ev aldık kredi borcumuz var bende herdefasında başına kakıyorum ben olmasaydım sen ev falan alamazdın diye sadece küsüyor o kadar yine aynı hiç değişmeyecek buu
ne dil ne cilve hiç birşey etki etmiyor bu hödüğee.madem öyle bende çalışan kadın almasaydın diyorum ben hem çalışıp hem hizmetçilik yapıyorum diyorum dediği llaf yapmaaa bırak diyor yaaa
selam kızlarrrrrrr tınker canım ısım güzel bence bende oglum olursa ege yada rüzgar düşünüyorum açıkçası kız olursada zeynep zeren veya eylül olabılır
ay rüzgara ben de bayılıyom ama eşim uyuz bu konuda
wuuuhuuuu kızlarrrr selamlarrrr :)))) oku oku okuuuu bitmek bilmedi heeee. bende çoook hareketli bi hafta sonu geçirdim aynı anda 23 kişi misafirliğe geldiii ben serseme döndüm. dünde elimi hiiiçbişeye atmadım valla misafirler gitti evi öylece bıraktım kociş yapmıyosa bende yapmıycam dedim ve yapmadım :umursamaz: sonraa kociş bi tane çay tabağı kırdı süpürge makinasının toz torbasını bulamadı pazardan bugün onu alıcakk akşama makina tutcak hiiiçte ellemiycem acımıycamda ben bütün gün yapıyorum bugünde ben oturayım o eve makina tutsun bakalım :hulya: bu arada perşembeden pazartesiye kadar yokum istanbula gidicem kocişimin ablası ameliyat olcak göğsünde kist vardı üremiş 4 cm olmuş büyüğü bi tanede yavrulamış 2 cm onu alıcaklar kuzenim nişanlısından ayrıldı sinir krizi geçirip duruyo canım o benim içim yanıyo mafoldumben bende kocişle nişanlıyken ayrılmıştık hatta düğünü iptal ettik gidipte sonra evlendik ama. ama onlarınki çok kötü durum :umursamaz: bu arada ben 16sında regl olcam ya işte o kesin artık hiiiç kendimi hamile hissetmiyorum hiçbi belirtide olmadı zaten adet ağrım bile yok tık yok yani sıfırım.
Kızlar bız ısım konusunda pek anlaŞamıyoz eŞımle delırcem....
Ben doruk ısmını Çok sevıyorum
o da toprak
toprak karızmatık ama ne bıleyım bana pek sıcak seyler cagrıstırmıyo...
Ama ıkımızın orta yolu buldugu bı ısım var...
ıkımızde egelıyız....ve en buyuk ozlemımız ege ...bır gun orada yasamanın hayalı yıyıp bıtırıyo bızı...
Dogum yerı malesef tokat olcak barı adından bellı olsun egelı efe torunu oldugu dedık...
Ege dÜŞÜnÜyoz sızce nasıl..bırde kısa ve kolay bı ısım olsun ıstedık...
ev aldık kredi borcumuz var bende herdefasında başına kakıyorum ben olmasaydım sen ev falan alamazdın diye sadece küsüyor o kadar yine aynı hiç değişmeyecek buu
ne dil ne cilve hiç birşey etki etmiyor bu hödüğee.madem öyle bende çalışan kadın almasaydın diyorum ben hem çalışıp hem hizmetçilik yapıyorum diyorum dediği llaf yapmaaa bırak diyor yaaa
tinkerr doruk bence. doruk güsel isim sen ikna edersin kocişini :)
geçmiş olsun canımkuzeninede üzüldüm hayırlısı olsun inşallah
23 kişi misafirde az değil hee iyi kotarmışın maşallah :) kocişine ne cadılık yapıosn
evdesın yap işini gücünü aaa adam hem işe gidicek hemde ev işimi yapcak hı hı hı boshayallersmile tabi böle ev işi yaptırdıgına göre vardır bi bildiğin ama :hulya:
Canım tercih sizin anlaşın valla :) he bana dersenki hangisi güzel ben daha çok anlamlı
isimleri severim yani doruk bana pek bişey ifade etmıyo ve hatta soğuk geliyo ama
ege dediğin zaman onun sizin için anlamı var bunu anlayabiliyorum ama yani yanlış anlama konu açıldı diye bahsedıyorum
doruk çelik demir toprak kıraç tonguç böle isimli çocukları görünce ya hu diyorum
hangi ruh halinde koymuşlar bu isimleri o kadar soğuk o kadar yabancı geliyo ki
tabii bu benim kendi fikrim herkes kendi çocuguna istediği ismi koymakta özgürdür
ama çocugun anne baba üzerindeki haklarından bir taneside anlamlı ve güzel bir isimle
isimlendirilmesidir.bu da bi hak yani.he mesela ege dedin diyosun ki ikimizde egeliyiz egeyi çok seviyoruz
bunun için istiyorum manalı geliyo hatta sıcak bile geliyo diğer isimlere göre aradakı farkı açıklayabildimmi bilmiyorum
anladım canım bızımde kredi borcumuz var ne yazık ki bende çalışmak zorudnayım
ben basıan kakmıyorum çünki yardımcı oluyo ama senınkı gibi yapsaydı bende aynen
keyfımden çalışmıyorum ya beraberce ev sahıbı oluyoruz berabercede günlük işlerimizi
yapalım yardımcı olalım birbirimize derdım canım sonuna kadar haklısın
AY DORUGU SEVIYODU,,ARKADASI DORUK DİYE Bİ KIZ VAR DIYINCE BEN UNİSEX KOYMAM DIYO....:dilcikar:
AY DORUGU SEVIYODU,,ARKADASI DORUK DİYE Bİ KIZ VAR DIYINCE BEN UNİSEX KOYMAM DIYO....:dilcikar:
ay_she canım bende çalışıyorum yaa banada yazık o hep geliyo ve tv karşısında yatıveriyo ben yemeği hazırla ayağına kadar götür sonra topla zaten yatma vakti geliyo e hafta sonuda c.tesi akşama kadar temizlik yap çamaşır ütü yemek akşama misafir gelsin ee pazar günüde yine akşama kadar o yayılsın benmi temizliyim ortalığı o kadarda değil çüüüş yani arada bi baksın yoksa kıymet bilmiyo. kendi yaptımı dayıtmaya çekiniyo en azından delikafadulden
ama doruk gayet erkeksi bi isim muzaffer diye kız tanıdığım var benimde sööle kocişine kaydirigubbakcemile3 ona bakarsan ooohooooo neler var neler kıza ayıp olmasın diye muzi diyoruz dorukta erkek ismi bana kalırsa ben çok erkeksi buldum hatta ben yağız düşünüyodum ama dorukta hoşuma gitti rüzgarda hoş isimmiş. Hayırlısı neyse o olsun tabii ama toprak dediğin gibi özelliklede seni rahatsız ediyosa kocişine sööle anlayışlı olsun bu konuda haa hiçbirini istemiyosa seninde sevebileceğin bi isim araştırsın. Ay_she canım bende çalışıyorum yaa banada yazık o hep geliyo ve tv karşısında yatıveriyo ben yemeği hazırla ayağına kadar götür sonra topla zaten yatma vakti geliyo e hafta sonuda c.tesi akşama kadar temizlik yap çamaşır ütü yemek akşama misafir gelsin ee pazar günüde yine akşama kadar o yayılsın benmi temizliyim ortalığı o kadarda değil çüüüş yani arada bi baksın yoksa kıymet bilmiyo. Kendi yaptımı dayıtmaya çekiniyo en azından delikafadulden
ay sorma gecen gun kayınvalidemde burda şevval diye bı dede var dedi
eşim hemen dedi unisex koymayalım ya dedım adamın adını koyanlar saçmalamış
şevval tescilli onaylı kız ismidir yaa dedim doruğu da hiç kız ismi olarak düşünemıyorum
artık isim konusunda ne sapmış insnalar yaa yarın öbürgün ayşe isimli bi adam görürsem
şaşırmıycam hiç :1closedeyes:
hee sen çalışıyon mu ben çalışmıyosun sanıyodum şekercim tmm canım yaptır o zaman
hatta o kısacık saçlarıyla alsın tozları neym süründür acıma
yardım edecek başka yolu yokklava:
ben de uydurma isimlere sinir oluyom
ada liva alya.ares atlas.....çok garip ...ben ce insanlar sıkıyo bunları bulmak için
ay ben burda ne duydum keklik diye kız ismi ya yazık günah o masuma...
e tabi çalışmasam ben ona kıyabilirmiyim zaten hayatta yaptırmam. hatta her akşam ennn sevdiği yemekleri yaparım tatlısını salatasını hiiiç eksik etmem kiii benim evimde tatlı eksik olmaz zatençünkü ben bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 kıs bide bu aralar dondurma yapmayı öğrendim ona dadandım tatlı yapıp üstüne dondurma koyuyorum kociş hasta etçen bizi diyo ama güzel oluyo ferah ferah kaydirigubbakcemile3 ayyy çok acıktımmmmmm bilmiyorumkismile sulu yemek istiyo canım ama ayyy köftede olabilirrrrrr sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?