Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canlarım benim saat 12 de toplantım var, ona hazırlanmam lazım şimdi, öğleden sonra yine burdayım inş., konuşuruz bol bol tmm yerimseniben

günaydın kızlarrr.. ben cmt günü kırmızı kartı yedim.listeden silebilirsiiniz beni yeni tarihimi bilmiyorum artık..sapıttı iyice. şu an da kocişim hastanede sperm testi yaptırıyor.ve çok zor şartlar altında.git tuvalete orda yap demişler.çok kızdım çoook.. aradım telden yardımcı olayım diye,konuşamadık bile (

ALLAH sabırlar versin kocişine zor valla o stres altında da nasıl olacaksa bilmiyorumkismile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu...............12 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

slmmm kızlarrr..
sucum,oba ciğdem,derya,elson,süperiyisi,naneşeker, hepinize merhaba nasılsınızzzzzz..opuyorumnanaktan

çok mutsuzum kızlar yaaa... bugün içimdeki o umutda yoook...kocişle pek iyi değildi hafta sonu...çok asabiydi..

çok mutsuzum kızlar yaaa... bugün içimdeki o umutda yoook...kocişle pek iyi değildi hafta sonu...çok asabiydi..

canım yaa neden mutsuzsun..içindeki umudu hiç yitirme,bir umut biter bir umut doğar..koçişlerede bizden bulaşıyo galiba asabi olmak..biz stresli olunca onlarda asabileşiyo..senin yapman gereken eşine bol bol morel vermek.bizde aynı durumdayız anlıyorum seni..gecen hafta abisinin 2. bebeği oldu..benim koçişde üzüldü bizimde olucakta güzel haber verebilicekmiyim diye..herşey nasip rabbim verirse hepimizn olucak inşallah..dualarım sizlerele kızlarrr:Saruboceq:

canım bizimki bebekle alakalı değil..ayrılık...hafta sonu gerginlik..şimdi bide ev sorunu var..bebek olur zamanı gelince inş...

arkadaşlar sizinle dertleşmek istiyorum.Cumartesi de çalışıyorum bir pazar günü evdeyim bu hafta da baya bir yoğundum komşunun evinde cenaze vardı .Onlara yemek yapmak istedim bir yandan yemek yapmaya çalışıyorum bir yandan ev bir haftadır süpürge görmedi evi süpürüyorum eşime söylüyom yardım et hiç tınmıyor. çamaşır bitti makinada asılcak beni bekliyor, kızım anne bana yardım et diyor,birde yetmezmiş gibi eşim hadi dışarı çıkalım sıkıldım diyor ee bende sıkıldım çatlıyacam yardım et çabuk bitsinde gidelim diyorum onada gelmiyor tam bir hödük yaa sonra yemek pişmişmi diye acele ettim düdüklüyü suya tuttum açmaya kalktım hemen oda buhar deliğinden yemeği biraz fazla koyduğum için ağzına kadar doluydu tabi buarada buhar deliğinden yüzüme yemek fışkır dı gözümün etrafı yandı kaşımın üstü falan canım acıyor yetmezmiş gibi benim hıyar herifimde ee senin 300 liraya aldığın düdüklü diye dalga geçiyor Düdüklüyle ne alakası var senin yüzünden diye kavgada ettim bir güzel .Bu arada kaynanam aradı size geliyoruz pilavı sen yap ben yemek getirecem dedi offf offf yüzüm gözüm yanıyor canım acıyor .Cenaze evinde de bulaşığa girmek zorunda kaldım yıka yıka bitmiyor öldümm yaniii Saat oldu 3 eve geldim yarım kalan yerleri süpürdüm hemen kendimi banyoya attım kızımı yıkadım kendim yıkandım çıktım kapı çaldı Birde baktım osmaniyeden görümcemler gelmiş kaynanam da onun için beni aramış size geliyoruz diye eeehhheee süprizzzz:)))) 2 çocuğu var 1 de benim kız evin altı üstüne geldi sofra hazırla topla çay, meyve derken neyse gittiler bende eşimle küs küs yattım .Ben bu eşimi yıllardır değiştiremedim gitti arkadaşlar ya hiç yardımcı olmuyor bana yaa

hoşgeldin karasucum :)

hayırlısı olur inşallah stres yapma sıkma canını gelmemesini umud ettiğimiz regli beklemek

belkide en iyisi olucak :)

ay canım inşallah değer bu sıkıntılara guzel sonuclar alırsınız sımdı onda acaba bendemı bı sorun var sıkıntısı vardır..sen ona destek olmalısın agresıflesse bıle alttan al olur muç..allah yardımcınız olsun,

canım zor ya...erkek yardımcı olmadımı olmuyo...hele kı sen de calısıyorsun...aslında bastan sımarttınmı ne...en bastan alıştırmak gerekıyo...vallaha benımkı evlendıgımızde ılk kaynanamlara gıttık aksam yemegınden sonra cekılıyo adamlar tek ben kalıyom tek gelın bır yıka ıkı yıka fenalık geldı...bı kızdım esıme ...kavga ettık ondan berıdır..kaynanamın yanında bıle yardım edıyo..kaynanam ılk etap ızın vermedı sen yapma senın ısın degıl dıye...bende ne demek yardım etsın bız hızmetcımıyız dedım..sakala karısık ole oele basladı...vallaha ben katıyım o konuda...evlılıgımızın ılk yıllarında esın dolabını toplamazdı...cıkardıgını fırlatırdı ..ben de toplardım kıcını onun..baktım ben yaptıkca o rahata alısıyo...sımdı hayattta ellemıyom dolabını kendı topluyo...kırlılerını atıyo...zamanla alıstı ve hamılelıkte o kadar yardımcı kı anladı benım cabamı..kabul ettı yanı...sımdı ben yemek yapıyom o bulaşık..ben camasırları yıkıyom o asıyo..
Ama en onemlısı gozyası ve naz......bıraz abartcaksın durumunu ...tiyatrooo yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…