Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ah canım okurken stres oldum yaa benım haftasonumda nerdeyse aynen böyle gectı
misafir misafir üstüne ama eşim yardımcı oluyo sağolsun yoksa mahvolurum valla bendehele bi de çocukla daha zordur hoş hamileykende pek kolay değil ama
rica etsen konuşsan sana yardımcı olsa olmaz mı ? yada çalışma borcunuz fln mı var

ay ya bebişşim daha güçlü tekmeliyo yaa ne güzel bişey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

maşallah sübhanallah

19. haftamızın içindeyiz tabi yolu yarıladık sayılır :)

ay benim annem hep aklıma geliyo evlendiklerinde babam hep yardım edermıs ama o babamın sakal tırasını bıle yapmak ıstermıs..yanı tam bır geyşa....zamanla babam ole bı hale geldıkı yanındakı kul tabagını bıle annemden ıstıyo...alıştırmamak lazım...ama kımı erkek yapısında oluyo...

ay ya bebişşim daha güçlü tekmeliyo yaa ne güzel bişey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

maşallah sübhanallah

19. Haftamızın içindeyiz tabi yolu yarıladık sayılır :)

ne güzel de mi...bende bayılıyom bu olaya...ya bızım ultrason resimleri cok belırgın cıkmıs...aynı babası..bende bozuldum bıraz dun...esım de dalga gecıyo benı sınır ettı...ben de ona nıspet yaptım dun...elım karnımda fılm ızlıyoduk..benımkıde habıre tekmüklüyodu..kendıne benzetmıs olabılırsın ama asla bu duyguyu yasayamayacaksın ..dedım..o da dur bende elımı koyayım dedı..benım kerata tekemelemedı kac saat...yaaa dedım ben anneyım elımı bıle tanıyo dedım...sınır oldu...

maşallah sübhanallah

19. haftamızın içindeyiz tabi yolu yarıladık sayılır :)

ayyyy canım benim ne güzel bir duyguzemuszemuszemuszemus
maşallah maşallahnazarda değmesin inşallah:Saruboceq:
kurban olduğum rabbim inşallah bu duyguyu bizede yaşatır:Saruboceq::Saruboceq:

bencede alıştırmıcaksın ne yani canım hayat müşterek yardım edicek helede ıkı es de
çalışıyosa hani kadın evdeyse gene bişe demıorm çoğu işi kadın halleder ama karı koca
çalışınca yardım etmeleri şart...benim yapıp hemen bitirebilcem bi iş olsa bile nezaketen
sormasını isterım yardım lazımmı diye hatta cumartesi gecesi bunu için surat yaptım
sormadı diye e hani 3 tane bardaktı yıkarım dmeıstın diyo olsn belkı baska işde var sen sor da
bakalım dedim neyse ertesi gün bulaşık yıkıorm misafirlerde var diyo aşkım yapılcak bişey
var mı yok yok dedim he ii ben sorıym da dio fena korkutmusum adamı ama olsn tembellıge alışmasın

daha 2 li testte demiştim ben babasına benzıo diye çünkü kafası aynısı ya benım kafam
öle değil biliom :) sonraki haftalarda da ultrasonda gördükçe dedım kesın babası
zaten kızlar genelde babaya ceker ...zaten ona benzesi istiyodum :)
kıskanmadım hiç ama doğunca herkes aynı babası deyınce kıskanırmıyım bılmıyorum

hareketleri dışardan hissedılmıyo sanırım ben hissediyorumda babişko daha
vuslata eremedi yani.....1-2 haftaya kadar sanırım dışardan daha çok belli olur

ayyyy canım benim ne güzel bir duyguzemuszemuszemuszemus
maşallah maşallahnazarda değmesin inşallah:Saruboceq:
kurban olduğum rabbim inşallah bu duyguyu bizede yaşatır:Saruboceq::Saruboceq:

amin amin canım inşallah :) herkese nasib olur :)

ilk zamanlar cok hafifti tekmeleri ama son 2-3 gündür baya bi güçlenmiş demekkı bebısım :)

babamısda devamlı sevıyo göbüşümden prenses kızım şeker kzıım diye şımarıyo o zaman cadı :CüvCüv:

ya 9 ay tasıyon barı bı seyı benzesın yaaa....o işin şakası tabi sapaağlam olsun da kıme benzerse benzesın...

kurban olsun teyzesi onun tekmelerine..zemuszemuszemuszemus

ya 9 ay tasıyon barı bı seyı benzesın yaaa....o işin şakası tabi sapaağlam olsun da kıme benzerse benzesın...

valla pratikliği ve çalışkanlığı bana benzese tam süper olur sengözlerimebaksanab delikafadulden çok şey mi istiyorum canıımm aklinialirimsmile

kurban olsun teyzesi onun tekmelerine..zemuszemuszemuszemus

opuyorumnanaktan

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiim bayanssulusmile napıyosunuz bakalım? Ben şimdi internetten, çatlatma iğnesinden en fazla kaç gün sonra adet olmak gerekirmiş onu araştırıyorum yerimseniben

canımm yaa bu adam en başından beri böyleydi ne kavgalar ettik ama değişmedi annesine babasına söyledim onlarda benden yana hatta k.peder eşine çok yardım eder oda kızıyor oğluna ama nafilee kendimi yiyip bitirmekle kalıyor benim mücadelem(((((

ya Allah Allah bugun sabahtan beri midem bulanıyo yaa :sinifsinif:

heran istifra edebilirim

wuuuhuuuu kızlarrrr selamlarrrr :)))) oku oku okuuuu bitmek bilmedi heeee. bende çoook hareketli bi hafta sonu geçirdim aynı anda 23 kişi misafirliğe geldiii ben serseme döndüm. dünde elimi hiiiçbişeye atmadım valla misafirler gitti evi öylece bıraktım kociş yapmıyosa bende yapmıycam dedim ve yapmadım :umursamaz: sonraa kociş bi tane çay tabağı kırdı süpürge makinasının toz torbasını bulamadı pazardan bugün onu alıcakk akşama makina tutcak hiiiçte ellemiycem acımıycamda ben bütün gün yapıyorum bugünde ben oturayım o eve makina tutsun bakalım :hulya: bu arada perşembeden pazartesiye kadar yokum istanbula gidicem kocişimin ablası ameliyat olcak göğsünde kist vardı üremiş 4 cm olmuş büyüğü bi tanede yavrulamış 2 cm onu alıcaklar kuzenim nişanlısından ayrıldı sinir krizi geçirip duruyo canım o benim içim yanıyo mafoldumben bende kocişle nişanlıyken ayrılmıştık hatta düğünü iptal ettik gidipte sonra evlendik ama. ama onlarınki çok kötü durum :umursamaz: bu arada ben 16sında regl olcam ya işte o kesin artık hiiiç kendimi hamile hissetmiyorum hiçbi belirtide olmadı zaten adet ağrım bile yok tık yok yani sıfırım.

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiim bayanssulusmile napıyosunuz bakalım? Ben şimdi internetten, çatlatma iğnesinden en fazla kaç gün sonra adet olmak gerekirmiş onu araştırıyorum yerimseniben

zemuszemusakıllı hatunsun vesselam araştır bakalım belkide baya geçmiştir günün bilmiyos belkide daha gelmedi.

Kızlar bız ısım konusunda pek anlaŞamıyoz eŞımle delırcem....
Ben doruk ısmını Çok sevıyorum
o da toprak
toprak karızmatık ama ne bıleyım bana pek sıcak seyler cagrıstırmıyo...
Ama ıkımızın orta yolu buldugu bı ısım var...
ıkımızde egelıyız....ve en buyuk ozlemımız ege ...bır gun orada yasamanın hayalı yıyıp bıtırıyo bızı...
Dogum yerı malesef tokat olcak barı adından bellı olsun egelı efe torunu oldugu dedık...
Ege dÜŞÜnÜyoz sızce nasıl..bırde kısa ve kolay bı ısım olsun ıstedık...

ev aldık kredi borcumuz var bende herdefasında başına kakıyorum ben olmasaydım sen ev falan alamazdın diye sadece küsüyor o kadar yine aynı hiç değişmeyecek buu
ne dil ne cilve hiç birşey etki etmiyor bu hödüğee.madem öyle bende çalışan kadın almasaydın diyorum ben hem çalışıp hem hizmetçilik yapıyorum diyorum dediği llaf yapmaaa bırak diyor yaaa

hoşgedin canım...bişey sorucam klomen kullandıktan sonramı iğne oldun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…