arkadaşlar sizinle dertleşmek istiyorum.Cumartesi de çalışıyorum bir pazar günü evdeyim bu hafta da baya bir yoğundum komşunun evinde cenaze vardı .Onlara yemek yapmak istedim bir yandan yemek yapmaya çalışıyorum bir yandan ev bir haftadır süpürge görmedi evi süpürüyorum eşime söylüyom yardım et hiç tınmıyor. çamaşır bitti makinada asılcak beni bekliyor, kızım anne bana yardım et diyor,birde yetmezmiş gibi eşim hadi dışarı çıkalım sıkıldım diyor ee bende sıkıldım çatlıyacam yardım et çabuk bitsinde gidelim diyorum onada gelmiyor tam bir hödük yaa sonra yemek pişmişmi diye acele ettim düdüklüyü suya tuttum açmaya kalktım hemen oda buhar deliğinden yemeği biraz fazla koyduğum için ağzına kadar doluydu tabi buarada buhar deliğinden yüzüme yemek fışkır dı gözümün etrafı yandı kaşımın üstü falan canım acıyor yetmezmiş gibi benim hıyar herifimde ee senin 300 liraya aldığın düdüklü diye dalga geçiyor Düdüklüyle ne alakası var senin yüzünden diye kavgada ettim bir güzel .Bu arada kaynanam aradı size geliyoruz pilavı sen yap ben yemek getirecem dedi offf offf yüzüm gözüm yanıyor canım acıyor .Cenaze evinde de bulaşığa girmek zorunda kaldım yıka yıka bitmiyor öldümm yaniii Saat oldu 3 eve geldim yarım kalan yerleri süpürdüm hemen kendimi banyoya attım kızımı yıkadım kendim yıkandım çıktım kapı çaldı Birde baktım osmaniyeden görümcemler gelmiş kaynanam da onun için beni aramış size geliyoruz diye eeehhheee süprizzzz:)))) 2 çocuğu var 1 de benim kız evin altı üstüne geldi sofra hazırla topla çay, meyve derken neyse gittiler bende eşimle küs küs yattım .Ben bu eşimi yıllardır değiştiremedim gitti arkadaşlar ya hiç yardımcı olmuyor bana yaa
sonunda bitti gerginlik.şimdi de merak başladı.saat 2,30 da alınacak sonuçlar.kızlar dua edin nolur..
ah canım okurken stres oldum yaa benım haftasonumda nerdeyse aynen böyle gectı
misafir misafir üstüne ama eşim yardımcı oluyo sağolsun yoksa mahvolurum valla bendehele bi de çocukla daha zordur hoş hamileykende pek kolay değil ama
rica etsen konuşsan sana yardımcı olsa olmaz mı ? Yada çalışma borcunuz fln mı var
ay ya bebişşim daha güçlü tekmeliyo yaa ne güzel bişey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
maşallah sübhanallah
19. Haftamızın içindeyiz tabi yolu yarıladık sayılır :)
ay ya bebişşim daha güçlü tekmeliyo yaa ne güzel bişey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
maşallah sübhanallah
19. haftamızın içindeyiz tabi yolu yarıladık sayılır :)
ay benim annem hep aklıma geliyo evlendiklerinde babam hep yardım edermıs ama o babamın sakal tırasını bıle yapmak ıstermıs..yanı tam bır geyşa....zamanla babam ole bı hale geldıkı yanındakı kul tabagını bıle annemden ıstıyo...alıştırmamak lazım...ama kımı erkek yapısında oluyo...
ne güzel de mi...bende bayılıyom bu olaya...ya bızım ultrason resimleri cok belırgın cıkmıs...aynı babası..bende bozuldum bıraz dun...esım de dalga gecıyo benı sınır ettı...ben de ona nıspet yaptım dun...elım karnımda fılm ızlıyoduk..benımkıde habıre tekmüklüyodu..kendıne benzetmıs olabılırsın ama asla bu duyguyu yasayamayacaksın ..dedım..o da dur bende elımı koyayım dedı..benım kerata tekemelemedı kac saat...yaaa dedım ben anneyım elımı bıle tanıyo dedım...sınır oldu...
ayyyy canım benim ne güzel bir duyguzemuszemuszemuszemus
maşallah maşallahnazarda değmesin inşallah :Saruboceq:
kurban olduğum rabbim inşallah bu duyguyu bizede yaşatır:Saruboceq::Saruboceq:
bencede alıştırmıcaksın ne yani canım hayat müşterek yardım edicek helede ıkı es de
çalışıyosa hani kadın evdeyse gene bişe demıorm çoğu işi kadın halleder ama karı koca
çalışınca yardım etmeleri şart...benim yapıp hemen bitirebilcem bi iş olsa bile nezaketen
sormasını isterım yardım lazımmı diye hatta cumartesi gecesi bunu için surat yaptım :d
sormadı diye e hani 3 tane bardaktı yıkarım dmeıstın diyo olsn belkı baska işde var sen sor da
bakalım dedim neyse ertesi gün bulaşık yıkıorm misafirlerde var diyo aşkım yapılcak bişey
var mı yok yok dedim he ii ben sorıym da dio fena korkutmusum adamı ama olsn tembellıge alışmasın
daha 2 li testte demiştim ben babasına benzıo diye çünkü kafası aynısı ya benım kafam
öle değil biliom :) sonraki haftalarda da ultrasonda gördükçe dedım kesın babası
zaten kızlar genelde babaya ceker ...zaten ona benzesi istiyodum :)
kıskanmadım hiç ama doğunca herkes aynı babası deyınce kıskanırmıyım bılmıyorum
hareketleri dışardan hissedılmıyo sanırım ben hissediyorumda babişko daha
vuslata eremedi yani.....1-2 haftaya kadar sanırım dışardan daha çok belli olur
amin amin canım inşallah :) herkese nasib olur :)
ilk zamanlar cok hafifti tekmeleri ama son 2-3 gündür baya bi güçlenmiş demekkı bebısım :)
babamısda devamlı sevıyo göbüşümden prenses kızım şeker kzıım diye şımarıyo o zaman cadı :CüvCüv:
ya 9 ay tasıyon barı bı seyı benzesın yaaa....o işin şakası tabi sapaağlam olsun da kıme benzerse benzesın...
kurban olsun teyzesi onun tekmelerine..zemuszemuszemuszemus
canımm yaa bu adam en başından beri böyleydi ne kavgalar ettik ama değişmedi annesine babasına söyledim onlarda benden yana hatta k.peder eşine çok yardım eder oda kızıyor oğluna ama nafilee kendimi yiyip bitirmekle kalıyor benim mücadelemcanım zor ya...erkek yardımcı olmadımı olmuyo...hele kı sen de calısıyorsun...aslında bastan sımarttınmı ne...en bastan alıştırmak gerekıyo...vallaha benımkı evlendıgımızde ılk kaynanamlara gıttık aksam yemegınden sonra cekılıyo adamlar tek ben kalıyom tek gelın bır yıka ıkı yıka fenalık geldı...bı kızdım esıme ...kavga ettık ondan berıdır..kaynanamın yanında bıle yardım edıyo..kaynanam ılk etap ızın vermedı sen yapma senın ısın degıl dıye...bende ne demek yardım etsın bız hızmetcımıyız dedım..sakala karısık ole oele basladı...vallaha ben katıyım o konuda...evlılıgımızın ılk yıllarında esın dolabını toplamazdı...cıkardıgını fırlatırdı ..ben de toplardım kıcını onun..baktım ben yaptıkca o rahata alısıyo...sımdı hayattta ellemıyom dolabını kendı topluyo...kırlılerını atıyo...zamanla alıstı ve hamılelıkte o kadar yardımcı kı anladı benım cabamı..kabul ettı yanı...sımdı ben yemek yapıyom o bulaşık..ben camasırları yıkıyom o asıyo..
Ama en onemlısı gozyası ve naz......bıraz abartcaksın durumunu ...tiyatrooo yani...
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiim bayanssulusmile napıyosunuz bakalım? Ben şimdi internetten, çatlatma iğnesinden en fazla kaç gün sonra adet olmak gerekirmiş onu araştırıyorum yerimseniben
ev aldık kredi borcumuz var bende herdefasında başına kakıyorum ben olmasaydım sen ev falan alamazdın diye sadece küsüyor o kadar yine aynı hiç değişmeyecek buuah canım okurken stres oldum yaa benım haftasonumda nerdeyse aynen böyle gectı
misafir misafir üstüne ama eşim yardımcı oluyo sağolsun yoksa mahvolurum valla bendehele bi de çocukla daha zordur hoş hamileykende pek kolay değil ama
rica etsen konuşsan sana yardımcı olsa olmaz mı ? yada çalışma borcunuz fln mı var
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiim bayanssulusmile napıyosunuz bakalım? Ben şimdi internetten, çatlatma iğnesinden en fazla kaç gün sonra adet olmak gerekirmiş onu araştırıyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?