kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Afrodizyak etkili parfüm aldım, 10. güne kadar kullanmicam ben, bakalım inşallah zamanı geldiğinde işe yarar :kedi: sonra daaaaaaaaa.......) KORKULUR BİZDEN VALLA, YAZIK KOCİŞLERE
sağol canım...
malesef her sabah böle oluyor ve böyle olunca muhabete giremiyorum
sanki senin ne işin var çık git, seni görmüyoruz bile ...... anlıyorum
bundan sonra sadece takip edeceğim reglimin gelip gelmediği dışında yazmayacağım
nasıl olsa cvp veren yok sadece konuyu açan arkadaş benim adımı listeye ekledi ona saygımdan gelişmelerden başka birşey yazmayacağım
Evet günü geçip de sabırsızlananlar denesin, işe yarıyosa biz de yapalım sositososito
Bu arada bizim çalışmalar 26.sında başlıyo kızlar, ben sabırsızlanmaya başladım, Allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
hahaaa koptum burdaaa... tecavüzcü olduk buda iyi.... :jeyyar:
canım bi topikte okumuştum.hamilelik olmadığında adetin gelmesi için bazı doktorlar ilişkiye girin diyomuş.bi kaç kişi denemiş işe yarıyomuş...CADIARZU
hımmmm kaydirigubbakcemile3 :kedi: ben bi deneyim bakalım :kedi:
Ovulasyon testi canım,ben de almayı düşünüyorum bu ay, eczaneye sordum, 5 tane varmış içinde, 27 milyon dedi, pahalı geldi hala kararsızım ama almak da istiyorum , son zamanlarda siklusum çok değişti çünkütahmin edemiyorum yumurtlama günlerimi fisfisfis
anam aralık ayı çok bereketli bi ay olcak bebiş açısından.bende 27sinde başlıycam artık 10ocağa kadar..e bizahmet gelsin bebişlerimiz artık:CüvCüv::CüvCüv::jeyyar:
anam aralık ayı çok bereketli bi ay olcak bebiş açısından.bende 27sinde başlıycam artık 10ocağa kadar..e bizahmet gelsin bebişlerimiz artık:CüvCüv::CüvCüv::jeyyar:
Ben ilk defa bu ay kullandım ve 6 gün geç yumurtladığımı öğrendim. Yani testi yapmamış olsam 14. gün çalışıp elimiz boş dönecektik. Tek kötü yanı bana 5 adet yetmedi ve astarı yüzünden pahalıya geldi. Eğer hamile kalamama gibi bir sorun varsa tükürükle yapılan testlerden almanı tavsiye ederim çünkü onları 1 yıl kullanabiliyorsun fiyatı 78 TL cvarında ben zaten bir ay için o kadar para ödedim. Ovülasyon testini yumurtlama olmadıkça yapacaksın ki yumurtlamayı yakalabilesin. Ayrıca bu testlerin doğruluğunu kontrol edelim dedi doktorum 21. Gün progesteron testi yaptırdı, kandaki, prohesteron değerim i,le yumurtlama tarihim tuttu.
Bu ay olmadıysa önümüzdeki ay tükürük testlerinden alacağım.
Bu konuda sorusu olanlar varsa uzman oldum valla yardımcı olmaya çalışırım
Ben ilk defa bu ay kullandım ve 6 gün geç yumurtladığımı öğrendim. Yani testi yapmamış olsam 14. gün çalışıp elimiz boş dönecektik. Tek kötü yanı bana 5 adet yetmedi ve astarı yüzünden pahalıya geldi. Eğer hamile kalamama gibi bir sorun varsa tükürükle yapılan testlerden almanı tavsiye ederim çünkü onları 1 yıl kullanabiliyorsun fiyatı 78 TL cvarında ben zaten bir ay için o kadar para ödedim. Ovülasyon testini yumurtlama olmadıkça yapacaksın ki yumurtlamayı yakalabilesin. Ayrıca bu testlerin doğruluğunu kontrol edelim dedi doktorum 21. Gün progesteron testi yaptırdı, kandaki, prohesteron değerim i,le yumurtlama tarihim tuttu.
Bu ay olmadıysa önümüzdeki ay tükürük testlerinden alacağım.
Bu konuda sorusu olanlar varsa uzman oldum valla yardımcı olmaya çalışırım
İyi de bir yıl kullanırım diye 78 milyonu verip de ilk aydan hamile kalmak da ver işin ucunda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa şekerim hep bebiş içinmi denicez başka bi amacıda olsunn artıkk demi amaakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol: çok tatlısın yaaaakaydirigubbakcemile3
Ocak ayında bu topikte hamiş patlaması olacak hissediyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus
:kedi: herşey onun için Şeniz
Evet, kocişim de öyle diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şaka biyana ilk aydan hamile kalırım diye ümidim yok ama bir yıl da çok uzun geldi bee, ben 1 yıl daha bekleyemem valla, şimdiden psikopata bağladım :roflol:
Ocak ayında bu topikte hamiş patlaması olacak hissediyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus
smarta allah kolaylık versin diyelim o zaman
çünkü beni de yaz benide yaz seslerini duyar gibiyim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?