardı .onlara yemek yapmak istedim bir yandan yemek yapmaya çalışıyorum bir yandan ev bir haftadır süpürge görmedi evi süpürüyorum eşime söylüyom yardım et hiç tınmıyor. çamaşır bitti makinada asılcak beni bekliyor, kızım anne bana yardım et diyor,birde yetmezmiş gibi eşim hadi dışarı çıkalım sıkıldım diyor ee bende sıkıldım çatlıyacam yardım et çabuk bitsinde gidelim diyorum onada gelmiyor tam bir hödük yaa sonra yemek pişmişmi diye acele ettim düdüklüyü suya tuttum açmaya kalktım hemen oda buhar deliğinden yemeği biraz fazla koyduğum için ağzına kadar doluydu tabi buarada buhar deliğinden yüzüme yemek fışkır dı gözümün etrafı yandı kaşımın üstü falan canım acıyor yetmezmiş gibi benim hıyar herifimde ee senin 300 liraya aldığın düdüklü diye dalga geçiyor düdüklüyle ne alakası var senin yüzünden diye kavgada ettim bir güzel .bu arada kaynanam aradı size geliyoruz pilavı sen yap ben yemek getirecem dedi offf offf yüzüm gözüm yanıyor canım acıyor .cenaze evinde de bulaşığa girmek zorunda kaldım yıka yıka bitmiyor öldümm yaniii saat oldu 3 eve geldim yarım kalan yerleri süpürdüm hemen kendimi banyoya attım kızımı yıkadım kendim yıkandım çıktım kapı çaldı birde baktım osmaniyeden görümcemler gelmiş kaynanam da onun için beni aramış size geliyoruz diye eeehhheee süprizzzz:)))) 2 çocuğu var 1 de benim kız evin altı üstüne geldi sofra hazırla topla çay, meyve derken neyse gittiler bende eşimle küs küs yattım .ben bu eşimi yıllardır değiştiremedim gitti arkadaşlar ya hiç yardımcı olmuyor bana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?