Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hahaaa koptum burdaaa... tecavüzcü olduk buda iyi.... :jeyyar:

derya inci nasılsın cnm...kıyamam ben sana yaa sen nie üzüyosun kendini.bende burdaki herşeyi okumaya çalışıyorum hatta okuyorum ama son sayfaya gelene kadar unutuyorum.nolur alınma.burda ayrım yok.herkes kanka yaaakaydirigubbakcemile5:1hug:

amin aminnn.....biz de ayın 27sinde başlıyoruz çalışmalara inşallah bu sefer olucak buna yürekten inanmamız gerek....
kolları sıvıyalım işe koyulalım

canım bi topikte okumuştum.hamilelik olmadığında adetin gelmesi için bazı doktorlar ilişkiye girin diyomuş.bi kaç kişi denemiş işe yarıyomuş...CADIARZU

hımmmm kaydirigubbakcemile3 :kedi: ben bi deneyim bakalım :kedi:

anam aralık ayı çok bereketli bi ay olcak bebiş açısından.bende 27sinde başlıycam artık 10ocağa kadar..e bizahmet gelsin bebişlerimiz artık:CüvCüv::CüvCüv::jeyyar:

Ben ilk defa bu ay kullandım ve 6 gün geç yumurtladığımı öğrendim. Yani testi yapmamış olsam 14. gün çalışıp elimiz boş dönecektik. Tek kötü yanı bana 5 adet yetmedi ve astarı yüzünden pahalıya geldi. Eğer hamile kalamama gibi bir sorun varsa tükürükle yapılan testlerden almanı tavsiye ederim çünkü onları 1 yıl kullanabiliyorsun fiyatı 78 TL cvarında ben zaten bir ay için o kadar para ödedim. Ovülasyon testini yumurtlama olmadıkça yapacaksın ki yumurtlamayı yakalabilesin. Ayrıca bu testlerin doğruluğunu kontrol edelim dedi doktorum 21. Gün progesteron testi yaptırdı, kandaki, prohesteron değerim i,le yumurtlama tarihim tuttu.
Bu ay olmadıysa önümüzdeki ay tükürük testlerinden alacağım.
Bu konuda sorusu olanlar varsa uzman oldum valla yardımcı olmaya çalışırım

anam aralık ayı çok bereketli bi ay olcak bebiş açısından.bende 27sinde başlıycam artık 10ocağa kadar..e bizahmet gelsin bebişlerimiz artık:CüvCüv::CüvCüv::jeyyar:

Ocak ayında bu topikte hamiş patlaması olacak hissediyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus

sağnak yagmurlar gibi bebek yağcak:))

ıyi de bir yıl kullanırım diye 78 milyonu verip de ilk aydan hamile kalmak da var işin ucunda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

uyyyy bide tükürük testimi varrr.canım ya en güvenilir olanı hangisi acaba.benimde adetim yumurtlamam iyice şaştı.bişiler alim bari 2009u iyi değerlendirelimde 2010 a bişi kalmasınn inşallahkaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol: çok tatlısın yaaaakaydirigubbakcemile3

Evet, kocişim de öyle diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şaka biyana ilk aydan hamile kalırım diye ümidim yok ama bir yıl da çok uzun geldi bee, ben 1 yıl daha bekleyemem valla, şimdiden psikopata bağladım :roflol:

delikafadulden psiko bir anne adayı bebiş yandı lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…