Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy keşke öle olsada yaz seslerini duysak dimiiii...

ay evet canım ya
bide aklıma takıldı şu yumurtlama testleri bu ay biraz kendimi yoklıyarak deniycem bende sonra gerekirse alırım bende o testlerden
zaten ara verecem bu ay olmazsa

ay evet canım ya
bide aklıma takıldı şu yumurtlama testleri bu ay biraz kendimi yoklıyarak deniycem bende sonra gerekirse alırım bende o testlerden
zaten ara verecem bu ay olmazsa

hmm bi dene bakalım inşallah bi sonuç alırsın canım...bendemi alsam o testlerden herkes öle takip ediyor...denemediğimiz bişey kalmıcak valla:))

hmm bi dene bakalım inşallah bi sonuç alırsın canım...bendemi alsam o testlerden herkes öle takip ediyor...denemediğimiz bişey kalmıcak valla:))

benimde aklıma bugün takıldı normalde takip edemeiyorum o yüzden hergün çalışmak gerekiyo bi araştırıcam sonrada bakarız

benimde aklıma bugün takıldı normalde takip edemeiyorum o yüzden hergün çalışmak gerekiyo bi araştırıcam sonrada bakarız

aslında doğru sölüyosun sürekli takip edemiyosun o yüzden gün aşırı çalışmak lazım...artık tutarsa orası da...ovulasyon hesaplamalar var ama onlara da ne kadar güvenebilirsinki...testlerle daha iyi sonuçlar alabiliriz gibi geliyo bana..
hadi hayırlısı bakalım....

ben şimdilik kaçıyorum arkadaşlar...kendinize iyi bakın öpüldünüz hepiniz...

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar, 3 gibi tekrar buralarda olurum , öpüldünüzzzz opuyorumnanaktan

Evet :) Bi baktım Leyla hamile;kızlara danışayım listeye ekleme işini dedim :) Sonra olay orda koptu zaten;geyiği iki saat sürdü :) Su da senin gibi Leyla kim dedi :)

Canım arkadaşlar zaten gönlünü almak için bir çok şey yazmışlar ama ben de yine de değinmek istedim bu konuya;bir soru vb bir şey yönelttiğinde mutlaka evap veren oldu ya ben ya da arkadaşlardan;ama sayfanın son iletisiyse ardından gelenle direk yeni pencere açıldığından belki gözünden kaçmış olabilir,geri dönüp bakmadıysan.

Biz bizimle olmak isteyen herkesin yanındayız sakın öyle değerlendirme üzülürüz.
:roflol::roflol:

canım dün akşam sexi ve azgın oldum hani parolaya uydum ama bi değişiklik vardı yav
her gece peşimden kovalayan kocamı dün gece ben kovaladımCADIARZU

Nasıl başarılı olabildin mi bağri delikafadulden Bir şarkı vardı hatırlıyor musun?Zafere giden yolda herşey müübahtır Kanka

ne alıosunuz? o ne? :uhm:

Ovulasyon testi canım.Gerçi konuşmuşsunuz sonrasında ben de açıklamıştım dün gece gittigidiyordan sipariş ettim Core marka içinde 20 ya da 30 tane var.4 tane de gebelik testi hediye 25 mi 30 lira mı neöyle biişey ödedim .Üç günde de geldi.

Kesinlikle al;çok mantıklı bu ay ben onu deneyecveğim.Böylece tam yumurtlama günümü bilmiş olacağım.Böylece her gece yüklenmeye de gerek kalmayacak;zaten sevmem ben öyle çok ilişkiyi yaaa :kedi:

işlem tamamdırsositososito

smart cım okumuşundur ama yine yazayım hele şu bebişlergelsin bize kocalar isyan bayrağını çekecek valla
onlarda artık bi topik açarlar kendilerine
kadınları naıl kendimize geri çevirmeliyiz
oldumudelikafadulden

Bugün sakin ortalık... yoruldunuz mu yoksa kızlar...her gece her gece :))))
Sabah deneyin vallaha sizde benim gibi...

Merhabalar kızlar.Aranızda yeniyim ve yardıma ihtiyacım var.Benim yumurtlama günüm 12 siydi.Ayın 19-23 arası sürekli kasıklarda agrı sızı,hafif sarı beyaz akıntı gögüslerde şişme (ama acı yok),karında inanılmaz şişlik ve gaz gaz gaz:) ama bugün tüm agrılarım geçti sadece şişkinlik ve gaz kadı regl olmama 2 gün var.Sizce hamile olabilirmiyimkafamçokkarıştı

benim sskm var 750hastane 750dr 1200ssk ilaç parası dedi

ssk dan faydalanmak için en az 3 senelik evli olman şart ama. Ayrıca araştırma hastanelerinden rapor alman gerekiyorki, para ödesin ssk. Bende tüp bebek için doktora gittim geçen ayda, ordan biliyorum.normal bir tüp bebek masrafı en fazla 5000tl İzmirde özel hastanede. Hemde ilgi muhteşem. O kadar güven verdiler ki..
Biraz çalışalım, ikinci yol tüp bebek olacaktır benimde...

doktora gidin ama.. eğer bir problem yoksa tüp yapmıolar... sen çok istiyosan kendi paranla yaptırıyosun tüpü.. yani sigorta ödeme yapmıo...

yengeni getirsene dövelim... :mymeka:sırnaşık şey

Devlet artık nereden ne kısacağını bilemiyooo, tüp bebek için o kadar çok şart arıyorlar ki! Doktoruna bi danış bak anlayacaksın ne demek istediğimi...

10 gün naapar o adam??? yapma allah aşkına:)))) doktorun bana dediği 3 gün yeterliymiş...opuyorumnanaktan

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin.Biliyorsun regl öncesi akıntıda bir artış olur ama renginin sarı olması iltihaplanma,üşütme gibi şeylerin göstergesidir.Umarım öyle bir durum değilidr.
Ağrılara gelince hani daha önceki regllerinle kıyasla kendini bu tarz şeylerin oluyor muydu olmuyorsa tabiki sen de her genç bayan gibi hamile olabilirsin;ama bizim bu topikte genel prensibimiz regl geçene kadar belirtinin hikaye olduğu yönünde.Öünkü psikolojik olarak bu belirtileri hisseden ve sonrasında çok üzülen insan tanıdık.Hamile kalıp da öncesinde belirti yaşamıştım diyenlere de genelde hamile olmasa da aynı şeyleri yaşayacaktı;ama hamile olduğu için ona yorumladı diye değerlendiriyoruz.Böyle düşününce işimiz kolaylaşıyor.En azından regl gününü beklemek ne kadar işkence olsa da çekileblilir düzeyde oluyor.
Senin az kalmış zaten erken gebelik testi falan yaptırma bence sık dişini;ne kalmışki 2 gün daha...

10 gün naapar o adam??? yapma allah aşkına:)))) doktorun bana dediği 3 gün yeterliymiş...opuyorumnanaktan

Evet ben de 3 biliyorum da karasu adamın spermlerinin birazını da donduracak herhalde gelecek için ondan 10 günlük diyet uyguluyoooo sırnaşık şey

Benimki şimdide isyan bayraklaeını çekmiş durumdadır eminim de bişey söylemiyooo;alıştırıyorum şimdiden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…