kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy keşke öle olsada yaz seslerini duysak dimiiii...
Ocak ayında bu topikte hamiş patlaması olacak hissediyorum zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sağnak yagmurlar gibi bebek yağcak:))
ay evet canım ya
bide aklıma takıldı şu yumurtlama testleri bu ay biraz kendimi yoklıyarak deniycem bende sonra gerekirse alırım bende o testlerden
zaten ara verecem bu ay olmazsa
hadi inşallah.. rabbim duysun bu sözlerinizi kabul etsin inşallah... :Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
hmm bi dene bakalım inşallah bi sonuç alırsın canım...bendemi alsam o testlerden herkes öle takip ediyor...denemediğimiz bişey kalmıcak valla:))
benimde aklıma bugün takıldı normalde takip edemeiyorum o yüzden hergün çalışmak gerekiyo bi araştırıcam sonrada bakarız
yav öldüm gülmekten
leyla hamileymiş diye bi yazı okudum sonra işim vardı ona bakarken aklım leylada kaldı kim bu diye dönüp baktığımda kendi halime güldüm valla
ay çok yaşayın emi kızlar siz yine kaynatmışınız kız siz çalışmıyonuzmu akşamları ne işiniz var burda
sağol canım...
malesef her sabah böle oluyor ve böyle olunca muhabete giremiyorum
sanki senin ne işin var çık git, seni görmüyoruz bile ...... anlıyorum
bundan sonra sadece takip edeceğim reglimin gelip gelmediği dışında yazmayacağım
nasıl olsa cvp veren yok sadece konuyu açan arkadaş benim adımı listeye ekledi ona saygımdan gelişmelerden başka birşey yazmayacağım
:roflol::roflol:
canım dün akşam sexi ve azgın oldum hani parolaya uydum ama bi değişiklik vardı yav
her gece peşimden kovalayan kocamı dün gece ben kovaladımCADIARZU
ne alıosunuz? o ne? :uhm:
Ovulasyon testi canım,ben de almayı düşünüyorum bu ay, eczaneye sordum, 5 tane varmış içinde, 27 milyon dedi, pahalı geldi hala kararsızım ama almak da istiyorum , son zamanlarda siklusum çok değişti çünkütahmin edemiyorum yumurtlama günlerimi fisfisfis
Evet :) Bi baktım Leyla hamile;kızlara danışayım listeye ekleme işini dedim :) Sonra olay orda koptu zaten;geyiği iki saat sürdü :) Su da senin gibi Leyla kim dedi :)
Canım arkadaşlar zaten gönlünü almak için bir çok şey yazmışlar ama ben de yine de değinmek istedim bu konuya;bir soru vb bir şey yönelttiğinde mutlaka evap veren oldu ya ben ya da arkadaşlardan;ama sayfanın son iletisiyse ardından gelenle direk yeni pencere açıldığından belki gözünden kaçmış olabilir,geri dönüp bakmadıysan.
Biz bizimle olmak isteyen herkesin yanındayız sakın öyle değerlendirme üzülürüz.
Nasıl başarılı olabildin mi bağri delikafadulden Bir şarkı vardı hatırlıyor musun?Zafere giden yolda herşey müübahtır Kanka
Ovulasyon testi canım.Gerçi konuşmuşsunuz sonrasında ben de açıklamıştım dün gece gittigidiyordan sipariş ettim Core marka içinde 20 ya da 30 tane var.4 tane de gebelik testi hediye 25 mi 30 lira mı neöyle biişey ödedim .Üç günde de geldi.
Kesinlikle al;çok mantıklı bu ay ben onu deneyecveğim.Böylece tam yumurtlama günümü bilmiş olacağım.Böylece her gece yüklenmeye de gerek kalmayacak;zaten sevmem ben öyle çok ilişkiyi yaaa :kedi:
benim sskm var 750hastane 750dr 1200ssk ilaç parası dedi
doktora gidin ama.. eğer bir problem yoksa tüp yapmıolar... sen çok istiyosan kendi paranla yaptırıyosun tüpü.. yani sigorta ödeme yapmıo...
yengeni getirsene dövelim... :mymeka:sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Valla benim de adetim daha dün bitti, kocişim dün gece çok koştu peşimden ama ben kaçtım, çünkü 10. güne kadar cinsel perhiz uygulayacam ki spermler azalmasın, ama 10. günden sonra gün aşırı ben koşucam onun peşinden öyle görünüyo :kedi:
Valla sexi, azgın, cilveli, kuduruk ne yol varsa denicez artık, bu yolda herşey mübah kaydirigubbakcemile3
Merhabalar kızlar.Aranızda yeniyim ve yardıma ihtiyacım var.Benim yumurtlama günüm 12 siydi.Ayın 19-23 arası sürekli kasıklarda agrı sızı,hafif sarı beyaz akıntı gögüslerde şişme (ama acı yok),karında inanılmaz şişlik ve gaz gaz gaz:) ama bugün tüm agrılarım geçti sadece şişkinlik ve gaz kadı regl olmama 2 gün var.Sizce hamile olabilirmiyimkafamçokkarıştı
10 gün naapar o adam??? yapma allah aşkına:)))) doktorun bana dediği 3 gün yeterliymiş...opuyorumnanaktan
smart cım okumuşundur ama yine yazayım hele şu bebişlergelsin bize kocalar isyan bayrağını çekecek valla
onlarda artık bi topik açarlar kendilerine
kadınları naıl kendimize geri çevirmeliyiz
oldumudelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?