Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay kıyamam...ama benim eşimde canı istemezse yapmaz asla...aynı sey yapma sende bosveeeeeeer..erkek mılletı rahat sımdı hamılelıkte alıstı gorevı gıbı yapıyo....ay bı mutfak topluyo fayanslar bıle sılınıyo...:roflol: komıgıme gıdıyo ama dalga gecsem asla yapmaz....napcan kardes senınkıde bole kabul etcen o zmaan ...ama bence buyuk ıslerı yapma kadın tut 15 te bır...sonra erkenden yaslancan....adam sapasaglam kadın cokmus gıtmıs ..canının kıymetını bıl...cebı bıraz yanınca o da anlar bence

selam kızlarrrrrrr tınker canım ısım güzel bence bende oglum olursa ege yada rüzgar düşünüyorum açıkçası kız olursada zeynep zeren veya eylül olabılır

aynen mercancım tinker gibi düşünüyorum bende. yapma diyosa yapma bakalım 3 hafta sonra bi laf ederse bana sen yapma demiştin yetişemiyorum artık benim psikolojimi daha fazla yıpratmaya niyetim yok hayatım dersin. istiyosa zaten o der birini tutalım diye senden çıkmasın lafı bide kadın lafı etmesin sana. bende hepppsini yaşadım inanki canım. ve sonunda pes ettim şimdi hiiiçbi beklentim kalmadı kendisinden. beklentim olmayıncada yaptıkları bonus oluyo. tinkerinde dediği gibi annca canı isterse kaydirigubbakcemile3 hehehehe iştee erkek milleti hepppsi böylelerrr sanıyolar bi onlar çalışıyo bi onlar yoruluyo biz hiçbişey yapmıyoruz. olsun amaaan takma kafanaaaa boşverrr takınca noluyo bide o yorgunluğun üstüne stres ekleniyo iki kat yıpranma. hiiç gerek yok

geçmiş olsun canım kuzeninede üzüldüm hayırlısı olsun inşallah
23 kişi misafirde az değil hee iyi kotarmışın maşallah :) kocişine ne cadılık yapıosn
evdesın yap işini gücünü aaa adam hem işe gidicek hemde ev işimi yapcak hı hı hı boshayallersmile tabi böle ev işi yaptırdıgına göre vardır bi bildiğin ama :hulya:

canım tercih sizin anlaşın valla :) he bana dersenki hangisi güzel ben daha çok anlamlı
isimleri severim yani doruk bana pek bişey ifade etmıyo ve hatta soğuk geliyo ama
ege dediğin zaman onun sizin için anlamı var bunu anlayabiliyorum ama yani yanlış anlama konu açıldı diye bahsedıyorum
doruk çelik demir toprak kıraç tonguç böle isimli çocukları görünce ya hu diyorum
hangi ruh halinde koymuşlar bu isimleri o kadar soğuk o kadar yabancı geliyo ki
tabii bu benim kendi fikrim herkes kendi çocuguna istediği ismi koymakta özgürdür
ama çocugun anne baba üzerindeki haklarından bir taneside anlamlı ve güzel bir isimle
isimlendirilmesidir.Bu da bi hak yani.he mesela ege dedin diyosun ki ikimizde egeliyiz egeyi çok seviyoruz
bunun için istiyorum manalı geliyo hatta sıcak bile geliyo diğer isimlere göre aradakı farkı açıklayabildimmi bilmiyorum

anladım canım bızımde kredi borcumuz var ne yazık ki bende çalışmak zorudnayım
ben basıan kakmıyorum çünki yardımcı oluyo ama senınkı gibi yapsaydı bende aynen
keyfımden çalışmıyorum ya beraberce ev sahıbı oluyoruz berabercede günlük işlerimizi
yapalım yardımcı olalım birbirimize derdım canım sonuna kadar haklısın

evet bencede....toprak soğuk bi isim....doruk ta karızmaütık gelmişti....ama mana konusunda dusununce haklısın,,hem ege ulu buyuk demekmis...

AY DORUGU SEVIYODU,,ARKADASI DORUK DİYE Bİ KIZ VAR DIYINCE BEN UNİSEX KOYMAM DIYO....:dilcikar:

ama doruk gayet erkeksi bi isim muzaffer diye kız tanıdığım var benimde sööle kocişine kaydirigubbakcemile3 ona bakarsan ooohooooo neler var neler kıza ayıp olmasın diye muzi diyoruz dorukta erkek ismi bana kalırsa ben çok erkeksi buldum hatta ben yağız düşünüyodum ama dorukta hoşuma gitti rüzgarda hoş isimmiş. hayırlısı neyse o olsun tabii ama toprak dediğin gibi özelliklede seni rahatsız ediyosa kocişine sööle anlayışlı olsun bu konuda haa hiçbirini istemiyosa seninde sevebileceğin bi isim araştırsın. ay_she canım bende çalışıyorum yaa banada yazık o hep geliyo ve tv karşısında yatıveriyo ben yemeği hazırla ayağına kadar götür sonra topla zaten yatma vakti geliyo e hafta sonuda c.tesi akşama kadar temizlik yap çamaşır ütü yemek akşama misafir gelsin ee pazar günüde yine akşama kadar o yayılsın benmi temizliyim ortalığı o kadarda değil çüüüş yani arada bi baksın yoksa kıymet bilmiyo. kendi yaptımı dayıtmaya çekiniyo en azından delikafadulden

AY DORUGU SEVIYODU,,ARKADASI DORUK DİYE Bİ KIZ VAR DIYINCE BEN UNİSEX KOYMAM DIYO....:dilcikar:

ay sorma gecen gun kayınvalidemde burda şevval diye bı dede var dedi

eşim hemen dedi unisex koymayalım ya dedım adamın adını koyanlar saçmalamış

şevval tescilli onaylı kız ismidir yaa dedim doruğu da hiç kız ismi olarak düşünemıyorum

artık isim konusunda ne sapmış insnalar yaa yarın öbürgün ayşe isimli bi adam görürsem

şaşırmıycam hiç :1closedeyes:

hee sen çalışıyon mu ben çalışmıyosun sanıyodum şekercim tmm canım yaptır o zaman
hatta o kısacık saçlarıyla alsın tozları neym süründür acıma
yardım edecek başka yolu yok klava:

zaten ortak olarak ege yi seviyoruz...anlamı büyük ikimiz için de

ahahahah ay_she hakkatenmi yaaaff şevval bey heheheheh yazık adamcağızla ne dalga geçmişlerdir. yhaaa tinker daha çoook fikir değiştirirsinn eşinle mutabakatı sağlayana kadar daha çok zamanınız var ayrıca acele etme derim enn güzel ismi yavaş yavaş bulursunuz. biri bi isim önerir akan sular durur ve bu dersiniz ikinizde aşık olursunuz isme. dur bakalım

ben de uydurma isimlere sinir oluyom
ada liva alya.ares atlas.....çok garip ...ben ce insanlar sıkıyo bunları bulmak için

ay ben burda ne duydum keklik diye kız ismi ya yazık günah o masuma...

e tabi çalışmasam ben ona kıyabilirmiyim zaten hayatta yaptırmam. hatta her akşam ennn sevdiği yemekleri yaparım tatlısını salatasını hiiiç eksik etmem kiii benim evimde tatlı eksik olmaz zaten çünkü ben bayılıyorum kaydirigubbakcemile3 kıs bide bu aralar dondurma yapmayı öğrendim ona dadandım tatlı yapıp üstüne dondurma koyuyorum kociş hasta etçen bizi diyo ama güzel oluyo ferah ferah kaydirigubbakcemile3 ayyy çok acıktımmmmmm bilmiyorumkismile sulu yemek istiyo canım ama ayyy köftede olabilirrrrrr sempatiksalakcinni

ben de uydurma isimlere sinir oluyom
ada liva alya.ares atlas.....çok garip ...ben ce insanlar sıkıyo bunları bulmak için

ay ben burda ne duydum keklik diye kız ismi ya yazık günah o masuma...

aynen bak demın yazıyodumda örnekleri uzatmayım demıstım
hele ciddi ciddi ares ismini nası koyyolar bi çocuga ya yazık günah ya

bende gecen radyoda duydum kadının adı ne bılıyon mu : Misket :1ninca:

kız nası yapıyosun dondurmayı anlat bakıımmmm boshayallersmile

bi kaç tarıfım var ama pek tutumuo memnun değilim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…